KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.8.21 09:14

Taky mě čeká KET 20.8 tak pevně věřím že už to 11embryjko bude to pravé 🙏 🍀 ❤️️

• Citovat
  • Upravit
47
14.8.21 10:01

Ahoj holky dávejte na sebe pozor. Volna tekutiny v břiše není žádná sranda. Hyperstimulacni syndrom je fakt ohrožující na životě vím to z vlastní zkusenosti v neděli to bude týden co mě pustili s nemocnice. Včera kontrola a naštěstí je tekutiny všechna pryc🙂

Stalo se Vám některé ze čekáte na menzes a mate opoždenou? Já už čekám třetí den už jsem byla i na injekci a nic :( Vaječníky mám stále v průměru 10cm 8o 8o Tak nevím jak dál. Až se dam doporadku půjdu na KET.
Vám všem co jste už podstoupili držím palečky👏🏼 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
14.8.21 10:17

@Epampeliska92 To me mrzi. 8o Uvidis co krev, HCG fakt nemusi byt jeste v moci dostatecne, aby to ty papirky chytly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
14.8.21 12:13

To me mrzi holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
14.8.21 12:31

@Millllli
U nas se ani hcg nedela, ofiko mas testovat 16 den po transferu a bud je pozitivni nebo ne.
Jinak, co mam tkusenosti, kdyz se to dobre vyviji da se chytit duch uz paty, sesty den. Osmy uz s jistotou a okolo 10 uz byva carka. Pokud ne, prognosticky to ideal neni.

Vim, ze treba nekdo pise, ze mel carku az okolo 14 dne, ale uz moc nepisi, jak to dopadlo a jestli dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
15.8.21 09:33

@Anonymka1230 Tak to je lepsi system. Me bylo totiz neprijemne jit na krev, kdyz jsem mela test negativni rano a i jsem v noci zacala spinit ten 14 den. Bylo mi tam do breku a musis cekat az te vemou. Ted jsem mela druhy transfer v jinem zarizeni a taky mam prijit na krev. Kazde zarizeni ma jiny protokol.

Taky mi vysvetlovali tu falesnou pozitivitu v obou zarizenich diky hormonu, kterych jsou zeny plne po stimulaci. Ja mela u toho prvniho transferu 7 den duch, 10 den silnejsi dve carky Uz jsme to slavili s partnerem a 12 a 14 den nic. Krev to potvrdila. Blazinec. :roll: :D Ted testovat nechci at to dopadne jak ma. Jestli to budu vedet o 3 dny drive nebo pozdeji na vysledku to nic nezmeni. Doufam, ze to vydrzim!😅 :D
Jen mam lehky hyperstimulak tak me boli bricho a jsem strasne unavena po tech hormonech, porad spim i odpoledne. Zitra jdu do prace na dopoledne tak uvidim jak to pujde. Hezkou nedeli preji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
15.8.21 09:40

@Millllli
Jenze kdyz je to z hormonu, tak ta carka slabne. Treba po ovitrelle budes po 5 dnech temer jiste jeste neco na testu mit, kdyz ale udelas test za dva dny, tak to bude slabsi. Pokud to neco je z tehotenstvi, tak to naopak za sva dny bude silnejsi
Uvtehu HCG v krvi roste, po ovitrelle uz jen klesa
A zadne stimulacni leky ti neudelaji pozitivni test. To udela jen ovitrelle. Ten ma pri ET temer kazda, pokzd neukoncuji necim jinym

Takze u tebe to podle mel nebyla falesna pozitivita, ale biochemko. Pokud je biochemko, je to na pyzel, ale aspon vis, ze transfer byl nacasovan dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
15.8.21 15:39

Jak se citite? Ja sem dost unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
15.8.21 16:46

@Anonymka1230 ja taky, hodne polehavam, v podbrisku uz boli mene, ted me porad nekde picha a jsem teda mega nafoukla, a neni to po stimulaci, mela jsem OPU v kvetnu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
15.8.21 17:23

@marinana
A kolikaty den po KET jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
15.8.21 22:46

Ahojky holky :mavam:

Tak mě taky čeká 1.KET v srpnu po dvou nevydařených IVF začala jsem od čtvrtku brát estrofem a nějaký sprej na předloktí Lenzetto máte ho taky někdo? :think:

Už bych ráda byla těhotná je mi 35let a příteli 43let..

Tak jsem zvědavá zda se KET podaří v mrazáku máme pouze jedno embryo :?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
16.8.21 08:07

@Anonymka1230 dneska ctvrty, KET byl ve ctvrtek ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5927
16.8.21 08:33

Tak já to mám za sebou dneska…dneska budu doma ležet a zítra půjdu do práce. Modlim se ať mi to nějak utece. Testovat budu poprve za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
16.8.21 08:45

@helenai
Taky planuju za tyden. To uz tu testiky budou pribyvat si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
16.8.21 13:48

@helenai a jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.