KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
31.8.21 17:17

@Anonymka1230 ano ultrazvuk urcite bude 🙂 takže v čtvrtek bude “velký den”.🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.9.21 09:08

Ahoj holky, jsem dnes 5 den po ketu a mam porad takove tlaky a obcas pichani v podbrisku, nespinim. Mate to take nektera??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.21 10:30

Tak dnes jsem začala trochu špinit, nejdřív takový světle hnědý výtok a teď už i trochu růžový 🙈 a začalo mě teda bolet břicho jak kdyby měla přijít ms.
Zítra mám jít na krev a na ten ultrazvuk zas, tak jsem zvědavá.
Kdyby se to rozjelo v krvácení, volali by jste do Car, nebo šli by jste někam na pohotovost? Pro mě je to prave úplně nový, tak se chci zeptat vás, co jste v tom už trochu vic zaběhlý 🙏🏻 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.9.21 11:01

@Mim26 ja zkusenost nemam ale kdyby se rozjela krev urcite volam :-;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.9.21 11:05

@Mim26 já být tebou raději bych jela na pohotovost, pro klid duše. Když jsem minulé těhotenství začala ihned jsme jela… bohužel to stejně nedopadlo dobře, ale říkala jsem si, že jsem pro to udělala vše, co se dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.9.21 12:24

Holky já dnes 7. den a také nic🥺 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.9.21 12:53

Ahoj já byla minuli patek na ET dnes mi ráno bylo dost zle ač sem nechtěla udělala sem test z odpoledni moči sem dnes 5den onET když nepocitam den transferu no a vykoukli na me krásné dvě čárky tak ted testovat už nebudu pockam az v den kdy mám jít na krev to je 10.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
1.9.21 14:40

@Mim26 To je úžasná hodnota!! To už bude jen dobré!! :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.21 15:00
@Mim26 píše:
Tak dnes jsem začala trochu špinit, nejdřív takový světle hnědý výtok a teď už i trochu růžový 🙈 a začalo mě teda bolet břicho jak kdyby měla přijít ms.
Zítra mám jít na krev a na ten ultrazvuk zas, tak jsem zvědavá.
Kdyby se to rozjelo v krvácení, volali by jste do Car, nebo šli by jste někam na pohotovost? Pro mě je to prave úplně nový, tak se chci zeptat vás, co jste v tom už trochu vic zaběhlý 🙏🏻 😀

Já taky dnes zacla špinit a pak následně čerstvá růžová krev, jsem 13 den po ket. Uvidím jestli se to rozjede nebo co :,(

• Citovat
  • Upravit
60
2.9.21 05:29
@Anonymní píše:
Já taky dnes zacla špinit a pak následně čerstvá růžová krev, jsem 13 den po ket. Uvidím jestli se to rozjede nebo co :,(

Achjo 😔 mně spineni večer ustalo, ale teď ráno jak jsem šla poprvé na záchod, tak zas hnědý výtok. Napadlo mě, jestli to nemůže být i ten Utrogestan co beru. Včera mi v Car říkala, ze když je ho nadbytek, tak způsobuje prave tady tohle, ale uvidím. Dnes jdu na ultrazvuk, tak budu mít asi konečný verdikt jak to vypadá 🙏🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
2.9.21 07:08

@Mim26 Moc na tebe myslím a držím palečky :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.21 12:42

Holky tak já dnes 14 den po ket 1296 jednotek hcg a v úterý na ultrazvuk ze by tam mohlo jít něco vidět :)

• Citovat
  • Upravit
60
2.9.21 12:51

Holky, tak já dnes na ultrazvuku zas nic, nechtělo se nic ukázat 🙈 hcg stále roste, mám přes 2600 jednotek, nevím jestli je to dost, jsem 21.den po Ket 😔
Takže další kontrola v pondělí s tím ze se stále doufá, že se už něco ukáže 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.9.21 13:07

Holky to šou skvěle zprávy ze vám hCG roste já jdu na krev 10.9 a sem zvědavá jak to dopadne jinak dnešní testik krásné zesílil a i ovulacni je nádherný přikládán fotku snad se to povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.9.21 21:51
@Anonymní píše:
Holky tak já dnes 14 den po ket 1296 jednotek hcg a v úterý na ultrazvuk ze by tam mohlo jít něco vidět :)

To je mila zprava!! Hodne stesti!! At jen roste!!  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.