KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
23.8.21 09:17

@helenai Dekuju, budu, zítra dam vědět jak se dozvím výsledky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
23.8.21 09:18

Mě začalo bolet bříško večer v den KET a od druhého dne mě strašně bolí prsa… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
23.8.21 09:22

@helenai
Achjo, takze skupinka KET zari?
U tebe mi prijde, ze mas MS desne brzo po transferu, to skoro prcek nema jdy zahnizdit. a ten utrous ti to nedrzi. Zkouseli jste uz nekdy davat 600 mg? Nebo ze by ti v den transferu ten progesteron nabrali, jestli nemas malo? V nativech to teda nebyva, ale asi bych to zkusila. MS 7 den po transferu mi prijde brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.8.21 09:39

@Innaaemma mě taky bolelo bříško, jak kdybych to měla dostat, teď už bolest bricha ustala, ale prsa na omak bolí furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
23.8.21 09:44

@Mim26 taky tě bolely od druhého dne? Tak uvidíme :hug: Moc věřím že tento test co jsi dělala má málo barviva… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
23.8.21 10:00

@Anonymka1230
Mě to taky přijde. Beru ho už 3× denně 200 mg a stejně to dostanu. Ale je teda pravda, že když jsem měla problémy s rozházeným cyklem po antikoncepci a doktor mi ho psal na srovnání, tak taky vůbec nezabral a zabral mi až norethisteron. Nepůjdu v září, mám pocit, že by se jenom opakovaly ty poslední dva měsíce zase stejně. Domluvím si konzultaci a zkusím to s doktorem nějak probrat, nabrat pak třeba znovu hormonální profil nebo nevím, podle toho co mi řekne. Mezitím si zajdu na preventivku k praktický, jestli nedělá problém něco jinýho, jestli se mi třeba nějak nezbláznila štítná žláza, i když jí mám nabranou před dvěma měsíci. Já vím že to je asi zbytečný, ale radši zkusím všechno, než vyhodím dalších spoustu peněz a embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.8.21 10:10

Který den cyklu vám při ket dělají transfer já se nějak ztrácím v tom jaký je rozdíl mezi ket a et. Vím ze tedy ket je z mrazenych embryí ale už nevím jaké jsou rozdílu v těch dnech kdy jsou transfery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.8.21 10:18

@Hana94 mě dělali KET 19. den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
23.8.21 10:20

@helenai
Jasny, kolik mas jeste mrazacku?
Urcite bych v CAR probrala ten utrous. Vim, ze nekdo to dostane i pres nej, ale ty teda fakt brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
23.8.21 10:21

@Hana94
To je bud dle ovulave v nativnim nebo dle sliznive v rizenem. Plus pak stari embrya od ovulace. V rizenem je to od dne, kdy zacnes brat utrous
Pokazde to muze byt jiny DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
23.8.21 10:23

Já byla na KET 15den cyklu… A přesto mě bolí bříško a to mám do MS fakt daleko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
23.8.21 10:24

@Innaaemma mrazacky uz nemame, meli jsme jen tohle jedno, podle embryolozky perfektni embryo, takze me cela dalsi stimulace…dost se mi do toho nechce, takze si dam asi nejakou pauzu, v lednu je mi 39, tak jeste jeden pokus stihneme a nemusi to byt hned 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
23.8.21 10:26
@helenai píše:
@Anonymka1230
Mě to taky přijde. Beru ho už 3× denně 200 mg a stejně to dostanu. Ale je teda pravda, že když jsem měla problémy s rozházeným cyklem po antikoncepci a doktor mi ho psal na srovnání, tak taky vůbec nezabral a zabral mi až norethisteron. Nepůjdu v září, mám pocit, že by se jenom opakovaly ty poslední dva měsíce zase stejně. Domluvím si konzultaci a zkusím to s doktorem nějak probrat, nabrat pak třeba znovu hormonální profil nebo nevím, podle toho co mi řekne. Mezitím si zajdu na preventivku k praktický, jestli nedělá problém něco jinýho, jestli se mi třeba nějak nezbláznila štítná žláza, i když jí mám nabranou před dvěma měsíci. Já vím že to je asi zbytečný, ale radši zkusím všechno, než vyhodím dalších spoustu peněz a embryo.

Rozumim ti, mam stejny plan, i kdyz ja uz nemam mrazacka. Chci si nechat udelat imunologii a dat se trochu zdravotne do pohody pred dalsi stimulaci…drzim pesti a preju moc stesti do budoucna ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
23.8.21 10:29

@marinana mě je 37let a již už jsme teď ve fazi, kdy jsem byla na KET DE… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.8.21 10:31

Já měla transfer 18dc a teď když na to koukam tak doktor říkal test 6.9 a to by měl být 35dc. Cyklus mám tedy nepravidelný někdy 18 dni někdy 32 dni a jindy 40 dni 🤦🏻‍♀️Kdy přijde ms? Zadržuje ji utrogestan nebo estrofem a přijde až po vysazeni? Začínám být docela zmatená 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.