Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak už mám Bublinku hatchujicí blastocystu u sebe tak jí moc věříme
![]()
Ahoj holky jsem 13 den po KET, test negativní a v pondělí HCG.
.
Už tomu ani nevěřím, jako jo mohl ten test být špatný, ale popravdě se bojí udělat další. Beru estrofen, amelgen, prednison a píchám fraxiparin ![]()
@marinana tak snad se to tu zlomí a začnou tu přibývat pozitivní testiky ![]()
Ahoj holky, ja se k Vam take pridavam. Dneska kontrola, mudr rikal ze je vse v poradku a pristi patek me ceka prvni Ket. Uz ted jsem nervozni, nevim co budu delat v ten den 😂
@marinana píše:
@Beerruušškkaa dobre to dopadne, carka bude silit 😘
Děkuji moc, jsi zlatá
Střídají se mi pocity naděje a totálního zmaru… Ale nezbývá než čekat a zkusit další test za dva dny. Jsme na tom všechny tak nějak stejně… Každopádně nám všem moc přeji, aby to vyšlo… ![]()
@Rezninka píše:
Ahoj holky, ja se k Vam take pridavam. Dneska kontrola, mudr rikal ze je vse v poradku a pristi patek me ceka prvni Ket. Uz ted jsem nervozni, nevim co budu delat v ten den 😂
Ahoj, vítej mezi námi
Den KETu je naprosto v pohodě, samotný zákrok taky, toho vůbec není třeba se bát. A pohled na ultrazvuk na to malé, to je k nezaplacení
Akorát po pár dnech ta euforie trošku opadne a to už je pak horší no.. ![]()
@Ivka pivka Proc si pichas Fraxiparin? Ja ho mam taky a vubec nevim proc.🙄 Ani k nemu nemam indikaci, ale prej je to lepsi, jen jsem nedostala informaci v cem.. Moc se mi to nelibi, ale duveruji.
Drz se, jak rika moje kamardka, jednou to prijde! ![]()
@Rezninka píše:
Spis se příprav co bude Po ketu, to čekání na výsledek je šílené ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď