Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 doufám ze už to bude jen dobře v patek na krev tak vydrzim
Držím palečky! mě čeká krev až v pondělí 13.9. to si ještě pěkně počkám..
@Slunicko2222 budu ti taky moc držet palecky určité ti to vyjde dámě si vědět jak SME dopadly ju
Dobrý den, ja sice nejsem po KET ale po ET. Dnes jsem 14 den, bolí mě podbrisek spinim a tak jsem si udělala test a je negativní. Zjevně to nevyšlo co myslíte? Děkuji za odpovědi
@Anet.li 14 den a text negativní tak spis pocitem ze to nevyšlo
@Slunicko2222 rekla bych neco jako pri ms… dnes 9 den a trva to stale ale neni to nic hrozneho… mam citlive bradavky.. jinak se citim dobre… ale test mam slabeho ducha… tak uvidime
na krev jdu 9.9 ![]()
@Anet.li uz mas z sebou krev??? Pockala bych si na ni a nedelala ukvapeny zavery… ![]()
@Rezninka a kde mám fotku ducha?
Jdeš na krev dřív než já já jdu desátého dnes dělány test 9 den po transferu a myslím ze se da brát za pozitivní
Aha já jsem 6. den po KET a necítím vůbec nic ani v břiše ani na prsách úplně jako bych žádný KET nepodstoupila úplné mrtvo klid..
![]()
Jen mám pořád na něco chuť ale to mám i když jsem nebyla na KET.. ![]()
Já jdu na krev až 13.9.
Tak dej vědět jak jsi pak dopadla na kontrole z krve..
Držím palecky!
![]()
@Alexkisss tak na to jsem zpomnela
… no taky mi to prislo brzo.. teprve 12ty den, tak jsem zvedava..
@Slunicko2222 kazda jsme jina
kamaradka vubec nic necitila, ani po opu a uz i porodila 😂 ja jsem myslela ze po opu umru, rozjel se mi hyperstimulak… jeste je brzo si delat test… drzim palecky 😇
Aha tak jsem zvědavá jak já teda dopadnu.. ![]()
Už bych si moc přála být těhotná a přítel pořad věří, že to vyšlo tak uvidíme..
Moc děkuji ![]()
@Rezninka na krev jdu zítra, ale neustále čtu a vidím že 14 den už musí být čárka takže počítám s nezdarem.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.