Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marinana píše:
Me picha porad na prave strane a jsem rada, rikam si, ze to picha, jak se embryjko zavrtava hloubeji 🤗 😳 dnes jsem 5 dni od transferu…drzim pesticky ❤️️ Kdy budes testovat?
Jen ať se hezky zavrtava ![]()
No měla jsem v plánu vydržet až do 10. dne, jak mi ti rekli v Car, ale asi to nevydrzim a chtěla bych asi 8. nebo 9. den, ale furt přemýšlím no
ty mas v plánu kdy testovat?
@Mim26 10. den je podle me super rozhodnuti, ja budu testovat, hned jak se vratim z dovolene, to bude 11. den, podle caru mam az 16., to nevydrzim 🤷♀️ 😂
@marinana píše:
@Mim26 10. den je podle me super rozhodnuti, ja budu testovat, hned jak se vratim z dovolene, to bude 11. den, podle caru mam az 16., to nevydrzim 🤷♀️ 😂
Wau, až 16.? Je zajímavý jak to má každý Car úplně jinak
já mám 10.den testovat a pak 12. den jdu na krev.
A kam chodíš do Car? Já do Heliosu v Brně
U nas take az 16 den a na krev se nechodi.
ale urcite budu testovat driv, 16 dni je zbytecne moc, ten 10 den pokud neni ani duch, tak to dore nevypada
@Anonymka1230 Taky jsem toho názoru, když tam 7den není ani duch, tak to prostě nevyšlo. Nevěřím na takové ty uklidňující řeči typu, může se objevit později…
hlavně když víme kdy přesně v uvozovkách došlo k oplodnění ![]()
@helenai píše:
@Beerruušškkaa
Já jsem teď teprve den po KETu, ale to vypadá dobře, takhle jsem to přesně měla, když jsem už jednou otěhotnělaTo už můžeš klidně zkusit testík, jestli už máš příznaky, mohlo by už na něm něco být
Moc děkuji za uklidnění
Zatím jsem testík nezkoušela, snažím se co nejdéle vydržet.. Nicméně zítra to bude 7. den a podle toho, co tu píšou i ostatní, bych to už asi zkusit mohla.
@Mim26 jj, asi chteji mit jistotu ☺️️ Chodim do Pronatalu v Praze, zatim jsem moc spokojena, uvidime co budu rikat v pondeli 😂 ty jo, uz jen 6× se vyspim, jsem fakt rada, ze jsem na dovolene a nemam cas tu na to moc myslet…blby je, ze zadny priznaky nejsou zarukou uspechu diky tomu utrogestanu 🤦♀️ Me prestalo chutnat vino, ale rikam si, dalsi ucinek progesteronu 🤷♀️ 😂
Ahoj holky, tak včera výsledek krve 0 hcg, tak hodně štěstííí všem ![]()
My jdeme už dnes na další konzultaci, tak jsem ráda, že tak rychle…
Snad to bude napodruhé lepší ![]()
@marinana píše:
@Mim26 jj, asi chteji mit jistotu ☺️️ Chodim do Pronatalu v Praze, zatim jsem moc spokojena, uvidime co budu rikat v pondeli 😂 ty jo, uz jen 6× se vyspim, jsem fakt rada, ze jsem na dovolene a nemam cas tu na to moc myslet…blby je, ze zadny priznaky nejsou zarukou uspechu diky tomu utrogestanu 🤦♀️ Me prestalo chutnat vino, ale rikam si, dalsi ucinek progesteronu 🤷♀️ 😂
Tak to mas super, dovolená, žádný špatný myšlenky 😊 já už jsem docela nedockava, co se testování tyče, ale furt se držím 😀
Ahoj holky. Děláte něco zvláštního, čím chcete podpořit KET? Myslím tím nějaké cvičení nebo třeba ananas atd.
@Lira123 Já pouze jím jako doplněk stravy kyselinu listovou tak je prospěšná po všech stránkách. Jinak nic zvláštního, jsem unavená, po příchodu z práce ležím a nechám se obskakovat. ![]()
Samozřejmě taky bojuju s testem.
Bych ho už ráda dělala, tak uvidím zda to zkusím v pátek nebo v sobotu. Pátek jdu kamarádce na rozlučku se svobodou a v sobotu druhé na svatbu tak ať trošku vím. V pátek to bude týden od KETu. Byla jsem 13. I když ofiko bych měla dělat test ve středu.
Chtělo by to už nějaký pozitivní testík, dneska už je 19.8 a žádná první šťastná s dvěma čárkami ![]()
@Lira123
Jím takové ty těhotenské vitamíny, kde je listovka ve formě folátu a další prospěšné věci (vitamín C a D, zinek, hořčík), a nic náročného nedělám, necvičím, což jsem normálně zvyklá každý den. Párkrát jsem se zapomněla a vzala v práci za těžkou krabici, hned jsem ji zas pustila jak mi to došlo, tak doufám, že jsem tím něco nepodělala, ale to snad ne
Jinak se hlavně snažím zabavit abych se nestresovala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.