KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
8.9.21 20:31

@Rezninka

Ahojky

Tak to mě moc mrzí, že to nevyšlo :,(

Jak to tu tak sleduji moc úspěchů tu v této skupině není a myslím si ze se 13.9. k vám přidám i já :think: :roll:
Jsem 9.den po KET a u mě taky žádné pocity nic ani píchnutí naprosté mrtvo :nevim:
Test si dělat nebudu!

Je to prostě celé hoooodně pro nás ženy těžké na psychiku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
8.9.21 20:44

@Rezninka Tak to každopádně, teď jste na jedné lodi. Já měla i imunoglobuliny a to jsem platila pomalu 5tisic měsíčně. Ono není divu že je jak uzlíček nervů, to já jsem totiž taky, mockrát už jsem hledala i sílu žít. Taky chodím do CAR v Praze. Nevíš kam bude chodit? Když tak se o mě můžeš i zmínit a napsat kontakt do SZ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.9.21 08:20

@Innaaemma zkusim to zjistit jak se s ni potkám a pisnu ti… :-) jen nevim jak moc bude v tomhle sdilna…. Jinak jsem se rozhodla ze na ket pujdu co nejdrive to pujde.. a taky pujdu na neschopenku.. ted jsem ji nemela, pracuji v kancelari a myslela jsem ze to bude v poho… akorat zvazuji jestli znovu zaplatit hatching nebo to nechat tak…co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.9.21 08:22

@Slunicko2222 nestresuj se…. Ja citila porad bricho, hlava me bolela, migrenu jsem mela, na bradavky jsem si nemohla ani sahnout a stejne to nedopadlo… drz se, psychika je potvora. Byt jsem nechtela tak mi to celou noc srotovalo hlavou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.9.21 09:34

@Rezninka

Je to celé prostě zvláštní no já jsem zvědavá, ale myslím si, že se 3.IVF nevyhnu.. :roll:

V pondělí už budu vědět jak jsem dopadla.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
9.9.21 09:37

@Rezninka Většinou hatching není potřeba, když je KET tak jsou embryjka ve vývoji napřed a hatchují sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.9.21 16:03

@Slunicko2222 uz treti?? :-( a mas nejake deti?? My mame jeste ctyri mrazacky… predstava ze bych mela jit znovu na ivf me uprimne desi 😥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.9.21 16:04

@Innaaemma dekuji za radu… prece jenom jsou to dalsi tri tisice.. a kdyz to ani ted nepomohlo… dneska to na me nejak padlo :-( vysadila jsem prasky a neni mi uplne nejlip :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.9.21 17:53

@Rezninka

Děti právě, že nemám :,(

Nevím je to stejně celé divné mě přijde jestli nedělají některé v car i špatné postupy mě to přijde už továrna na peníze než na miminka :think:
Pochopím že třeba na poprvé to nevyjde ale aby nevyšlo ani na podruhé nebo na po třetí to už je divné pojišťovna hradí jen 4 IVF což mě přijde hrozně málo kde na to máme pořad brát peníze.. :nevim:
Ve finále přijde miminko dost drahé mě už přijde že to u mě nevyjde nikdy a budu bezdětná a do darovaného vajíčka jít pak někdy určitě nechci..
Přítel bral i nějaké doplňky a spermiogram měl ještě horší než když to nebral.. :zed:

Do 3.IVF se mě už moc nechce aby pořád do mě někdo operativně rýpal mám strach abych pak neměla nějaké problémy a pak ty bolesti po odběru vajíček není mě to už příjemné

Proč mě doktorka řekne že embryo mám krásné po rozmrazení vhodné k zavedení a hezkou sliznici i po hormonech krev super a pak to ve finále nevyjde ano jednou aspoň na testu z krve bych to ráda viděla a pak třeba kdyby to odešlo později což se stane i u přirozeného otěhotnění ale ani ten test já se nemůžu ani přes to přehupnout doma mám klid jsem každý den doma nechodím do práce, žádný stres jsem v invalidním důchodu po autonehodě tak mám na tohle IVF čas, druhé chodí do práce v tom je to složitější s tím volnem, přítel si musí brát v práci volno kvůli tomu a každý tam divně hledí si myslí ti spolupracovníci že umělé oplodnění je hned že je žena okamžite v tom, ale bohužel to tak není..

Asi jsem tady moc toho napsala, ale už mě to celkově naštvalo skrz každou tady z nás co jsem si už tady přečetla jak mají pořád neúspěchy mě to moc mrzí a budu ráda v tomto životě za jedno miminko a víckrát už IVF nebudu dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.9.21 18:46

@Slunicko2222 tak co si budeme povidat… je to tezkej byznys… ja musela dele stimulovat a uz nas to stalo 60tis.. uprimne jsem zvedava jak to bude s nama… doktor mi rikal ze mam vsechno ukazkovy a stejne to nevyslo :-( take nemame bezedne konto, ale ta tauha je proste silnejsi… to mas na jednu stranu super ze jsi doma v klidu, ikdyz je to na ukor zdravi…. Ja to mam v praci v pohode, manzel mi dela sefa… ale i tak se zensky ptaji… pred a po opu jsem byla doma mesic a myslim ze jsem se unahlila, nebylo mi uplne nejlip… bavili jsme s manzelem a a nebudeme to zkouset do nekonecna, jestli to ma byt tak to vyjde… a kdyz ne tak zvolime adopci… sice bych si rada prosla tehotenstvim ale kdyz nam to nebude dano tak nam nic jineho nezbyva… :-( drz se… jsme na jedne lodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.9.21 19:13

Já si po neúspěchu dám od všeho pauzu a nechám to teď tři měsíce na přírodě. Snad se vám všem brzy gadaří moc vám držím pěsticky ať jsme konečně stastne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
9.9.21 20:39

Taky máme tento cyklu pauzu a necháváme náhodě. Další cyklus zase zkusíme štěstí s doktorem, jestli se na nás štěstí usměje… Na peníze nehledím, ta touha je silnější mit miminko než peníze na kontě… Závidím vám že máte cykly ještě na pojišťovnu, já jako samoplatce jsem s cenou trochu jinde. Teď chceme jít na IVF s darovanými oocyty, předběžné 130tisic… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.9.21 20:46

@Rezninka @Anet.li @Innaaemma

A muzu se zeptat na jaké klinice jste byli?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
9.9.21 21:07

@Slunicko2222 Já chodím do Prahy a CAR jsem vystřídala už několik. V každém CAR mají jiné postupy a zkoušíme i nemožné. V pondělí jsem byla na imunologii, tak snad paní doktorka na něco přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
9.9.21 22:25

@Innaaemma

Aha tak do Prahy to já mám teda daleko..
A tu imunologii taky zvažuji.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.