Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymka1230 Tak to mě mrzí… já té 13. věřila. Moje dvě kamarádky testovali až ten 14 den tak nemám zkušenost. V pátek mi hubovaly, že chci testovat dříve, že to nenechám být, Děkuji! Tak snad bude…
Dám vědět.. mám ještě dva stejné, tak si udělám zítra a ve středu.
@Ivka pivka píše:
Ahoj holky vysvelite mi některá co znamená dlouhý nebo krátký protokol ať se v tom začnu orientovat prosím?
Krátký protokol - začneš stimulovat 1-2 den MS cca do půlky cyklu - pak odběr. U těch dlouhých co jsem se dočetla je více možnosti. Já jsem začala píchat injekce na utlumeni (restart) než dostanu MS a pak klasika jak u krátkého protokolu. Neumím moc vysvětlovat
![]()
@Millllli
Bytvteboubtestuju az ve stredu, zitra je to k nicemu, progres maly a akorat budes ve stresu
Mas jen ducha, hcg je nizke a z tech malych hodnot ro nejde tak rychle. Bud to za dva dny zesili nebo ne a pujde o biochemko. Kazdopadne transfer byl nacasovan dobre
Aha já tě rozumím to je u odběru vlastních vajíček. Já nemám žádné mám dianostikovanou neplodnost. Postoupili jsme ivf vajíčka od dárkyne plus sperma manžela vše čerstvé a výsledkem naše malá holčička, teď jsme chtěli sourozence pac jsme měli ještě 2 v mrazáku. První po 11dnech vyšlo s MS i když jsem měla pozitivní test a nízké HCG a to druhé už mám 14den test nulový ten druhý trosililinku a zítra přijde výsledek… Myslím, že šance není, ale mě tělo je divné od prvopocatku ![]()
@marinana píše:
Tak embryjko AA vyhatchovana blastocysta, po genetice, v nativu, sliznice krasna - 11. den je test negativni ❤️️ Drzim pesticky vsem ostatnim 😘
Také jsme měli 5. denní hatchujicí blastocystu, po genetice, prý v učebnicové kvalitě. Bohužel však duch nesílil, tak jsem dnes 12. den od KET nevydržela a nechala si udělat jako samoplátce hcg z krve - výsledek je jen 4,7, takže to také nevidím. Ofiko na krevní test hcg jdu až ve středu, ale šanci tomu už nedávám.. Moc držím pěstičky, ať to vyjde ostatním
Zatím se nám tady teda bohužel moc nedaří…
@Beerruušškkaa
To iz u tebe bohuzel nedopadne
Ta bilance je des ![]()
@Anonymka1230
No to je teda fakt měsíc tady tohle…ta červencová diskuze byla taková pozitivní, že jsem si říkala, že to všem vychází, tak to prostě byla jen smůla a příště…
@Anonymka1230 píše:
@Beerruušškkaa
To iz u tebe bohuzel nedopadne
Ta bilance je des
Modlím se, aby to nahodou nebylo mimodelozni.Uz jsem ho jednou mela a stacilo…
Jj, bilance je silena.Dost me zarazilo, ze se tak nedari vicero lidem. Spontanne jsem otehotnela 3× a to vzdy hned napoprve, takze jsem vubec nepochybovala o tom, ze by to z KETu nemelo vyjit a ono ejhle a ze nas neni malo…
Je to teda hrozný, že je ta úspěšnost je mizivá. Jinak tohle je 11embryjko které mi bylo transferováno a z toho, jen biochemické, zamlklé a mimoděložní ![]()
@Beerruušškkaa
No já předtím taky na 1. KET, ale těhotenství nedopadlo, a teď 2 a nic, to jsem taky nečekala ![]()
@Innaaemma
No, nedávno tu v nějaké diskuzi o etice ivf holky psaly, jak jim stoprocentně budou embrya zbývat a budou řešit co s nimi, protože z 11 budou mít nejmíň dvě tři děti, neměla jsem to srdce jim napsat jak se velice pravděpodobně pletou…
@helenai Už se snažíme 4 roky a je to má palici, finančně ani nemluvím jsem v tom možná za 500tisic… ![]()
@Innaaemma
My taky 4 roky, tolik to teda ještě není, ale to hlavně proto, že zezačátku jsme ztráceli čas bez ivf jenom mojí hormonální léčbou, což byla blbost. Ale děsím se jak dlouho tam ještě budeme dávat takový peníze.
@Millllli Já tam ducha taky vidím
držím moc pěstičky 🍀
Já jsem dnes 12.den po KET a zítra mě čeká krev
@helenai píše:
@Beerruušškkaa
No já předtím taky na 1. KET, ale těhotenství nedopadlo, a teď 2 a nic, to jsem taky nečekala
Pane jo,…
Nejhorší je, ze mam dojem, ze uz nemuzu udelat více - prodloužena kultivace, genetika, metoda ICSI, MACS, embryoglue.. Pojidala jsem folaty, snazila se byt v klidu - fyzicky i psychicky a nic, proste nic.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.