KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
26.8.21 16:23

Holky pichala jste některá z vás druhy den po transferu decapeptyl? Prý by to mělo pomoci s uchycením, ale co čtu, tak se to moc nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
26.8.21 16:52

@Lira123
2.9. Mam transfer a budu ho mít také poprvé po KETU ;) ze prej nabudi hormony a pomůže s nidaci embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
26.8.21 16:56

@Terina91 a do jakého centra chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
26.8.21 18:30

Holky pichaly jste ovitrelle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
26.8.21 19:16

@Beerruušškkaa
tak za me - prosla jsem nekolika CAR, tremi v ramci ivf, dalsi dva na konzultaci a dalsi dva v ramci emailu. nepomohli mi nikde, vsude se v podstate jelo totez.
nakonec, kdyz to srovnam vse zpet, tak mi nejlepe bylo prave v tom Gennetu.
a take jsem mela konzultaci treba po mesici, ale to me nijak netankovalo, stejne by se drive nemohlo nic dit. a i v jinem centru pak klidne konzultace za mesic

je to hodne o stesti, kde to komu vyjde, nekdo nadava na to a nemuze si vynachvalit, jiny zas naopak. nekomu to nevyjde nikde
ale jestli ti to nesedi, tak zmen. ta duvera je zaklad vseho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
26.8.21 19:18
@Anonymní píše:
@Beerruušškkaa jestli ti můžu poradit, zkus napsat do diskuze primářovi Texlovi na stránkách Heliosu. Do týdne na dotaz odpoví. Právě tam píše spousta holek z jiných center a on jim doporučí, co by udělal jinak. Já teda nechci nějak propagovat Helios, ale konzultaci jsme měli pár dní po zavolání, pravidelné kontroly krve a ultrazvuky během stimulace. Dobrá práce embryologů (máme 7 kvalitních embryí, 5 se podařilo odebrat na genetiku). Za zkoušku by to stálo…

no me reba nepomohl. znam par holek, co na ne nadava.
a staci si precist otazky ostatnich a co odpovida. stale na jedno brdo - vase centrum nic moc, ja bych udelala jinak, stimulaci navrhuje vsem stejnou. diphereline a hormon v kratkem protokolu
a jako vsude, nekomu to tam zrovna vyjde i kdyz se predtim nedarilo a nekdo odchazi naprdnuty, ze je to o nicem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.8.21 20:31

Holky, kdy od KET se mohou objevit těhotenské příznaky, jako třeba nevolnost? Dnes jsem 14.den a teď večer mi je teda mega blbě :oops: ráno hlavně před tím než se nasnidam, bez snídaně bych asi nevylezla ani z domu.
Pokud s tím mate některá nějaké zkušenosti, budu rada za zpětnou vazbu…mě osobně to přijde brzo na nevolnosti, ale kdo vi?…😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
26.8.21 20:57

@Mim26 Já bych řekla že tak nějak je možný že začínají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 22:58

@Anonymka1230 já nevím no, každý to vidí jinak. Já měla třeba dlouhý protokol. Líbí se mi u nich, že dělají kontroly v průběhu stimulace a tím pádem ti můžou v průběhu upravit dávku, což se dělá málo kde. Ale hlavní důvod, proč jsem si ten Helios vybrala, byla statistika úspěchů, kterou mají na svých stránkách.

• Citovat
  • Upravit
516
27.8.21 07:19

@Mim26 Tak dneska držím palečky, aby krev dopadla na výbornou a HCG stouplo tak jak má :palec: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.8.21 07:22

@Innaaemma moc ti Dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
27.8.21 07:43

@Lira123
Unica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
27.8.21 08:40
@Anonymní píše:
@Anonymka1230 já nevím no, každý to vidí jinak. Já měla třeba dlouhý protokol. Líbí se mi u nich, že dělají kontroly v průběhu stimulace a tím pádem ti můžou v průběhu upravit dávku, což se dělá málo kde. Ale hlavní důvod, proč jsem si ten Helios vybrala, byla statistika úspěchů, kterou mají na svých stránkách.

tak v tom vyctu. co vse jsem mela, byl i dlouhy - vysledek stejny jak v kratkem. V heliosu mi navrhl kratky. byla jsem i v centru, kde mi udelali odbery, lepsi vysledek to tez neprineslo
ono totiz tech stimulacnich protokolu a moznosti zas az tolik neni. z toho hlavniho a pouzivaneho je to - bud kratky x dlouhy protokol, s agonista x antagonistou, plus hormony pouze FSH x kombinace FSH s LH.
na nekoho neco z toho nezabira, ale jina alternativa ano. pokud po neuspechu prejdes do ineho centra, maji uz vyhodu, ze vi, co na tebe nefunguje. Na nekoho nezafunguje nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.21 08:45

Tak dnes jsem zkoušela test 8den po ket. Čárka mi přijde docela slabá. Ten první test je 5 den po ket a ten spodní dnes 8den po ket. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
516
27.8.21 08:49
@Anonymní píše:
Tak dnes jsem zkoušela test 8den po ket. Čárka mi přijde docela slabá. Ten první test je 5 den po ket a ten spodní dnes 8den po ket. Co myslíte?

Já si myslím že za mě je to v pohodě, hlavně vy jsi měla testovat jednou značkou testu i když můžou mít všechny stejnou citlivost, tak mají odlišné množství barviva… Kdyby jsi si vzala 5testu od každé jiné značky se stejnou citlivosti a testovala všemi testy z jede moči, tak každý test bude mít jinou intenzitu čárky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.