Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mim26 Hlavně se nestresuj a buď v pohodě, já mimoděložní měla loni v listopadu a v ranních fázích to ty sama nepoznáš, budu držet palečky ať se tam tečka ukáže.
Jinak já bohužel nic 9den po KET bílo, tak jsem to vzdala ![]()
@Anonymka1230 chodím do Heliosu. Co jsem slysela, tak jsou tam i ve stimulaci trosku jiní než jinde 😀
@Lira123 ja v to doufam 😇 dneska se citim jak nafouklej balon… vcera jsem mela peknou migrenu… to bylo sileny bez prasku…. Drzim palecky ![]()
@Mim26 Bohužel nemáme, teď jdeme do darovaných vajíček… A 6.9 jdu na imunologii, jestli není tam zase problém…
Měla jsem totiž NK buňky už kdysi, to se srovnalo igamplii a teď nevím v čem je zakopaný pes… ![]()
@Innaaemma aha 😔 pevně věřím, že další pokus s darovanými vajíčky bude urcite to prave a úspěšně rozhodnuti 🍀
Hlavně ať všechna vysetreni dopadnou dobře a ty se můžeš brzo těšit na příchod miminka 🙏🏻
Tak dnes 11 den po ket. Čárka docela zesílila, v tydnu jdu na krev. To jsou nervy … ![]()
@Anonymní
Tak to jsou krásné čárky potlesk: ![]()
Moc gratuluji!
Mě dnes čeká ve 12:40 můj první KET už se doma psychicky připravuji v 10h vyjíždíme na kliniku tak jsem zvědavá jestli se i já dočkám takových dvou krásných čárek.. ![]()
@Anonymní píše:
Tak dnes 11 den po ket. Čárka docela zesílila, v tydnu jdu na krev. To jsou nervy …
Moc moc gratuluju
ať je vše v pořádku 🙏🏻
Ahoj holky, já mám dneska za sebou taky svůj první KET, tak doufám, že to vše dopadne dobře 🙏
@Slunicko2222 držím palce ať to dopadne. Budeme testovat nastejno, tak snad se dočkáme dvou čárek ![]()
@Anonymní píše:
Tak dnes 11 den po ket. Čárka docela zesílila, v tydnu jdu na krev. To jsou nervy …
Gratuluji ať jen sílí a hcg ať je vysoke
Holky naposledy se zeptám jestli máte zájem o léky co už nevyužije jinak je odnesou do lekarny a tam je samozřejmě znovu prodaji které nejsou otevřené. Jedná se o Progesteron 200mg jedno platicko pošlu zdarma, Prednison 5mg taky jedno platicko pošlu zdarma, Utrogestan 100mg 2 celá balení neoevrena expirace 04/2022 za 100kc a poslední je Amelgen 400mg 40 kuliček za 400kc. V balení byla 45 kuliček s doplatkem 810kc. Bude-li mít některá zájem napište mi 608917408
Ahojky
Tak už i já mám KET za sebou a teď budu hodinu ležet na pokoji a doufám že všechno dobře dopadne..
@SM93
Tak to jsme na tom stejně držím moc palečky ať se to podaří
![]()
Tak holky bohužel to dopadlo dle mého očekávání a těhotenství se nepotvrdilo, ani hladina hcg nestoupla
. Do týdne by měl přijít menzes. Takže si dám oraz a čeká nás znovu celé kolo IVF. Děkuji všem co mě podpořili a přeji všem ostatní jen samé dobré zprávy ![]()
@Slvz to je mi líto. Tak snad příští cyklus bude šťastnější ✊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.