Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helenai tak teď už jsem boj o svoje vzdala, protože moje embryjka byly nekvalitní, už mi je 37let, minulý měsíc jsem byla na KET darovaného embrya a nevyšlo, tento měsíc jsem šla znovu a dnes třetí den po KET. Za jedno embryjko jsem platila 34500,– bez léků tak že za dva měsíce 69000,– bez léků… Tak že masakr…
@Innaaemma píše:
Je to teda hrozný, že je ta úspěšnost je mizivá. Jinak tohle je 11embryjko které mi bylo transferováno a z toho, jen biochemické, zamlklé a mimoděložní
Máš můj obdiv, klobouk dolů..
Ja měla spontánní potrat, mimodelozni a zamlkle koncem 1. trimestru z přirozeného těhu. Věřila jsem, ze z IVF to bude úspěšnější a neni. Takže do 3. IVF uz se mi vubec nechce… Nedavam to moc psychicky… Verim, ze Tobe to vyjde, protože za to, co uz jsi prožila a jak jsi silna a trpělivá, to proste vyjit uz musi ![]()
@Beerruušškkaa Všichni máme odbiv pro ty druhé, taky už to psychicky nedávám a ještě když dochází finance na další pokus je asi to nejhorší, protože roky nám letí a to se zastavit nedá. Každá z nás by si zasloužila aby se nám splnil sen. Jen když si vezmu za ty čtyři roky co kolem mě otěhotnělo žen a co už porodily, některé už jsou podruhé těhule a já nic. Nedávno mi kamarádka řekla, promiň vím že se snažíte o miminko tak dlouho, ale já omylem otěhotněla
V tomhle si myslím že psychika dokáže hrozné věci a věřte mi že zoufale ženy dělají zoufale věci a už se mi po tom mimoděložním nechtělo žít ![]()
Ty jo… holky drzte se
… ja timto vsim prochazim poprve…. U nas je neplodnost na strane manzela… podstoupil mesa tese…. Mame 5 mrazacku z toho jedno je od manzela, zbytek od darce. Financne uz jsme na 60tis, musela jsem delsi dobu stimulovat a tim se to dost prodrazilo. Ale co si budem, cert vem penize, hlavne kdyz se nam splni to, po cek tolik touzime ![]()
@Innaaemma
Jak já těm omylem těhotnícím závidím…vůbec neví co mají
. Taky je pro mě nejhorší že kamarádky, které ještě říkaly že děti zatím ne v době, kdy my už se snažili, mají teď nejmíň roční nebo už čekají druhé…
@Mim26 Tak držím palečky!! Ať to krev dnes rozlouskne pozitivně!!
![]()
Ahojky holky mužů se k Vám přidat
Také jsme podstoupili ket (už 5tý KET) dnes jsem 11 den po ket, mám testovat až 14 den ale nevydržela jsem test mám pozitivní ale zatím se neraduji
Mám za s sebou 1IVF (1ET a 5 KET ) u 3tího KET jsem otěhotněla, pozitivní test i krevní test v pořádku ale po tydnu od pozitivních výsledku jsem začala krvácet a v po 7 tt jsem potratila 😞
Prý asi genetická vada.
Embrya vyšetřená nemáme prý u nás nebylo potřeba teď toho lituji že jsme si je nenechali vyšetřit.
Ach joo proč to musí být tak těžké
@Millllli Dekuju
no teď čekání do 14:00, kdy by mi měli volat z Caru výsledky…mě jebne. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky mužů se k Vám přidat
Také jsme podstoupili ket (už 5tý KET) dnes jsem 11 den po ket, mám testovat až 14 den ale nevydržela jsem test mám pozitivní ale zatím se neraduji
Mám za s sebou 1IVF (1ET a 5 KET ) u 3tího KET jsem otěhotněla, pozitivní test i krevní test v pořádku ale po tydnu od pozitivních výsledku jsem začala krvácet a v po 7 tt jsem potratila 😞
Prý asi genetická vada.
Embrya vyšetřená nemáme prý u nás nebylo potřeba teď toho lituji že jsme si je nenechali vyšetřit.
Ach joo proč to musí být tak těžké
Nelituji, pokud u vás není důvod, mě to doktor taky nedoporučil. Je to určité riziko pro embryí že se poškodí a navíc se ukazuje v nových studiích, že i vyřazená embrya se mohou chytit a být z nich zdravé děti, že mají do určité míry schopnost se opravit. Má to smysl tam, kde je k tomu důvod, to určitě. Nám ale řekl že bychom si mohli zbytečně snížit počet pokusů
@helenai
hele a amelgen ti nezkouseli napsat? to bys pak toho progesteronu mela jeste vic. otazka je, jesti by to mohlo, kdyz to vypada, ze na tebe nema vliv ![]()
Holky, berete tu nekdo Amelgen? Kolik jste doplacely?
je to pohodlnejsi nez utrous, kdyz se zavadi jen 2× denne. A tece to mene nebo je to horsi nez ten utros?
mohly byste sem dat nektera fotku, at mam predstavu, jak to vypada?
Holky tak já jsem byla na ket ve čtvrtek, to znamená ze jsem dnes 5 den po a zkusila jsem test. Vím ze to je brzo a nemusí to nic znamenat ale já proste musela
a něco málo tam je ![]()
@Anonymka1230
Ne, ten jsem nemela nikdy. Chci to teď s doktorem probrat, jestli by nebylo vhodnějšího něco jinýho, když to nefunguje jak má…
@Anonymka1230
Měla jsem Amelgen utrouš a momentálně beru Gyprodyl a přijde mi to stejný vytékají😞
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.