Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222
Hele to s temi embryology si kolikrat rikam tez. Na druhou stranu oni nikdy nevi, kdo to dostane do ruky, kdo to mel predtim. Tech enbryologu je vice a podle me nepracuje s tvymi embryii jen jeden ![]()
To s embryoglue si myslim take. Zaklad je dobra sliznice, dobre nacasovani, plus zdrave a kvalitni embryjko. Pokud je, chytne se i bez lepidla. Spis si rikam, aby se pak doky tomu nechytlo horsi, co pak stejne skonci treba ZT a revizi ![]()
@Slunicko2222 no koukám, že si taky slušná chodící lékárna, ale myslím, že doktoři snad vědí proč ti dávají tolika léků, ale kdyby to aspoň k něčemu bylo viď? ![]()
@Millllli já chodím do Sanusu v PCE ne, že bych nebyla spokojená, ale štve mě, že nám neudělali vyšetření, jako imuno a genetiku…to si chci pře případným dalším IVF vydupat jinak odchazím…
@helenai to „omezování“ mi taky strašně vadí, hlavně co se týče psychiky…jsem zvyklá být aktivní, miluju sport, dlouhé procházky a tohle nic nedělání mě vnitřně zabíjí…
Ahojky holky tak se hlásím dnes 14 den po druhem transferu 5 denní embryjko testik ukázkový a odpoledne budu vědět výsledky z krve tak se vám hnedka ozvu
@Millllli Chodím do sanusu v Pardubicích. Pár věcí mi tam vadilo, např. že jsem při stimulaci pokaždé na kontrole měla jinou doktorku a bylo vidět že si ani nepřečetli moji kartu takže nevěděli co a jak. A musím říct že p. Dr. Remesova mě opravdu naštvala a k ni nikdy už nechci.
Ale musím říct, že v každém Car si prostě člověk najde něco co mu nebude sedět či co mu sedí. Pozitivní hodnocení dá vždy pacientka které to vyjde a negativní zas ta které to nevychází a z toho pak vycházíme. Zatím do sanusu budeme chodit asi hlavně z pohodlnosti, že to máme kousek.
@SM93 Já si tak trochu nenápadně o vyšetření řekla. Chodím k Dvořákové a minulý rok jsem ji řekla, tě bych ráda pro klid, že je vše v poradku chtěla imuno vyšetření, když to vyšlo dobře, tak jsme ještě požádala o laparoskopii. Vyšla mi vstříc. Skus to nahodit až tam budeš. ![]()
@SM93
JJ, přesně. Taky mi to vadí psychicky, pořád někomu říkat že nikam nejdu, nic nebudu dělat, teď nemůžu…jednou se to dá ale víc měsíců po sobě je to hrůza. Při množství těch pokusů a peněz to prostě zkusím bez toho…hůř to dopadnout nemůže…
@helenai Jojo, tohle mě taky štve.. proto ten říjen chci volný. hodně akcí a jen by mě to stresovalo, zda mám ležet a být doma nebo být na akcích a dovolené.. na žádné jsme nebyli kvůli IVF.
@Alexkisss Hurá, holka!! To je opravdu ukázkový testík! Hodně štěstí!! To už bude jen dobré!!
![]()
@Millllli doufám ze hodnoty budou dobře doufám ze ano děkuji ![]()
Řeknu ti to takhle já jsem měla ten KET v 13:20h a pak ležela do 14:30h na lůžku na pokoji..
Z kliniky jsem odjížděla v 14:50 a doma jsem byla v 16:30 takže ležet po KETU jsem šla až kolem v 17h až do večera jsem ležela jen na wc a nic jsem nedělala..
Celou noc jsem špatně spala pořád jsem se budila hrůza..
Druhý den po KET přijela sestra s malou bude mít 1,5 roku a odpoledne kolem 15h jsem šla s ní ven do parku na hřiště az do 19h jsem byla venku cítila jsem se dobře jen jsem prostě malou netahala a víc pak seděla to samé jsem udělala i 3. a 4. den po KET další dny jsem byla pak doma a odpoledne procházka se psem a doma jsem vařila jen jsem nezvedala těžké věci a zašla do Lidlu na lehký nákup..
Pořád mě bylo dobře..
Určitě jsem si ničím neublížila a bylo mě řečeno že 2.den po KETU můžu normálně fungovat jen nezatěžovat říční a nezvedat těžké věci, ale určitě že nemám ležet celý den to je snad nejhorší co muže být..
Tento týden jsem zase šla od úterý až do čtvrtku se sestrou, malou a mamkou ven a na výlety bylo moc hezky tak snad nebudu ležet doma v posteli ještě když nemám žádné bolesti nic, kdyby mě bylo špatně tak ležím doma a třeba i ten test si raději udělám.
S malou jsem se hodně rozptylila má mě moc ráda a taky bych jednou chtěla mít takovou šikovnou holčičku ![]()
Takových dnů mít více a stres odpadne..
![]()
Chodím k psychologovi po autonehodě a momentálně s ním rozebírám IVF a KET..
Ahojky tak to je krásný test moc gratuluji a krev bude určitě výborná!!
![]()
Kam chodíš do caru?
Ano je to šílené tolik léků a ani mě nebylo vysvětleno co který na co je což mě zarazilo až paní v lékárně mě to vysvětlila hlavně ten sprej je trapný a otravný a ten Anopyrin na ředění krve jsem hleděla na co to mám.. ![]()
Ano přesně kdyby to aspoň mělo teda ten efekt a zdařilo se ![]()
@Anet.li děkuji za radu…také chodím k doktroce Dvořákové, tak si o to řeknu a snad mi také vyhoví ![]()
@helenai to máš pravdu…horší to být nemůže…paradoxně po prvním IUI jsem se skoro vůbec nešetřila…jen méně cvičení a zadařilo se…akorát to pak nedopadlo, tak jsem si zase vyčítala, že to bylo kvůli tomu…od té doby se snažím dávat na sebe větší pozor a k prdu…
@Slunicko2222 to máme podobně…je to strašné samostudium, na co který lék je…musíme jen doufat, že se na nás, co nejdříve usměje štěstí
já teď zkusím ještě čínskou medicínu slyšela jsem, že to také může pomoci…myslím, že tím nic nezkazím…
@Slunicko2222 praha genet a jinak hCG v krvi 620 mám takovou radost
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.