KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
27.8.21 14:44

@Mim26

Moc děkuji :*
Ano jdu na 1.KET
Měla jsem 2.IVF a bohužel bez úspěchu :,(..
Tak jsem zvědavá jak dopadne KET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
27.8.21 14:49

@Mim26 moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.8.21 16:42

@Lira123 moc Dekuju 🙏🏻 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.8.21 08:26

@Millllli to jsme na tom podobně já měla 14 den po ket 41 jednotek hcg. A už radši netestuju, testama jsem se chtěla ujistit zda čárka tloustne a akorát mě to rozhodilo protože na testu byla slabší než když jsem testovala ten 14 den. Tak uvidíme zítra honí se mibto neuvěřitelně hlavou protože to bylo naše poslední embryo. Tak ti budu držet pěsti ať ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.8.21 11:35

Ahoj holky, v úterý jdu na první ultrazvuk a jsem dost nervózní, přece jen jestli tam ta tečka bude nebo ne. Stále se mi v hlave honí obavy jestli to nebude mimidelozni, jelikož mě poslední dobou pichava v levém i právem boku (převládá vic levá strana), jak kdyby u vaječníku a vejcovodu, tak jsem z toho úplně na prášky 🙈 🙈 😀 nemáte s tím některá zkušenost?
Netušila jsem ze mě ten strach jestli je vše v pořádku, tak strhne a připadám si jak blbec 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.8.21 11:58

@Mim26 nemusíš si připadat jako blbec taky mám strach a pořád na to myslím, kontrolu mám zítra a u mě to bude 2. a rozhodující. Na minulém ultrazvuku mudr nic nenašla a hcg jsem měla jen 41 a taky mi říkala že to může být mimodelozni, že kdyby mi začalo být špatně nebo bych začala :hug: krvácet tak mám jet okamžitě na pohotovost. Ale já teda naštěstí v pohodě i když mě taky jeden den píchalo na levé straně ale pak to přešlo. Musíme věřit a doufat nic jiného nám nezbývá. Já si na zítřek domluvila i odvoz, kdyby to totiž nedopadlo dobře asi bych nebyla schopna dojet autem domu :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.8.21 12:22

@Slvz Tak dej zítra vědět 🙏🏻 Přeju hodně štěstí a budu na tebe myslet❤️️ Ať to dopadne vše nejlíp jak jen muže…já prave přemýšlím ze kdyby to pichani nepřešlo, tak bych si na ultrazvuk zasla už zítra, ze bych necekala do úterý.
Já věřím ze to bude v pořádku, ale pichani cítím, tak mě to vždycky znejisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.8.21 12:42

@Mim26 Já jsem teda dnes 4. den po ketu a taky mě píchá v boku - spíše v pravým přesně jak popisuješ.
Snad bude vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.8.21 14:08

@Mim26
Pichani je normalni - roztahuji se delozni vazy.
Nejdets na utz brzy, vsak je neco videt az od HCG nad 1 000 a to byva kolem 5+0 :think: ty jsi kolik dni po KET? Jake bylo HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.8.21 15:56

@Anonymka1230
Dnes jsem 17.den po KET, takže ultrazvuk vychází na 19.den , a na poslední krvi jsem byla 15.den a to jsem měla něco přes 500, přesnou hodnotu si nepamatuju 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.8.21 17:12
@Lira123 píše:
@Mim26 Já jsem teda dnes 4. den po ketu a taky mě píchá v boku - spíše v pravým přesně jak popisuješ.
Snad bude vše v pořádku :srdce:

Mam to same.. dnes treti den a take citim pichani ale nic hrozneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.8.21 17:14

@Rezninka já jsem si říkala, že by to třeba mohlo být zavrtavani 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.8.21 18:28

@Mim26
I tak je brzo, standardne se utz dela nekde mezi 6+3 7+0. Ty jdes min o tyden drive. To uz je videt stdicko, coz je jedina znamka prosperity. U tebe uz asi neco uvidi, ale max gestacni vacek v deloze. Tim ti potvrdi, ze se nejedna o mimodelozni. Ale vzhledem k dobre rostoucim hodnotam je mimodelozni vpodstate vylouceno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.8.21 20:00

@Anonymka1230 já si termín ultrazvuku nevymyslela, řekli mi v Caru kdy mám dojít 😀 myslím ze asi vi co dělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.8.21 20:37

@Mim26
To je jasny, jen me to prekvapilo - standardni to neni
Kam chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.