KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
17.8.21 15:47
@marinana píše:
Me picha porad na prave strane a jsem rada, rikam si, ze to picha, jak se embryjko zavrtava hloubeji 🤗 😳 dnes jsem 5 dni od transferu…drzim pesticky ❤️️ Kdy budes testovat?

Jen ať se hezky zavrtava :dance:
No měla jsem v plánu vydržet až do 10. dne, jak mi ti rekli v Car, ale asi to nevydrzim a chtěla bych asi 8. nebo 9. den, ale furt přemýšlím no :nevim: :D ty mas v plánu kdy testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
17.8.21 16:08

@Mim26 10. den je podle me super rozhodnuti, ja budu testovat, hned jak se vratim z dovolene, to bude 11. den, podle caru mam az 16., to nevydrzim 🤷‍♀️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.8.21 17:25
@marinana píše:
@Mim26 10. den je podle me super rozhodnuti, ja budu testovat, hned jak se vratim z dovolene, to bude 11. den, podle caru mam az 16., to nevydrzim 🤷‍♀️ 😂

Wau, až 16.? Je zajímavý jak to má každý Car úplně jinak :think: já mám 10.den testovat a pak 12. den jdu na krev.
A kam chodíš do Car? Já do Heliosu v Brně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
17.8.21 20:03

U nas take az 16 den a na krev se nechodi.
ale urcite budu testovat driv, 16 dni je zbytecne moc, ten 10 den pokud neni ani duch, tak to dore nevypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
17.8.21 20:40

@Anonymka1230 Taky jsem toho názoru, když tam 7den není ani duch, tak to prostě nevyšlo. Nevěřím na takové ty uklidňující řeči typu, může se objevit později… :think: hlavně když víme kdy přesně v uvozovkách došlo k oplodnění :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.21 21:27
@helenai píše:
@Beerruušškkaa
Já jsem teď teprve den po KETu, ale to vypadá dobře, takhle jsem to přesně měla, když jsem už jednou otěhotněla :) To už můžeš klidně zkusit testík, jestli už máš příznaky, mohlo by už na něm něco být

Moc děkuji za uklidnění ;) Zatím jsem testík nezkoušela, snažím se co nejdéle vydržet.. Nicméně zítra to bude 7. den a podle toho, co tu píšou i ostatní, bych to už asi zkusit mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
17.8.21 21:30

@Mim26 jj, asi chteji mit jistotu ☺️️ Chodim do Pronatalu v Praze, zatim jsem moc spokojena, uvidime co budu rikat v pondeli 😂 ty jo, uz jen 6× se vyspim, jsem fakt rada, ze jsem na dovolene a nemam cas tu na to moc myslet…blby je, ze zadny priznaky nejsou zarukou uspechu diky tomu utrogestanu 🤦‍♀️ Me prestalo chutnat vino, ale rikam si, dalsi ucinek progesteronu 🤷‍♀️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.8.21 08:27

Ahoj holky, tak včera výsledek krve 0 hcg, tak hodně štěstííí všem :srdce:
My jdeme už dnes na další konzultaci, tak jsem ráda, že tak rychle…
Snad to bude napodruhé lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
18.8.21 08:41

@Epampeliska92
tak snad priste, dej vedet, co konzultace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5997
18.8.21 10:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.8.21 13:19
@marinana píše:
@Mim26 jj, asi chteji mit jistotu ☺️️ Chodim do Pronatalu v Praze, zatim jsem moc spokojena, uvidime co budu rikat v pondeli 😂 ty jo, uz jen 6× se vyspim, jsem fakt rada, ze jsem na dovolene a nemam cas tu na to moc myslet…blby je, ze zadny priznaky nejsou zarukou uspechu diky tomu utrogestanu 🤦‍♀️ Me prestalo chutnat vino, ale rikam si, dalsi ucinek progesteronu 🤷‍♀️ 😂

Tak to mas super, dovolená, žádný špatný myšlenky 😊 já už jsem docela nedockava, co se testování tyče, ale furt se držím 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
18.8.21 21:37

Ahoj holky. Děláte něco zvláštního, čím chcete podpořit KET? Myslím tím nějaké cvičení nebo třeba ananas atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.8.21 09:16

@Lira123 Já pouze jím jako doplněk stravy kyselinu listovou tak je prospěšná po všech stránkách. Jinak nic zvláštního, jsem unavená, po příchodu z práce ležím a nechám se obskakovat. :lol:

Samozřejmě taky bojuju s testem. :think: Bych ho už ráda dělala, tak uvidím zda to zkusím v pátek nebo v sobotu. Pátek jdu kamarádce na rozlučku se svobodou a v sobotu druhé na svatbu tak ať trošku vím. V pátek to bude týden od KETu. Byla jsem 13. I když ofiko bych měla dělat test ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
19.8.21 09:36

Chtělo by to už nějaký pozitivní testík, dneska už je 19.8 a žádná první šťastná s dvěma čárkami :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5997
19.8.21 09:36

@Lira123
Jím takové ty těhotenské vitamíny, kde je listovka ve formě folátu a další prospěšné věci (vitamín C a D, zinek, hořčík), a nic náročného nedělám, necvičím, což jsem normálně zvyklá každý den. Párkrát jsem se zapomněla a vzala v práci za těžkou krabici, hned jsem ji zas pustila jak mi to došlo, tak doufám, že jsem tím něco nepodělala, ale to snad ne :think: Jinak se hlavně snažím zabavit abych se nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.