Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Tak dnes jsem zkoušela test 8den po ket. Čárka mi přijde docela slabá. Ten první test je 5 den po ket a ten spodní dnes 8den po ket. Co myslíte?
Já myslím ze jsou krasny //
věřím ze budou hezky sílit a držím moc palce 🍀 😊
@Rezninka Tak držím palečky a přeji hodně štěstí ať se bublince u tebe líbí
![]()
@Innaaemma říkali ve 14:00, ale v úterý volali už v 11:00 🙈 hlidam mobil jak jsem nedockava a zároveň nervózní
Ahoj děvčata, tak já dnes výsledek pozitivní, ale velice nízké hodnoty, pouze 16 jednotek. Prý to nemám vzdávat, již takové těhotenství měli a v lécích pokračovat dále. Může být jen pomalejší a mám jít zase na krev příští týden ve čtvrtek zda hladina HCG stoupá a bude již vidět něco na ultrazvuku. Tak uvidím.. Myslím, že to nevydržím celý týden a zajdu si ho nabrat dříve.
Tak nevím… Přeji hezký den.
Holky, tak dnešní výsledky hcg 15. den po KET hodnota něco přes 500, přesný číslo si nepamatuju 🙈 a v úterý na ultrazvuk, kde se uvidí, zda je embryo tam kde má být 🙏🏻 🙏🏻
@Mim26 Gratulace!!! Ať se daří!!
Kolik jsi měla při prvním odběru?
@Slunicko2222 @Millllli
Dekujuuu ![]()
Budu moc držet palce 🍀 jdeš na 1.?
Hodnota v úterý byla 115.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Já vím ze by se mělo jednou značkou, ten z 5 dne jsem měla doma a proste sem to chtěla zkusit a teď jsem nakoupila ty spodní, tak zkusím za dva dny znovu z toho samého