Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem dnes taky čtvrtý den po KET a zatím na sobě nepocituju nic
krom obcasnyho pichnuti v podbrisku, což me docela zneklidnuje ![]()
Já se z toho normálně picnu, svůj odpočívací den trávím tak, že běhám co půl hodiny na záchod a mám s… Člověk chce udělat nevím co, aby byly nejlepší podmínky, a potom tohle…
Ahoj holky, já dnes byla na krvi, po 14hod budu mít výsledky, ale ty už tuším…
Takže Vám všem tady přeji moc moc štěstí, aby se to povedlo ![]()
Já chci co nejdříve do další stimulace a z té snad bude více, než jedno embrijko ![]()
@Epampeliska92 Ahoj ešte si potom testila? Ja som sa na to vyprdla naposledy 11 deň po ket ten bol biely. Čakám na krv zajtra
@Donda927 Ahooj, já už pak také netestovala, počítám, že se mi za chvíli, jak vysadím léky rozjede ms a v plné parádě… ![]()
Už bych to ale uvítala, abych se ‚pročistila‘…
@Epampeliska92 ja čakám na zajtra, po minule som už špinila v deň odberu krvi teď nič
Ahoj holky, ja byla na prvním KETU 30.7 nevysel, byl v nativu tak ted bude řízený KET. Uz beru estrofem a 26.8 jedu na UZ a snad bude moct byt transfer. Nechala sem si vzit jak sem sla na hcg i prolaktin a je mírně zvyseny, tak beru ještě dostinex a taky mi vzali imunologii, tak treba budou výsledky do transferu. Drzim vam palce ![]()
Tak já nevím, první den po KETu jsem vždycky cítila takový zvláštní pocit v podbřišku, trošku píchání a tak, ale teď vůbec nic, jako kdybych na něm ani nebyla. I když minule jsem takový pocit sice měla ale nic z toho nakonec nebylo…
@Mim26 píše:
Já jsem dnes taky čtvrtý den po KET a zatím na sobě nepocituju nickrom obcasnyho pichnuti v podbrisku, což me docela zneklidnuje
Me picha porad na prave strane a jsem rada, rikam si, ze to picha, jak se embryjko zavrtava hloubeji 🤗 😳 dnes jsem 5 dni od transferu…drzim pesticky ❤️️ Kdy budes testovat?
Držím Vám všem palce
A věřím že za par dni tady budou pozitivní testy ![]()
Ahoj holky, připojuji se k vám a mám na vás dotaz. Jsem dnes 6. den po KET pětidenní blastocysty. Od včerejšího večera mě pobolívá břicho a v oblasti zad, je mi chvílemi špatně od žaludku a dnes se přidalo lehoučké špinění, máte to některá z vás také? Předem děkuji a přeji pěkný den ![]()
Ahoj holky, držím moc palce všem ✊
Na čeká další KET příští týden, tak snad najdeme všechny dvě čárky ❤️️
@Beerruušškkaa
Já jsem teď teprve den po KETu, ale to vypadá dobře, takhle jsem to přesně měla, když jsem už jednou otěhotněla
To už můžeš klidně zkusit testík, jestli už máš příznaky, mohlo by už na něm něco být
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.