Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, můžete mi prosím poradit, jestli s tím nemáte zkušenosti. Jsem dnes 10.den po KET, test mám pozitivní, ale už asi tři dny mi tepe pravidelně v podbřišku. Je to fakt jako tep, může to být jen nějaké tepna, jak se to tam prokrvuje nebo mám raději zavolat do car? Co myslíte? Předem děkuji za odpovědi.
Tak holky jsem 13.den po KET a já zkusila ráno test a je negativní takže u mě už je asi rozhodnuto
13.den po KET už by tam muselo být něco vidět nebo aspoň duch takže u mě je mrtvo od začátku co do mě daly to embryo, takže už po třetí mě to ve Zlíně nevyšlo nevím už co teď dál mám dělat a jestli jim mám ještě věřit, že to tam někdy vůbec na té klinice vyjde
![]()
Uvidím co mě zítra doktorka řekne po té krvi, ale už tam v tom Zlíně mám toho a Všech plné zuby!!
![]()
@Slunicko2222 brala a pořad beru utrogestan. Teď už vlastně progesteron
Jsem 19+3
![]()
A na krev jsem vůbec nešla
V Apolinari se na krev nechodí
Jen na UTZ na potvrzení těhotenství
Držím zitra palce ![]()
Tak to se máš já si myslím že u mě je už rozhodnuto, ale i tak děkuji ![]()
Tak já dneska krev negativní
…takže vše absolvovat znovu…máme naštěstí ještě poslední zamražené embryo, tak kéž by to už vyšlo 🙏
@Slunicko2222 to me moc mrzi
drz se.. ja vysadila estrofem a do 4 dnu dorazila ms a je to fakt sila ![]()
Holky
Tak já teda bohužel krev negativní takže mě bude čekat až v novém roce celé 3.IVF..
Máte někdo za sebou imunologii a histeroskopii?
Já právě tohle vyšetření neměla ![]()
Děkuji jsem s tím počítala..
Těch MS se právě moc bojím, že to bude něco šíleného mám je vždy moc silné a bolestivé a dlouho ![]()
@Slunicko2222
Nám dělali imunologii z krve hned na začátku před první ivf. Asi jen nějakou základní, ale nezjistili problém, takže další už ne. Chci se teď zkusit zeptat, jestli se dá udělat nějaká podrobnější, jestli není možné, že ta první problém neukázala. Na hysteroskopii jsem byla, protože mi přitom rovnou vyndavali polyp, který zjistili na ultrazvuku.
@Slunicko2222 to je mi líto…tak nám to nedopadlo ani jedné ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat po neúspěchu jste si dávali pauzu nebo jste šly hned do dalšího pokusu?
@SM93
chtela jsem jit hned do dalsiho, ale na kontrole uz bylo po ovulaci, tak uvidim za mesic
Já právě tohle vyšetření imunologii a histeroskopii vůbec na začátku neměla a nikdo mě ho ani nenabídl ![]()
A měl tu imunologii i partner?
A ten polyp ti zjistili až jsi šla na tu histeroskopii?
A myslíš, že tou histeroskopií to může být tím, že se embryo neuchytí?
![]()
@Slunicko2222 já bohužel tyhle vyšetření také nemám…chci si je teď vydupat…překvapuje mě, že někde je dělají automaticky a někde ne ![]()
No přesně je to divné ![]()
Tak to teda nejsem jediná kdo teda takové vyšetření neměl.. ![]()
Já mám teď ale hrůzu z histeroskopie abych se pak nedivila, že tam něco najdou to by se léčba protáhla a i ta imunologie
![]()
Jen na imunologii musím úplně jinam v car ve Zlíně ji bohužel nedělají
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.