KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
516
30.8.21 16:52

@Slvz Taky nás to čeká celé od znovu, hlavně už jsme samoplatci, teď jdeme do ivf s darovanými oocyty vajíčky… Musíme věřit že se to zlomí, důležité je to nevzdávat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
30.8.21 17:45

@Innaaemma počkej mohu se zeptat jak to že jste samoplatci? Protože mě dnes doktor řekl ze to bude stát stejně jako první IVF tudíž větší část nám zaplatí pojišťovna a zbytek cca 40 000 i s lekama doplatím my. Chodíme teda do Repromedy do Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
30.8.21 18:41

@Slvz My už měli 7IVF… Jinak my měli jen 3IVF na pojišťovnu, protože byly v 1IVF transferováno 2embryjka… Tak že finančně náročné…ale nevzdávám to :dance: Teď 6.9 jdu na imunologii, tak snad na něco přijdou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
30.8.21 22:27

@Slvz ahoj můžu se zeptat na tvoje zkušenosti s repromedou? Čeká mě teď u nich nejspíš ivf a všichni straší že jsou děsně dráhy.. co vám třeba doporučili za metody kolik staly léky a tak? Já byla na 1 ivf v pronatalu a měli jsme isci, prodlouženou a mfss. Dekuju.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
30.8.21 22:44

@Slvz tvou hodnotu zminoval doktor, ze takove tehotenstvi uz videl a doslo ke zdarnemu konci a ze zkusime zda bude i neco z me… ale bohuzel neni. Dnes se mi spustila MS. Jsem za to i rada, bylo to peklo jak uz me bolelo bricho a neverila jsem, ze by to bylo treba vse v poradku, nebo by prisel konec v pozdejsim tydnu, kdyz uz je zacatek takovy spatny. :,( Tak uvidis, jak to dopadne, drzim moc moc palecky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
30.8.21 22:51

@Slvz preji hodne sil v dalsim kole! :andel: Take to nevzdavam a pujdu do dalsiho transferu 8) Jen nevim zda zkusit uplne bez hormonu jeden. Prirozene se svym telem. Mela jste nektera? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
31.8.21 05:31

Ahoj holky, dnes 6. den po KET jsem nevydržela a udělala test - samozřejmě jsem si vykoukala ducha - fakt skoro neviditelného 😄. Akorát si říkám jestli to ještě není ovitrelle? Dnes 13. den po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
31.8.21 07:28

@baru-ska No ivf nás před 2 lety vyšlo na doplatek cca 40 000kč i s hormonálníma lekama které se užívají do konce prvního trimestru. Nyni mi doktor řekl že cena bude stejná. Před těma dvěma lety mi přišlo že to bylo asi lepší, dnes je u nich vše uspěchané, včerejší ultrazvuk byl udělaný letem světem a ani žádná konzultace i když otázky jsem měla. Doktor 2 minuty prohlížel potom mi prostě řekl že je mám opustit a pak mi zavolá. Na minule kontrole jsem zase měla problem s doktorkou cizinckou které jsem špatně rozuměla a ona se naštvala že se mě na to ale ptala i když jsem řekla že se omlouvám ze jsem ji asi nerozuměla tak už byla chladná jak psí čumák. Toť můj názor no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
31.8.21 08:09

@Millllli
no ja mela v nativu, ale odpichnuti ovitrelle jsem dostala 600 mg progesteronu na den. a to nevim, kdy by vysadili, kdyby se chytlo. ale co jsem cetla, tak se to pri nativem stejne hodne dava, takze jen nemas ten estrofem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.8.21 08:57

Ahoj holky, tak teď přispěju já k těm špatným zprávám, dnes na ultrazvuku 19.den po Ket nebylo nic vidět, ani dutinka, vůbec nic :,( doktor říkal že by měl být videt aspoň gestacni vacek, ptal se na spineni, krvácení, ani jedno jsem neměla, takže mě poslal ještě na krev ať vědí jestli hcg roste, nebo spis klesá a domluvíme se co dal. Bojím se, ze se mé tušení o mimodeloznim naplní :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
31.8.21 09:00

@Mim26 to máme velmi podobné s rozdílem jednoho dne. :hug: u mě teda konec, tak tobě ještě popřeju štěstí aspoň v tom hcg a aby to nebylo mimodelozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.8.21 09:21

@Slvz 😔 a u tebe na ultrazvuku něco našli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
31.8.21 09:23

@Mim26 No právě že ne, už na ultrazvuku mi doktor řekl že to na těhotenství nevypada a hladina hcg to bohužel jen potvrdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
31.8.21 09:32

Holky co myslíte transfer byl 20.8. odpoledne ve 3. V pátek proužkovaný test (foto) v sobotu bílo v neděli druhy test (foto) v pondělí hooodne slabý stin to neslo ani vyfotit a dnes jsem curala v 7 ráno a test jsem dělala v 9 a zase bílo myslíte ze je šance? Před odběrem vajíček jsem měla diphereline ne pregnyl 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
31.8.21 10:26

@Mim26
Ja myslim, ze sance jeste je, ze je proste brzy. Ja treba mla 16 den po KET teprve testovat
Ale rozhodne to HCG, pokud poroste dobre, tak by melo byt vse ok a pokud ne, tak bud to mimodelozni nebo biochemko.
kdy budes mit vysledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.