Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 děkuji nemůžu tomu uvěřit ze to klaplo sem úplně v šoku
Ano v Brně mě už někdo říkal že to je ![]()
A za to se něco platí?
@Slunicko2222 ano mela sem příznaky hned druhy den sem začala spinit takový hnědý pak trocha krve a od te doby jen pocit jako bych měla nafouklé vaječníky a pichalo me hodně ve stydké kosti no a nevolnosti
@Slunicko2222 kontrolu mám 24.9 to budu v sedmým týdnů tak snad uvidíme srdíčko ![]()
@Slunicko2222 Já neplatil nikdy nic a to už jdu po několikáté… ![]()
@Slunicko2222 ano hned druhy den prý se mimi zahnizďuje do 48 h od vložení a já mela 5 denní embryo
Taky mám 5denní embryo a nic takového jsem neměla ![]()
Každá jsme asi jiná a každá má i jiné příznaky těhotenství..
Ahoj holky, tak ja dneska 8 den po KET. První KET jsem měla v nativnim cyklu a nevysel, ted jsem zkusili řízený s estrofemem, pichala jsem clexan, den po transferu nějakou injekci decapeptyl (takový experiment) no a snad je to tam. Zavadim amelgen a pila jsem teda ananas ještě. Jinak od transferu me hrozně tahalo bricho, takový pocit jako bych tahala v brichu kameny, nespinila jsem nic. Pak začali migreny a dneska hodne cítím podbrisek, tak se asi roztahuje děloha. Přeji všem štěstí. Doufám, ze to krev potvrdí a pak 1 ultrazvuk
![]()
Krásné hodně štěstí
![]()
Já jsem dnes 11.den a nemám vůbec odvahu testovat jak už jsem tu psala já nemám žádné pocity takže si myslím že to nevyšlo v pondělí mám test z krve tak uvidíme jak to dopadne..
Ty testuješ mamatestem?
@Slunicko2222
Nemusí být vůbec žádné priznaky prej, takze drzim palce
ano mamatestem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.