Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymka1230 Souhlasím s tebou a můj názor je jak se do 6dne neukáže duch, tak to nevyšlo… ![]()
Mě u 1.IVF MS dorazila 9den
takže nebyl důvod testovat..
Po 2.IVF jsem už čekala zase do 9dne bez testu až do testu z krve a opět došla MS 9.den ![]()
Dnes jsem 8.den po KET a zase čekám do testu z krve..
Až kdyby byl nějaký problém bych zkusila testovat dřív, ale myslím si že vydržím než pojedu do car..
@Innaaemma
Dobré rano
tak posilam dnešní
6 den po KET. A děkuji za podporu ![]()
@Terina91 Gratuluju a přeji hodně štěstíčka hlavně do bříška. ![]()
@Terina91 Krasne viditelna!!! Tak hodne stesti!!!
Je silnejsi, to je dobre znameni!! ![]()
@Terina91 to je krása! 😊 Taky jsem dnes testovala, jsem 5 dní po ket a úplně mini duch v limitu se mi ukázal. Snad zítra ten můj test bude vypadat stejně.
Gratuluji ![]()
@Terina91
super. ja uz vcera vidila tiho dusika (na jednom z testu) adnes uz je pekna slaba carka, takze parada.
byt tebou, tak ted uz testuju obden, at je rozdil pekne videt.
kdy mas jit na krev
@Millllli @Anonymka1230
Moc dekuju holky. Na krev mam jet 16.9 ale pojedu 15.9 takže za tyden ![]()
Ahoj holky, dneska jsem byla na krvi a je bohuzel negativni
po ms mam prijit na kontrolu a uvidime jak dal. Ostatnim drzim palce 🙏🏻 mejte se…
@Rezninka Taky mám to nevyšlo, už mám za sebou 6IVF a teď 2× KET s DE…6.9 jsem byla na imunologii a výsledky budou 27.9 tak snad na něco prijdou ![]()
@Innaaemma to me mrzi
… ja mam prvni ivf a prvni ket.. jeste mame 4 mrazacky ale i tak je to dost deprimujici…ale tak nejak jsem s tim pocitala.. poprve to malokdy vyjde.. uvidime co mudr.. ale zklamana jsem, to bych lhala kdybych rekla ze ne.. musime bojovat dal… jednou to urcite vyjde..moc drzim palce ![]()
@Rezninka Tak já už jsem si tak nějak na to zklamání a bolest zvykla… Ale je fakt že to bolí čím dál víc. Loni jsem otěhotněla po IVF a bohužel mimoděložní těhotenství od té doby nic ani biochemické a to bylo 5transferu… ![]()
@Innaaemma to je mi moc lito
mam znamou ktera uz take vsechno co mohla vycerpala ale nevzdava se… nejvic ji tlaci cas… ma 39let.. a o penezich ani nemluvim…ma hodne movite tchany tak jim to vse plati.. ted ma jet az do Prahy a pry ji to embrijko budou nejak,,lepit” na delohu… tohle je jeji asi posledni sance…moc bych ji to prala.. to je tak hodna zenska
jeji psychika je uplne v prrr….nekdy je svet az moc nespravedlivej… a u sebe to take moc nechapu, mam vsechno ukazkovy a stejne to nevyslo ![]()
@Rezninka Mě už taky čas trošku tlačí už mi je 37let
A nevíš jaký problém má známá? Jinak to lepidlo je embryoglum a to jsem měla pokaždé a stejně nic. U mimoděložního jsem ho nedávala…já si na to bohužel šetřím sama, moje celá výplata jde na pokusy o miminko a přítel táhne vše ostatní ![]()
@Innaaemma ted ji take ceka imunologie.. zmenila opet car.. ted jezdi do Prahy… ale jake ma presne problemy to nevim… ona je jak uzlicek nervu a je mi blbe se ji na neco ptat… kdyz s ivf zacinali tak rikala ze je vse v poradku… ale kdyz se to x krat nepodarilo tak jsem se ani vyptavat nechtela…
mozna bude ke me otevrenejsi kdyz si tim take prochazim ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.