KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
11.9.21 06:37

Ahoj, jsem tu nová…můžete mi prosim poradit?1.9 jsem byla na et s darovanymi vajíčky, a 5.9. Jsem si měla píchnout ovitral, jsem tedy 11 den od et ale 6 den od ovitral…něco mi říkalo udělej si test…budeš víc v klidu…ano je pozitivní ale teď se bojím že z ovitral…přikládám foto…co myslíte? takže teď jsem na tom ještě hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
11.9.21 07:12

@Jitka172
Ovitrell to ještě klidně může po 6 dnech byt :-( udelej test zitra a pozítří, když bude slabnout tak to byl ovitrell, když nebude je to mimi 🙏 🍀 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.9.21 07:20

Děkuji ;) :mavam: No nezbývá než čekat :) ale zase si říkám že ta carka tam vylezla hned, že jsem nemusela lovit duchy :mrgreen: 15.9 jdu na krev tak se rozhodne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.9.21 09:44

@Jitka172

Ahojky

A měla jsi nějaké pocity, že jsi se rozhodla udělat test?

Který den jsi měla mít termín MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.9.21 10:00

@Slunicko2222 ahojky MS jsem měla mít před 5 dny, ale myslím ze to drží estrofem…nevim je mi poslední dva dny hrozný vnitřní horko i v noci, jsem večer nafoukla a pálí mě zaha…to jsem při minulých nezdarech neměla…pobolivani bricha je asi normální. ale vím že si to můžu vyvolat tím jak se pozoruji…zkusím na to nemyslet a zkusím test třeba v pondělí. ale jde to čím dál hůř na to nemyslet. :roll: ja myslela jenom jestli nevíte jestli po tom ovitrellu je opravdu jen duch nebo takováhle čárka…aby mě to trochu nakoplo :)popravdě jsem nikdy netestovala, neměla jsem příležitost, vždy jsem to dostala přesně na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.9.21 10:08

@Jitka172

Aha ty nejsi po KETU..
To nevím jestli je to tou injekcí počkala bych spíš až do testu z krve..
Mě po dvou IVF vždy přišla 9 den MS takže test jsem nedělala..

Já jsem dnes 12. den po KET a MS jsem měla mít 7.9. což je taky 5 den takže asi to drží ten Estrofem, já nemám žádné pocity ani špinění ani bolest v podbřišku a test jsem si do teď nedělala a v pondělí mám kontrolu z krve tak uvidíme, ale připravuji se už spíš, že to nevyšlo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.9.21 10:23

@Slunicko2222 ne ja jsem po et s darovanym vajíčkem…ale proces je téměř stejný jako ket. Já právě taky nikdy netestovala protože jsem to vždy dostala tak jak měla. Takže já když vidím dvě čárky, tak jsem z toho div živá 8o…třeba ti to zrovna vyjde a samozřejmě ti to moc přeji ;) já už mám 5ivf, uz se šance značně uzi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
11.9.21 10:41

@Jitka172
ja nevim, po 6 dnech tam jeste carka muze byt - je to brzy na test, pokud jsi ho takto aplikovala. a klidne takovahle. taky to muze byt kombinace obojiho. udelej test za dva dny a uvidis - pokud bude slabsi - bylo to ovitrelle a nedopadlo to. pokud silnejsi - je to na dobre ceste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.9.21 10:45

@Jitka172

Je to prostě hrozné pokud mě nevyjde KET tak mě bude čekat 3.IVF což se mě do celého kolotoče už nechce.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.9.21 10:55

@Slunicko2222 to chápu…ale člověk do toho jde stejne znova a znova…at dřív nebo později. Mě nikdy z ivf žádné na zamrazeni nezbylo, takže jsem jela vždy cely cyklus znovu :? A au dojdou i darovany tak nevím co… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.9.21 10:59

@Anonymka1230 asi to tak bude, zkusím v pondělí a uvidím jestli se to někam pohne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
11.9.21 13:06

@Jitka172
Tohle je muj test 5 dni po aplikaci ovitrell, ale kazdymu se drží jinak. Držím moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
11.9.21 14:03

@Slunicko2222 já také neměla po ET vůbec žádné příznaky
Byla jsem přesvědčená, že to nevyšlo
A čekala jsem na ms :(

Po 5 dnech zpoždění už mi to nedalo a zkusila jsem test a ten byl pozitivní.
A testovala jsem těch 14-16 dní po ET, jak CAR doporučuje.. já teda testoval až 17 dní po ET, dřív jsem se bála.

Takže u Tebe by to také klidně mohlo vyjít, když máš tak dlouhé zpoždění už :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1102
11.9.21 14:26

@sarah1618

Ahojky

Ale ty jsi po ET nebrala Estrofem jako já teď po KET..
No uvidíme v pondělí na testu z krve jak to dopadlo..

A jak to jinak u tebe pak dál po testu dopadlo?
A na krev jsi šla do caru kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.9.21 15:06

@Terina91 děkuji,radši si nebudu dělat plane naděje :roll: všem vám přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.