Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky dávejte na sebe pozor. Volna tekutiny v břiše není žádná sranda. Hyperstimulacni syndrom je fakt ohrožující na životě vím to z vlastní zkusenosti v neděli to bude týden co mě pustili s nemocnice. Včera kontrola a naštěstí je tekutiny všechna pryc🙂
Stalo se Vám některé ze čekáte na menzes a mate opoždenou? Já už čekám třetí den už jsem byla i na injekci a nic
Vaječníky mám stále v průměru 10cm
Tak nevím jak dál. Až se dam doporadku půjdu na KET.
Vám všem co jste už podstoupili držím palečky👏🏼 ![]()
@Epampeliska92 To me mrzi.
Uvidis co krev, HCG fakt nemusi byt jeste v moci dostatecne, aby to ty papirky chytly.
@Millllli
U nas se ani hcg nedela, ofiko mas testovat 16 den po transferu a bud je pozitivni nebo ne.
Jinak, co mam tkusenosti, kdyz se to dobre vyviji da se chytit duch uz paty, sesty den. Osmy uz s jistotou a okolo 10 uz byva carka. Pokud ne, prognosticky to ideal neni.
Vim, ze treba nekdo pise, ze mel carku az okolo 14 dne, ale uz moc nepisi, jak to dopadlo a jestli dobre
@Anonymka1230 Tak to je lepsi system. Me bylo totiz neprijemne jit na krev, kdyz jsem mela test negativni rano a i jsem v noci zacala spinit ten 14 den. Bylo mi tam do breku a musis cekat az te vemou. Ted jsem mela druhy transfer v jinem zarizeni a taky mam prijit na krev. Kazde zarizeni ma jiny protokol.
Taky mi vysvetlovali tu falesnou pozitivitu v obou zarizenich diky hormonu, kterych jsou zeny plne po stimulaci. Ja mela u toho prvniho transferu 7 den duch, 10 den silnejsi dve carky Uz jsme to slavili s partnerem a 12 a 14 den nic. Krev to potvrdila. Blazinec.
Ted testovat nechci at to dopadne jak ma. Jestli to budu vedet o 3 dny drive nebo pozdeji na vysledku to nic nezmeni. Doufam, ze to vydrzim!😅 ![]()
Jen mam lehky hyperstimulak tak me boli bricho a jsem strasne unavena po tech hormonech, porad spim i odpoledne. Zitra jdu do prace na dopoledne tak uvidim jak to pujde. Hezkou nedeli preji!
@Millllli
Jenze kdyz je to z hormonu, tak ta carka slabne. Treba po ovitrelle budes po 5 dnech temer jiste jeste neco na testu mit, kdyz ale udelas test za dva dny, tak to bude slabsi. Pokud to neco je z tehotenstvi, tak to naopak za sva dny bude silnejsi
Uvtehu HCG v krvi roste, po ovitrelle uz jen klesa
A zadne stimulacni leky ti neudelaji pozitivni test. To udela jen ovitrelle. Ten ma pri ET temer kazda, pokzd neukoncuji necim jinym
Takze u tebe to podle mel nebyla falesna pozitivita, ale biochemko. Pokud je biochemko, je to na pyzel, ale aspon vis, ze transfer byl nacasovan dobre
@Anonymka1230 ja taky, hodne polehavam, v podbrisku uz boli mene, ted me porad nekde picha a jsem teda mega nafoukla, a neni to po stimulaci, mela jsem OPU v kvetnu 😂
Ahojky holky ![]()
Tak mě taky čeká 1.KET v srpnu po dvou nevydařených IVF začala jsem od čtvrtku brát estrofem a nějaký sprej na předloktí Lenzetto máte ho taky někdo? ![]()
Už bych ráda byla těhotná je mi 35let a příteli 43let..
Tak jsem zvědavá zda se KET podaří v mrazáku máme pouze jedno embryo
..
Tak já to mám za sebou dneska…dneska budu doma ležet a zítra půjdu do práce. Modlim se ať mi to nějak utece. Testovat budu poprve za týden.
@helenai
Taky planuju za tyden. To uz tu testiky budou pribyvat si myslim
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Taky mě čeká KET 20.8 tak pevně věřím že už to 11embryjko bude to pravé 🙏 🍀 ❤️️