Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak ja dnes sedmy den po ket… nevydrzela jsem a udelala si test… je tam opravdu slaboulinka druha carka… doufam ze bude silit ![]()
@Rezninka jeeee já mám sedmy den dneska krásné čárky jak z raní moči tak z odpoledni budu držet palce úkaz fotecku
@Alexkisss fotku nemam… ale jak budu doma tak vyfotim ale nevim jestli to pujde videt… napred jsem si myslela ze tam prosvita druha carka a ze tam nic neni 😂 asi je u me jeste brzo… testnu az v nedeli tak snad bude vyraznejsi 🙏🏻
@Rezninka já už testovat nebudu tedkon, az v patek ráno testnu před odběrem krve ale myslím si ze u me už je to jasne
tak se těší na foto tvého testiku ![]()
8den po ET a je silnější mám celkem radost na krev az v patek ale vypadá to skvěle co myslíte?
Ahojky
Krásné // čárky gratuluji!
![]()
A jak se cítíš a ty jsi po KET?
Můžu se zeptat jaké bereš léky?
Já jsem teď 6den po KET a na sobě nic necítím žádné pocity..
@Slunicko2222ja sem po ET první nevyšel brala sem estrogen a na zavádění progesteron hodně sem zvracela ted u druhého je to bez hormonu čekalo se na ovulaci pichla sem ovitrel par dni na to transfer ale neberu žádné hormony a jen zavádíme 2×denne progesteron a vyšlo to je mi celkem dobře cejtim tedy hodně spodek občas me Pícha ve stydké kosti a mám hrozné zravou porad bych něco jedla a hodně piju
Ahojky jak moc velké píchání jsi měla ten 5den?
Já jsem dnes 6den po KET a nemám nic..
Jen 4. a 5.den jsem měla opravdu jen slabé páchání v podbřišku ale nic hrozného..
Aha že právě píšeš do skupinky KET ![]()
Tak to máš asi úplně jinak než u KET..
Ale jinak moc gratuluji já měla 2× IVF a bez úspěchu..
Teď jsem měla 30.8. KET tak jsem zvědavá jak to dopadne zatím na sobě nic nepociťuji a test si dělat nechci 6den mě přijde brzo..
Možná bych zkusila testovat až po termínu 7.9. to mám mít MS ale uvidím jinak počkám do výsledku z krve 13.9.
@Slunicko2222 já testovala 5 den a byla čárka už vidět a dnes už je krásná já mám krev az v patek ráno naštěstí to tak neresim u třech děti z toho dvě už školou povinen to ani nejde ![]()
Gratuluji
![]()
A máš fotečku testu?
Já měla 2× IVF a bez úspěchu.. ![]()
Teď jsem měla 30.8. KET tak jsem zvědavá jak to dopadne zatím na sobě nic nepociťuji a test si dělat nechci 6den mě přijde brzo..
Možná bych zkusila testovat až po termínu 7.9. to mám mít MS ale uvidím jinak počkám do výsledku z krve 13.9.
@Alexkisss
Gratuluji
@Alexkisss
Vsak pise, ze prvni nevysel a ted ma druhy - takze KET. Akorat ho ma ted v nativu, coz znamena po vlastni ovulaci a tak si hormony tvori sama skrz zlute telisko a nemusi brat nic. Progrsteron se ale i u nativu vetsinou dava v ramci leosiho hnizdeni
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.