Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helenai Dekuju, budu, zítra dam vědět jak se dozvím výsledky. ![]()
Mě začalo bolet bříško večer v den KET a od druhého dne mě strašně bolí prsa… ![]()
@helenai
Achjo, takze skupinka KET zari?
U tebe mi prijde, ze mas MS desne brzo po transferu, to skoro prcek nema jdy zahnizdit. a ten utrous ti to nedrzi. Zkouseli jste uz nekdy davat 600 mg? Nebo ze by ti v den transferu ten progesteron nabrali, jestli nemas malo? V nativech to teda nebyva, ale asi bych to zkusila. MS 7 den po transferu mi prijde brzy
@Innaaemma mě taky bolelo bříško, jak kdybych to měla dostat, teď už bolest bricha ustala, ale prsa na omak bolí furt
@Mim26 taky tě bolely od druhého dne? Tak uvidíme
Moc věřím že tento test co jsi dělala má málo barviva… ![]()
@Anonymka1230
Mě to taky přijde. Beru ho už 3× denně 200 mg a stejně to dostanu. Ale je teda pravda, že když jsem měla problémy s rozházeným cyklem po antikoncepci a doktor mi ho psal na srovnání, tak taky vůbec nezabral a zabral mi až norethisteron. Nepůjdu v září, mám pocit, že by se jenom opakovaly ty poslední dva měsíce zase stejně. Domluvím si konzultaci a zkusím to s doktorem nějak probrat, nabrat pak třeba znovu hormonální profil nebo nevím, podle toho co mi řekne. Mezitím si zajdu na preventivku k praktický, jestli nedělá problém něco jinýho, jestli se mi třeba nějak nezbláznila štítná žláza, i když jí mám nabranou před dvěma měsíci. Já vím že to je asi zbytečný, ale radši zkusím všechno, než vyhodím dalších spoustu peněz a embryo.
Který den cyklu vám při ket dělají transfer já se nějak ztrácím v tom jaký je rozdíl mezi ket a et. Vím ze tedy ket je z mrazenych embryí ale už nevím jaké jsou rozdílu v těch dnech kdy jsou transfery.
@helenai
Jasny, kolik mas jeste mrazacku?
Urcite bych v CAR probrala ten utrous. Vim, ze nekdo to dostane i pres nej, ale ty teda fakt brzo
@Hana94
To je bud dle ovulave v nativnim nebo dle sliznive v rizenem. Plus pak stari embrya od ovulace. V rizenem je to od dne, kdy zacnes brat utrous
Pokazde to muze byt jiny DC
Já byla na KET 15den cyklu… A přesto mě bolí bříško a to mám do MS fakt daleko ![]()
@Innaaemma mrazacky uz nemame, meli jsme jen tohle jedno, podle embryolozky perfektni embryo, takze me cela dalsi stimulace…dost se mi do toho nechce, takze si dam asi nejakou pauzu, v lednu je mi 39, tak jeste jeden pokus stihneme a nemusi to byt hned 🙏
@helenai píše:
@Anonymka1230
Mě to taky přijde. Beru ho už 3× denně 200 mg a stejně to dostanu. Ale je teda pravda, že když jsem měla problémy s rozházeným cyklem po antikoncepci a doktor mi ho psal na srovnání, tak taky vůbec nezabral a zabral mi až norethisteron. Nepůjdu v září, mám pocit, že by se jenom opakovaly ty poslední dva měsíce zase stejně. Domluvím si konzultaci a zkusím to s doktorem nějak probrat, nabrat pak třeba znovu hormonální profil nebo nevím, podle toho co mi řekne. Mezitím si zajdu na preventivku k praktický, jestli nedělá problém něco jinýho, jestli se mi třeba nějak nezbláznila štítná žláza, i když jí mám nabranou před dvěma měsíci. Já vím že to je asi zbytečný, ale radši zkusím všechno, než vyhodím dalších spoustu peněz a embryo.
Rozumim ti, mam stejny plan, i kdyz ja uz nemam mrazacka. Chci si nechat udelat imunologii a dat se trochu zdravotne do pohody pred dalsi stimulaci…drzim pesti a preju moc stesti do budoucna ❤️️❤️️❤️️
@marinana mě je 37let a již už jsme teď ve fazi, kdy jsem byla na KET DE… ![]()
Já měla transfer 18dc a teď když na to koukam tak doktor říkal test 6.9 a to by měl být 35dc. Cyklus mám tedy nepravidelný někdy 18 dni někdy 32 dni a jindy 40 dni 🤦🏻♀️Kdy přijde ms? Zadržuje ji utrogestan nebo estrofem a přijde až po vysazeni? Začínám být docela zmatená 😁
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.