Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak už mám Bublinku hatchujicí blastocystu u sebe tak jí moc věříme
![]()
Ahoj holky jsem 13 den po KET, test negativní a v pondělí HCG.
.
Už tomu ani nevěřím, jako jo mohl ten test být špatný, ale popravdě se bojí udělat další. Beru estrofen, amelgen, prednison a píchám fraxiparin ![]()
@marinana tak snad se to tu zlomí a začnou tu přibývat pozitivní testiky ![]()
Ahoj holky, ja se k Vam take pridavam. Dneska kontrola, mudr rikal ze je vse v poradku a pristi patek me ceka prvni Ket. Uz ted jsem nervozni, nevim co budu delat v ten den 😂
@marinana píše:
@Beerruušškkaa dobre to dopadne, carka bude silit 😘
Děkuji moc, jsi zlatá
Střídají se mi pocity naděje a totálního zmaru… Ale nezbývá než čekat a zkusit další test za dva dny. Jsme na tom všechny tak nějak stejně… Každopádně nám všem moc přeji, aby to vyšlo… ![]()
@Rezninka píše:
Ahoj holky, ja se k Vam take pridavam. Dneska kontrola, mudr rikal ze je vse v poradku a pristi patek me ceka prvni Ket. Uz ted jsem nervozni, nevim co budu delat v ten den 😂
Ahoj, vítej mezi námi
Den KETu je naprosto v pohodě, samotný zákrok taky, toho vůbec není třeba se bát. A pohled na ultrazvuk na to malé, to je k nezaplacení
Akorát po pár dnech ta euforie trošku opadne a to už je pak horší no.. ![]()
@Ivka pivka Proc si pichas Fraxiparin? Ja ho mam taky a vubec nevim proc.🙄 Ani k nemu nemam indikaci, ale prej je to lepsi, jen jsem nedostala informaci v cem.. Moc se mi to nelibi, ale duveruji.
Drz se, jak rika moje kamardka, jednou to prijde! ![]()
@Rezninka píše:
Spis se příprav co bude Po ketu, to čekání na výsledek je šílené ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.