KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
7.9.21 10:54

@Slunicko2222 HCG negativní :(, mám si zavolat na další IVF za dva až tři cykly (nejspíše prosinec).

Chtěla bych se zeptat zdali jste některá měla také z celého procesu jen jedno embryo a nic na zamrazeni? Je to běžné? Dekuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
7.9.21 11:30

@Anet.li

Tak to mě taky moc mrzí myslím si, že se brzy k vám taky přidám, že to bude negativní :think:

Já měla po 1.IVF 5 vajíček z toho přežilo jedno staré 3 denní, zbytek se zastavil ve vývoji takže k zamrazení nebylo nic.. :,(
U 2.IVF jsem měla 4 vajíčka a 2 dobré embrya 5 denní blastocysty a jedno teda zamražené proto teď KET..

Je to hrozně málo mě přijde a řeknou raději míň ale kvalitní a stejně se neuchytí a nevyjde to mě hlava nebere.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
7.9.21 12:09

@Anet.li
Ahoj my posíláme teda embrya na genetiku. Z 1.IVF sice bylo 5 embryí, ale všechny geneticky špatné, 2.IVF žádné embryo, zastavili se ve vývoji, 3.IVF jedno embryo po genetice v pořádku. Po roce kolotočů budu mít svůj první transfér…
Je to vážně málo, kolik dobrých embryí zůstavá. Ale stačí jedno spravné, musíme věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.9.21 12:36

@Slunicko2222 @Maty35 Teda jen koukám. :( moc vám držím pěsti ať vám to vyjde. Jen čím to tak může být, že je málo vajíček a vývoj se zastaví. (nízké AMH, špatně spermio).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
7.9.21 13:00

@Anet.li

Nevím je to stejně celé divné mě přijde jestli nedělají některé v car i špatné postupy mě to přijde už továrna na peníze než na miminka :think:
Pochopím že třeba na poprvé to nevyjde ale aby nevyšlo ani na podruhé nebo na po třetí to už je divné pojišťovna hradí jen 4 IVF což mě přijde hrozně málo kde na to máme pořad brát peníze.. :nevim:
Ve finále přijde miminko dost drahé mě už přijde že to u mě nevyjde nikdy a budu bezdětná a do darovaného vajíčka jít pak někdy určitě nechci..
Přítel bral i nějaké doplňky a spermiogram měl ještě horší než když to nebral.. :zed:

A taky se mě už moc nechce aby pořád do mě někdo operativně rýpal mám strach abych pak neměla nějaké problémy a pak ty bolesti po odběru vajíček není mě to už příjemné

Proč mě doktorka řekne že embryo mám krásné po rozmrazení vhodné k zavedení a hezkou sliznici i po hormonech krev super a pak to ve finále nevyjde ano jednou aspoň na testu z krve bych to ráda viděla a pak třeba kdyby to odešlo později což se stane i u přirozeného otěhotnění ale ani ten test já se nemůžu ani přes to přehupnout doma mám klid jsem každý den doma nechodím do práce, žádný stres jsem v invalidním důchodu po autonehodě tak mám na tohle IVF čas, druhé chodí do práce v tom je to složitější s tím volnem, přítel si musí brát v práci volno kvůli tomu a každý tam divně hledí si myslí ti spolupracovníci že umělé oplodnění je hned že je žena okamžite v tom, ale bohužel to tak není..

Asi jsem tady moc toho napsala, ale už mě to celkově naštvalo skrz každou tady z nás co jsem si už tady přečetla jak mají pořád neúspěchy mě to moc mrzí a budu ráda v tomto životě za jedno miminko a víckrát už IVF nebudu dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.9.21 13:17

@Anet.li Ahojky, já měla poslední tři IVF jen jedno embryjko, třeba bylo při opu 12vajiček oplodlilo se ISCI PISCI 9embryjek, druhý den 9embryjek, třetí den 7embryjek, čtvrtý den 5embryjek a 5den jen jedno jediné, takhle to byly tři poslední cykly, já mám za sebou 6IVF a teď 2ket s datovanými embryjky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.9.21 13:20

@Slunicko2222 ne to taky přijde jak business… Já za sebou 6IVF a teď i 2× KET s darovanymi embryjky… Jen za darované embryjko chtějí 34000,– hrozně peněz od 250000,– to už nepočítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
7.9.21 19:00

Ahoj holky :kytka: ja sem dnes 5 den po mem druhém KET a poprvé v životě vidim na testu ducha 8o 8o tak snad budou silit 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
7.9.21 20:38

@Innaaemma

Je to prostě šílené a do darovaného nikdy jít nechci..

@Terina91

Na testu nic nevidím :think:, ale jinak přeji hodně štěstí ať se zadaří, někdo říká, že 5.den po KET nemá cenu tak brzo testovat nejlepší počkat až 14.den z krve pro klid duše pak je žena zbytečně ve stresu.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
7.9.21 20:47

@Slunicko2222
Ja jsem teda více ve stresu, kdyz netestuji a cekam. A pro me, ikdyby to nakonec nedopadlo aspoň vim, ze otehotnet můžu. Je to muj prvni dousek. Ve skutečnosti je vidět mnohem lépe. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.9.21 20:48

@Slunicko2222 Tak ono když už nemáš jinou možnost, tak i s darovaným embryem se smíříš, hlavně aby to štěstí z toho vzniklo. Rodiče jsou ty který se o drobečka postarají. Ale taky jsem při druhém IVF byla jiného názoru a teď to vidím jako možnost mít miminko, jsem vděčná všem dárcům který mi tu možnost touto cestou mít miminko dávají, moc si jich vážím a klobouk dolů :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.9.21 20:51

@Terina91 Já ho tam vidím, tak držím palečky ať sílí :hug: Taky jsem testovací blázen a vždy testuju od 4dne po transferu :palec: V dalším cyklu bych chtěla vidět to co ty, druhou nepatrnou čárku a vidět v ní naději, naději že budu maminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
7.9.21 20:56

@Innaaemma
Musis věřit a uvidíš 🙏 🙏 a moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.9.21 20:58

@Terina91 Zítra pošli zase fotečku jak dušík sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
7.9.21 20:58

@Slunicko2222
ja myslim, ze testovat drive smysl ma - aspon vis, ze byl transfer naplanovan a proveden dobre a ze dokazes otehotnet (pri buochemku). paty den je asi brzy, ale ten 8-10 den je uz v pohode
ten 14 den je vpodstate nesmysl, kdy centra nechteji resit hafo pozitivnich testu, ktere skonci za par dni biochemkem. ja mela testovat 16 den po a MS dorazila uz 12 den, coz bylo presne po 28 dnech
pokud mas normalni cyklus a ovu je tedy 14 den, pak 5 dni do blasty, tak ve chvili, kdy jsi den po vynechane MS je jakoby 10 dni po KET. z cehoz vypliva i to, ze pokud treba 9 den po KRt neni ani duch, jsou male sance, ze to vyjde. a i kdyz se pozdeji carka objevi, tak to prognosticky dobre nevypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.