KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
16.8.21 13:54

Já jsem dnes taky čtvrtý den po KET a zatím na sobě nepocituju nic :( krom obcasnyho pichnuti v podbrisku, což me docela zneklidnuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
16.8.21 14:09

Já se z toho normálně picnu, svůj odpočívací den trávím tak, že běhám co půl hodiny na záchod a mám s… Člověk chce udělat nevím co, aby byly nejlepší podmínky, a potom tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.8.21 08:40

Ahoj holky, já dnes byla na krvi, po 14hod budu mít výsledky, ale ty už tuším…
Takže Vám všem tady přeji moc moc štěstí, aby se to povedlo :srdce:
Já chci co nejdříve do další stimulace a z té snad bude více, než jedno embrijko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.8.21 09:39

@Epampeliska92 Ahoj ešte si potom testila? Ja som sa na to vyprdla naposledy 11 deň po ket ten bol biely. Čakám na krv zajtra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.8.21 10:03

@Donda927 Ahooj, já už pak také netestovala, počítám, že se mi za chvíli, jak vysadím léky rozjede ms a v plné parádě… :pocitac:
Už bych to ale uvítala, abych se ‚pročistila‘…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.8.21 10:57

@Epampeliska92 ja čakám na zajtra, po minule som už špinila v deň odberu krvi teď nič

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
17.8.21 11:37

Ahoj holky, ja byla na prvním KETU 30.7 nevysel, byl v nativu tak ted bude řízený KET. Uz beru estrofem a 26.8 jedu na UZ a snad bude moct byt transfer. Nechala sem si vzit jak sem sla na hcg i prolaktin a je mírně zvyseny, tak beru ještě dostinex a taky mi vzali imunologii, tak treba budou výsledky do transferu. Drzim vam palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
17.8.21 12:02

Tak já nevím, první den po KETu jsem vždycky cítila takový zvláštní pocit v podbřišku, trošku píchání a tak, ale teď vůbec nic, jako kdybych na něm ani nebyla. I když minule jsem takový pocit sice měla ale nic z toho nakonec nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
17.8.21 12:35
@Mim26 píše:
Já jsem dnes taky čtvrtý den po KET a zatím na sobě nepocituju nic :( krom obcasnyho pichnuti v podbrisku, což me docela zneklidnuje :roll:

Me picha porad na prave strane a jsem rada, rikam si, ze to picha, jak se embryjko zavrtava hloubeji 🤗 😳 dnes jsem 5 dni od transferu…drzim pesticky ❤️️ Kdy budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
17.8.21 12:57

Holky, tak ja uz mam embryjko taky u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
17.8.21 13:30

Držím Vám všem palce
A věřím že za par dni tady budou pozitivní testy :srdce:

• Citovat
  • Upravit
516
17.8.21 15:11

Taky si jdu v pátek 20.8 pro embryjko :dance: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.21 15:21

Ahoj holky, připojuji se k vám a mám na vás dotaz. Jsem dnes 6. den po KET pětidenní blastocysty. Od včerejšího večera mě pobolívá břicho a v oblasti zad, je mi chvílemi špatně od žaludku a dnes se přidalo lehoučké špinění, máte to některá z vás také? Předem děkuji a přeji pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
17.8.21 15:31

Ahoj holky, držím moc palce všem ✊
Na čeká další KET příští týden, tak snad najdeme všechny dvě čárky ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
17.8.21 15:37

@Beerruušškkaa
Já jsem teď teprve den po KETu, ale to vypadá dobře, takhle jsem to přesně měla, když jsem už jednou otěhotněla :) To už můžeš klidně zkusit testík, jestli už máš příznaky, mohlo by už na něm něco být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.