Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, jsem tu nová…můžete mi prosim poradit?1.9 jsem byla na et s darovanymi vajíčky, a 5.9. Jsem si měla píchnout ovitral, jsem tedy 11 den od et ale 6 den od ovitral…něco mi říkalo udělej si test…budeš víc v klidu…ano je pozitivní ale teď se bojím že z ovitral…přikládám foto…co myslíte? takže teď jsem na tom ještě hůř ![]()
@Jitka172
Ovitrell to ještě klidně může po 6 dnech byt
udelej test zitra a pozítří, když bude slabnout tak to byl ovitrell, když nebude je to mimi 🙏 🍀 ![]()
Děkuji
No nezbývá než čekat
ale zase si říkám že ta carka tam vylezla hned, že jsem nemusela lovit duchy
15.9 jdu na krev tak se rozhodne ![]()
Ahojky
A měla jsi nějaké pocity, že jsi se rozhodla udělat test?
Který den jsi měla mít termín MS?
@Slunicko2222 ahojky MS jsem měla mít před 5 dny, ale myslím ze to drží estrofem…nevim je mi poslední dva dny hrozný vnitřní horko i v noci, jsem večer nafoukla a pálí mě zaha…to jsem při minulých nezdarech neměla…pobolivani bricha je asi normální. ale vím že si to můžu vyvolat tím jak se pozoruji…zkusím na to nemyslet a zkusím test třeba v pondělí. ale jde to čím dál hůř na to nemyslet.
ja myslela jenom jestli nevíte jestli po tom ovitrellu je opravdu jen duch nebo takováhle čárka…aby mě to trochu nakoplo
popravdě jsem nikdy netestovala, neměla jsem příležitost, vždy jsem to dostala přesně na den.
Aha ty nejsi po KETU..
To nevím jestli je to tou injekcí počkala bych spíš až do testu z krve..
Mě po dvou IVF vždy přišla 9 den MS takže test jsem nedělala..
Já jsem dnes 12. den po KET a MS jsem měla mít 7.9. což je taky 5 den takže asi to drží ten Estrofem, já nemám žádné pocity ani špinění ani bolest v podbřišku a test jsem si do teď nedělala a v pondělí mám kontrolu z krve tak uvidíme, ale připravuji se už spíš, že to nevyšlo.. ![]()
@Slunicko2222 ne ja jsem po et s darovanym vajíčkem…ale proces je téměř stejný jako ket. Já právě taky nikdy netestovala protože jsem to vždy dostala tak jak měla. Takže já když vidím dvě čárky, tak jsem z toho div živá
…třeba ti to zrovna vyjde a samozřejmě ti to moc přeji
já už mám 5ivf, uz se šance značně uzi ![]()
@Jitka172
ja nevim, po 6 dnech tam jeste carka muze byt - je to brzy na test, pokud jsi ho takto aplikovala. a klidne takovahle. taky to muze byt kombinace obojiho. udelej test za dva dny a uvidis - pokud bude slabsi - bylo to ovitrelle a nedopadlo to. pokud silnejsi - je to na dobre ceste
Je to prostě hrozné pokud mě nevyjde KET tak mě bude čekat 3.IVF což se mě do celého kolotoče už nechce.. ![]()
@Slunicko2222 to chápu…ale člověk do toho jde stejne znova a znova…at dřív nebo později. Mě nikdy z ivf žádné na zamrazeni nezbylo, takže jsem jela vždy cely cyklus znovu
A au dojdou i darovany tak nevím co… ![]()
@Anonymka1230 asi to tak bude, zkusím v pondělí a uvidím jestli se to někam pohne ![]()
@Jitka172
Tohle je muj test 5 dni po aplikaci ovitrell, ale kazdymu se drží jinak. Držím moc palce ![]()
@Slunicko2222 já také neměla po ET vůbec žádné příznaky
Byla jsem přesvědčená, že to nevyšlo
A čekala jsem na ms ![]()
Po 5 dnech zpoždění už mi to nedalo a zkusila jsem test a ten byl pozitivní.
A testovala jsem těch 14-16 dní po ET, jak CAR doporučuje.. já teda testoval až 17 dní po ET, dřív jsem se bála.
Takže u Tebe by to také klidně mohlo vyjít, když máš tak dlouhé zpoždění už ![]()
Ahojky
Ale ty jsi po ET nebrala Estrofem jako já teď po KET..
No uvidíme v pondělí na testu z krve jak to dopadlo..
A jak to jinak u tebe pak dál po testu dopadlo?
A na krev jsi šla do caru kdy?
@Terina91 děkuji,radši si nebudu dělat plane naděje
všem vám přeji hodně štěstí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.