Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Teď 12. srpna jsem byla na 1. KET a je to naše první IVF. Ještě máme v záloze jednoho mrazáčka, tak se modlím ![]()
Ahoj holky, tak mám pocit, že se ms za chvíli dostaví… pocity na ní neustále…co chvíle tak se chodím na záchod kontrolovat…
ráno zkusím test…
Holky, tak co, uz jste po KET? Jak se citite? @Millllli @Anonymka1230
@Hornacka ahojky, ja take byla vcera, take 1.KET, jak se citis? Me porad boli podbrisek jako na menses. Mam utrogestan a prednison.
@Epampeliska92 Neboj, pocity jako na MS jsou normalni me ujistil doktor i mi rikaly holky co mam tehotne po IVF. Stezovaly si nektere i na bolestive prsa. Testik si udelat muzes 12 den. Ted mi to taky rikali, ale nemam se desit, kdyby nebyly uplne dve carky, krev 14 den rozhodne. To se muze stat, ze bude jeste v moci malo tehu hormonu, ale v krvi uz ho mas.
Jinak, uz ho tam mam fouknuteho, prcka, tak uvidime jak mu to pujde. ![]()
@marinana Ano, ano, uz se zavrtava, tak uvidime jak mu to pujde!
Me je dobre, mam jeste po stimulaci zvetsene vajecniky a tekutinu v brise tak jsem jak balon a trochu poboliva podbrisek obcas, ale jinak vse dobry. Moc vesely proces to byl! Videla jsem flicek na ultrazvuku, mile. V pondeli pujdu do prace, ale pracuju v kancelari, takze zadna fyzicky narocna prace.
@Millllli po stimulaci? Kdy jsi mela OPU? Tekutina v brise je neprijemna, taky jsem ji mela 🤦♀️ Jo, je to “zabava” co? 😂 ti chlapi se tak maji, ze to nemusi podstupovat 😳 a jake mas leky? Nekde jsem cetla, ze utrogestan se bere uz pred KET, ale ja ho mam az od vcerejska 🤷♀️ Ja semtam udelam nejake domaci prace, ale jak me furt boli podbrisek jako na menses, tak se mi moc hybat nechce 🤭 taky ti ukazali embryjko na monitoru? To jsem necekala 😂 ☺️️
@marinana mam to po stimulaci. OPU jsem mela v nedeli 8.8. Ano, bere se hned po odberu jak kde. Ja ho brala hned po OPU 3× denne 2 tabletky zavadim a jeste mam pro JISTOTU Prednison, nemam k nemu indikaci z krve, ale tak jsme ho pro jistotu nasadili s doktorem. Dnes mi rikal, ze se ty vajecniky sklidni a voda vstreba za par tydnu. Taky lezim.😅 Jen jsme vybalila nakup jak jsme prijeli po transferu. 😊 Maji to s pindikem jednodusi po vsech smerech. Nevadi, mi to zvladneme taky! Jsme holky sikovny a silny!!😘 Klidne odpocivej, kdyz ti to dela fajn, to mi doktor taky rekl. Bylo to pekne, kdyz mi pak delal jeste ultrazvuk a ukazal mi ho. ![]()
Ja jsem tez po. vse probehlo v poradku. ted je cekani na test, jestli se povedlo
Ahoj holky, já taky byla včera, tak se přidám. Beru utros a estrogem. Je to můj 1. Ket a včera mě bolelo břicho jak na ms, ale dneska už ne, nebo spis nemám ani čas to nějak sledovat, když furt něco dělám
a co vy? Děláte vše jak jste zvyklé, nebo nějaké omezení?
@Mim26 ahojky, tak drzim pesticky ☺️️ Me boli brisko porad, takze se setrim, nezvedam nic tezkeho a jsem ted doma v hajeni 👍🏻
Ahoj devcata, tak 11 den po ket, tt negativ, vic bily byt asi nemuze… ![]()
Tak se musim pripravit na dalsi stimulaci… ![]()
@Epampeliska92 ahoj tak ja som na Tom rovnako dnes 11 deň a na teste nič. Neviem či si dať oddych alebo ísť do ďalšieho Ket hneď s ms
@Donda927 ahooj, hele to me moc mrzi…
Je to na tobe, jak se budes citit…
Kazdopadne krev rozhodne, samozrejme, ale citim, ze nic… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.