Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mallin nejsi náhodou v Helliosu? Tam ten Ovitrelle nedávají, nepovažují to za nutnost ![]()
@Anonymka1230 Já asi pozítří (budu 11 den po KET) dnes mam termín ms… bolesti podbrisku a zad mám lehké a stále už od druhého dne KET.
@Michaelavavra Nene, jsem ve FNOL. Dnes už bylo na utz vidět žluté tělísko a volná tekutina. Takže je po ovulaci. KET naplánovali na úterý. Tak snad je to ok…
@helenai Já osobně si myslím, že to ničemu nevadí a neřešila bych to.
@Epampeliska92 Tak držím pěsti a dej vědět jak to dopadlo! 12 den už bude jistě vidět čárka. Já jdu zítra na KET.. pátek 13.
Beru to s humorem.
@helenai píše:
Nedá mi to, zeptám se na názory…normálně v práci spíš sedím u počítače, případně po městě chodím/jezdím něco vyřizovat nebo sedím na jednání s lidmi, takže pro neschopenku nevidím důvod, jen ten den po ketu. Teď je to ale trošku jiné, protože jsou u nás velké organizační změny a leccos se někam přenáší, uklízí, přendává…jedná se jen o kancelářské věci, šanony, kancelářské potřeby. Jasně že žádné bedny bych netahala, ale myslíte, že třeba vyklízet šanony do beden a z beden je problém? Můžu buď zůstat doma nebo se v práci domluvit, abych to nedělala. Tak nechci nic podcenit, když mě nic nenutí. Doma bych ale zůstala nerada kvůli nervům.
Urcite bych to nedelala
at to taha nekdo jiny…sanony muzou byt pekne tezky ![]()
Tak ja byla dnes na ultrazvuku před ket, dnes jsem 12 dc, nasadili mi estrofem 2× denně, v nedeli na kontrolní ultrazvuk a ket prý až pátek /sobota což budu už 20/21 dc. Jsem z toho jelen ![]()
@Anonymní píše:
Tak ja byla dnes na ultrazvuku před ket, dnes jsem 12 dc, nasadili mi estrofem 2× denně, v nedeli na kontrolní ultrazvuk a ket prý až pátek /sobota což budu už 20/21 dc. Jsem z toho jelen
Taky jdu 21. den
@helenai asi estrofem kvůli nízké sliznici jinak si to nedovedu vysvětlit, vždy jsem měla cyklus jak hodinky i s ovulaci, ale ono to asi ivf cele rozhodilo … všechny otázky mě napadli až doma, v neděli se musím na vše poptat.
Ahojte, tak ja to mam za sebou a uz mam zavedeny prvni utrogestan
test 28.8. ![]()
@Millllli tak drzim na zizra palce ![]()
Ja nevim, asi testovat nebudu? Ja se bojim ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.