KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
25.8.21 15:12
@Anonymní píše:
@Mim26 Aha, tak asi to bude běžné. Viděla jsem, že to u tebe pokračuje úspěšně :srdce: tak přeji hodně štěstí :kytka: Už se na Ket těším, co bych za to dala, aby byl úspěšný.
Můžu se zeptat, který den jsi zkoušela test? A dodržovala jsi nějaké speciální opatření po ket?

Zatím nic nechci zakriknout, v pátek mě čeká další kontrolní krev🙏🏻 🙏🏻 Jinak moc dekuju :srdce:
Test jsem zkoušela už 8.den, kdy tam úplně malinký duch byl. Opatření po KET asi jen to, že jsem se snažila netahat nic těžkého a bylo mi doporučeno nekoupat se, pouze sprchovat, ale jinak nic zasadniho 🙂 tobě přeji hodně štěstí, ať KET dobře dopadne a také najdeš // na testu a za 9 měsíců budeš mít štěstí v náruči 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
25.8.21 15:39
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti. Dnes jsem 12 DC, byla jsem na ultrazvuku před transferem. Sliznice nízká, nevím teda kolik, pokud jsem viděla správně, tak to doktor ani neměřil. Každopádně čekám na SMS recept a mám začít brát Estrofem 1 tbl večer a za týden by snad měl proběhnout Ket. Dočetla jsem se, že tyto stimulované cykly mají menší úspěšnost a ty tabletky se pak musí brát až do potvrzení srdeční akce. Braly jste nebo budete brát taky neco takového? Docela mi to zkazilo náladu 🙄

Já mám stimulovany celý KET esfrofemem, tak uvidíme, kolikátý se povede ❤️️✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.8.21 17:43

Ahoj děvčata mám možná blbou otázku. Dnes jsem 14. Den po ketu. První test jsem udělala na radu sestry 7. Den po ketu protože jsem začala špinit. Na testu byl znatelný duch. Od té doby čárka trošku zesílila ale pořád mi přijde slabě viditelná a hlavně jen ráno z první moči pak během dne mi to už neukáže nic. Vím že doporučují testy dělat právě ráno ale nejde mi to na mozek že by odpoledne byl test úplně čistý bez čárky. :think: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
25.8.21 17:58

@Slvz Došla bych si na krev, abych měla jasno… :palec: Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
25.8.21 17:59

@Mim26 držím moc palečky at je vše v pořádku :palec: a HCG stoupá tak jak má :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.8.21 18:01

@Innaaemma na krev a ultrazvuk jdu zítra tak se ukáže snad to vyjde bylo naše poslední. Ale u prvního dítka jsem to taky tak měla -prvně nízké hcg a pak už rostlo normálně tak se tím aspoň utěšuji že to bude třeba stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
25.8.21 18:04

@Slvz Dej vědět, ať nám všem dáš naději. Je vidět že každá jsme jiná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.21 19:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti. Dnes jsem 12 DC, byla jsem na ultrazvuku před transferem. Sliznice nízká, nevím teda kolik, pokud jsem viděla správně, tak to doktor ani neměřil. Každopádně čekám na SMS recept a mám začít brát Estrofem 1 tbl večer a za týden by snad měl proběhnout Ket. Dočetla jsem se, že tyto stimulované cykly mají menší úspěšnost a ty tabletky se pak musí brát až do potvrzení srdeční akce. Braly jste nebo budete brát taky neco takového? Docela mi to zkazilo náladu 🙄

Ahoj, já jsem měla stimulovany cyklus od 2. dne cyklu, Estrofem 1-0-1 a 5 dnu pred KET jsem pridala Progesteronu 200 mg 1-0-1. Naprosto Tě chápu, ze se Ti do toho nechce, ale po Estrofemu roste sliznice hezky, takze Ti to určitě pomůže :-) Mne tedy nebylo z leku zrovna nejlepe a dnes po 29 dnech jsem je vysadila, nebot mam HCG bohužel negativní :-( Jinak je ale fakt, ze mi bylo receno, ze bych je mela brat minimalne do 10. tydne těhotenství. Každopádně moc drzim palce, at Ti leky pomohou a vse je v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
25.8.21 19:55

Holky tak já dnes konečně taky po Ketu a mám z toho o dost lepší pocit než minule. Tak snad zde budou přibývat dvě čárky ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
25.8.21 19:58

@Lira123 Držím moc palečky, já dnes 5den po KET… :hug: Je důležité že máš lepší pocit než minule. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 20:58

@Mim26 @Lira123 @Beerruušškkaa
Holky, moc děkuji za povzbuzení :srdce:

@Beerruušškkaa tak to mě mrzí, že ti to nevyšlo 😔 máte ještě něco zamrazeno?

• Citovat
  • Upravit
3747
25.8.21 21:54

Pokud je rizeny KET bez ovulace, nechava se estrofem do konce 1 trimestru nez vyrobu hormonu prevezme plne placenta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.21 07:32
@Anonymní píše:
@Mim26 @Lira123 @Beerruušškkaa
Holky, moc děkuji za povzbuzení :srdce:@Beerruušškkaa tak to mě mrzí, že ti to nevyšlo 😔 máte ještě něco zamrazeno?

Bohužel mrazáčka už nemáme. Bylo to 2. IVF a první zdravé embryjo vhodné k transferu… :,( Navíc v naší velkovýrobně mají čas na další konzultaci až za měsíc. Už tak sbírám těžce síly jít do toho znova a teď ještě měsíc dumat, jaké asi máme možnosti.. Jsem z toho zklamaná, zvažujeme změnu CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5978
26.8.21 07:38

@Beerruušškkaa
To je šílené, u mě, CARu je možná konzultace v řádu dnů, kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
26.8.21 08:02

Ahoj holky, tak nám bohužel KET taky nevyšel. Tento měsíc moc úspěšný nebyl :(

Příspěvek upraven 26.08.21 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.