KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
10.8.21 16:29

@marinana Drzim pesticky, at se pekne zavrta!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
10.8.21 16:29
@helenai píše:
@marinana
Taky mě po ovulaci už nikdy nekontrolovali, vychází se z toho, že po ovitrelle nastane ze 36 hodin. To přesně vychází to tvoje načasování ovitrelle a transferu. Podle mě po ovulaci už přesně nepoznají, kdy byla. Zkontroloval ti někdy někdo, že máš ovulaci přesně v tu dobu, kdy máš tyhle pocity :think:?

Jasne, chapu, nekde jsem to cetla, ze nekdo na utz byl, tak asi to jen neni bezne :-) ja jsem to pozorovala sama podle ovulacnich testu, ale je pravda, ze s ovitrelle to muze byt jine. 16. ti drzim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.8.21 08:44

@Donda927 Ahooj, zkoušela jsi už testnout? :-)
Já mám stále pobolívání zad a břicha jako před ms, tu mám teoreticky dostat zítra… tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.8.21 10:18

@Epampeliska92 ahoj skúšala som dnes zatím nič, ale nebol z ranní moči, zkusím zase zítra snáď se mi podarí z ranní ešte pred prací. Ja som mala prvé bolesti bricha včera celej den taky to bylo včera den kedy by mela prísť ms. Ešte som mala pár minút pichanie v delohe včera ráno. Ty kedy testneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.8.21 10:41

@Donda927 hele já se bojím testovat… ta bolest na ms mě fakt děsí…
ale pokud nepřijde tak možná v sobotu - to budu 11 den po ket…
jj jasný - zkus z ranní, to bude koncentrovanější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5939
11.8.21 10:48

Já už se úplně bojím zase toho čekání :(. To je fakt nejhorší úplně ze všeho kolem ivf. Člověk udělá úplně všechno, investuje spoustu peněz, a pak nevědět, jestli to bylo k něčemu nebo zas nic…a ještě z toho nemáme být ve stresu, protože to škodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.8.21 11:50

@Epampeliska92 Já se taky bojím, ale zkusila som, ešte nezoufám. Pri minulom neúspešnom ET mi ms brzdili lieky..tá mierna bolesť ma zklidnila pretože sa niečo deje.
Ako píše @helenai to čekání je nejhorší že všeho..brucho propíchané ale stále veřím že to zmysl má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.8.21 11:53

@Donda927 Určitě to smysl má.. a jednou to klapne, ať už teď, nebo příště… :-)
Ale jak píšete děvčata, toto čekání je masakr… ani to čekání na výsledky PGT-A nebylo takové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.8.21 12:12

@Epampeliska92 My sme PGTe nemali, nebolo treba dva razy som otehotnela prirodzene až v 6tt se srdíčkem to našli mimo delohy vo vejcovodu tie pak odstránili proto ivf.. jiný problém sme nemali myslela sem že Když to tam vloží je vystaráno. Je to težší než sem myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
11.8.21 12:54

No ale cekanim na test to zacina. Kdyz je pozitivni, tak pak cekani na srdicko, na creening, furt neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5939
11.8.21 13:26

@Anonymka1230
Tak to si zatím radši vůbec nepřipouštím…zatím budu vděčná za ten první krok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
11.8.21 13:31

@Donda927 ale kdyz jsi dvakrat prirozene bez problemu otehotnela, tak si myslim, ze by nemel byt problem. A Embryjko se hezky chytne, drzim palce.. :srdce:

Ja jsem take nemela PGT

• Citovat
  • Upravit
118
11.8.21 13:34

@helenai Přesně tak, neumím si stále představit vidět ty dvě čárky - je to něco úplně neskutečného…
a je to takový jeden krok… pak budou zas další :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
11.8.21 13:47

@Anonymka1230 @Michaelavavra @helenai Holky, díky za reakce. No, tak to nevím, co v tom mým centru teda dělají :roll: V pondělí folík 20 mm, injekci mi nedali a pozvali si mě ještě na utz ve čtvrtek, tzn. zítra. To už bude dváno po ovu :mrgreen: Jak toto dopadne :zed: Nezbývá, než jim věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5939
11.8.21 14:59

Nedá mi to, zeptám se na názory…normálně v práci spíš sedím u počítače, případně po městě chodím/jezdím něco vyřizovat nebo sedím na jednání s lidmi, takže pro neschopenku nevidím důvod, jen ten den po ketu. Teď je to ale trošku jiné, protože jsou u nás velké organizační změny a leccos se někam přenáší, uklízí, přendává…jedná se jen o kancelářské věci, šanony, kancelářské potřeby. Jasně že žádné bedny bych netahala, ale myslíte, že třeba vyklízet šanony do beden a z beden je problém? Můžu buď zůstat doma nebo se v práci domluvit, abych to nedělala. Tak nechci nic podcenit, když mě nic nenutí. Doma bych ale zůstala nerada kvůli nervům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.