Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 @Slvz
Dekuju holky ❤️️
Hcg klesá, což je momentálně dobra zprava, ve čtvrtek jdu na kontrolní a snad ms brzo přijde.
Jinak se rada přidám do skupiny dalšího KET, ještě si nejsem jistá jestli hned v říjnu, ale to se asi rozhodnu až jak se budu cítit po menstruaci 😊 🙏🏻
@Anonymka1230
Jdu pristi tyden se domluvit do CAR, a na krev a moje vyšetření praktickou, jestli neni problem v necem u me, rikala ze mi nabere a vysetri co se da
Ahoj holky, tak ja si dnes udelala test ( 10 den po ket) a ani znamka ducha
ve stredu jdu na krev tak uvidime co bude… drzte se
@Alexkisss @Anonymka1230 dekuji holky za info. Tak do toho jdu teda hned. 🙂
Ja mela kontrolu dnes rano zda tam nejsou polipy, kdyz to skoncilo a vse je v poradku. Sliznice nizka sklidnena, deloha cista. Vajecniky uz taky v norme a lekar rekl, ze bez pichacich hormonu pujdeme do transferu. Druhy den od menstruace zacnu brat nejake Estrofen na podporu sliznice a pak 10-12 den cyklu ultrazvuk a pak rekne den transferu a dostanu jeste nejaky jiny zavadeci hormon na prokrveni delohy. Ze pouze podporime delohu. Vajecniky nechame v klidu at si odpocinou. ![]()
@helenai Ja jdu do toho hned. Pritel teda nesouhlasi, ze by pockal… a nehnal by tak, ale me se po MS velice ulevilo vcera skoncila tak kdyz i doktor dnes rekl, ze by do toho sel a holky tady to taky absolvovaly a uspesne tak to zkusim. ![]()
@Millllli tak to mam taky tak.. trikrat denne estrofem a rano a vecer vaginalne amelgen… jen doporucuji hodinu po zavedeni lezet, dost vyteka a radeji si dej vlozku pres den… ![]()
@Millllli
To co mas je rizeny KET. Estrofem vyradi tvou uvulaci a zajisti rust sliznice. Progesteron davas stejny pocet dni jako je stari embrya - pripravi sliznici. Vse beres do testu a v pripade uspechu az do konce 1 trimestru
@helenai Já se taky chystám v dalším cyklu, dnes jsem byla na imunologii, rovnou mi nabrala krev a výsledky budou 27.9…
Snad na něco přijdou ![]()
@Anonymka1230 Ajeejej, ja si myslela, jak to je bez hormonu..🙂 Tak to zkusim a uvidime… Tohle jsem jeste nemela…. ![]()
Tak dnes první ultrazvuk po ketu. Jde tam vidět gestacni I žloutkový váček, vše je kde má být a za 14 dni pro srdíčko
to bude nekonečných 14 dni
dnes bych měla být podle ms 5+2.
Ahojky tak to mě moc mrzí
já jsem 8.den po KET a nic na sobě necítím že by se případně embryo zavrtávalo nešpinila jsem ani jeden den, myslím si že test bude taky negativní ten 14.den..
Ty jsi to měla taky tak?
Kolikrát jsi si dělala test?
Dnes nebo zítra mám termín MS..
Já už nějak ztrácím sílu jít do 3.IVF nemám žádné mraźačky ![]()
S přítelem jsme se už tento měsíc těšili, že to vyjde ![]()
No uvdíme..
@Slunicko2222 tohle bylo první IVF a máme 10 mrazacku 🙏 já maličko zaspinila 3 dny po transferu pak 7den sem mela ducha další den nic 9 den zase duch a od té doby nic pak jsem zkusila test asi 11 den to také nic a pak až 14 digital ten nic a včera ta krev. Docela často mě ale bolelo břicho jak před ms a byla sem zezacatku hodně nafoukla ale měla sem hyperstimulak tak myslím ze poradně neodeznel tak ze to bylo ještě z toho 😏
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.