Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Innaaemma
Tojo, ale mam pocit, ze je vetsina max tyden od transferu a ze se teorve testovat zacne
@Anonymka1230 Já jdu zítra na KET..
A testovat chci 7den po KET… To už by mělo být jasno.. ![]()
Holky teď jsem došla domu z KET. 5denni expandovana blastocysta. Testovat chci asi příští týden pátek/ sobota. Pořad se usmívam jak mesicek na hnoji ![]()
@Anonymní píše:
Holky teď jsem došla domu z KET. 5denni expandovana blastocysta. Testovat chci asi příští týden pátek/ sobota. Pořad se usmívam jak mesicek na hnoji
Moc držím palečky, já jdu zítra pro Bublinku ![]()
@Millllli píše:
@Lira123 Já pouze jím jako doplněk stravy kyselinu listovou tak je prospěšná po všech stránkách. Jinak nic zvláštního, jsem unavená, po příchodu z práce ležím a nechám se obskakovat.Samozřejmě taky bojuju s testem.
Bych ho už ráda dělala, tak uvidím zda to zkusím v pátek nebo v sobotu. Pátek jdu kamarádce na rozlučku se svobodou a v sobotu druhé na svatbu tak ať trošku vím. V pátek to bude týden od KETu. Byla jsem 13. I když ofiko bych měla dělat test ve středu.
Já se taky přidávám ke kyselině listové. Tím člověk nemůže nikdy nic zkazit 🙂
@helenai No minula skupinka byla hodně plodna, tak uvidíme, snad se nám zadari všem ❤️️
@Mim26 @Millllli
Taky beru listovou, teď si zkusit jist i ten ananas, tak jsem zvědavá 🤷♀️
@Lira123 jj minula skupina měla samé šťastné těhule co našli // tak snad je doženeme ![]()
@Innaaemma ja az v pondeli, doufam, ze do te doby se tu nejaky pozitivni testik jeste ukaze ☺️️
Tak já myslím že u mě nic
, ve středu bych měl dostat menstruaci a přesně se cítím jako obvykle pár dní před ní, mastná pleť, samej pupínek…
@helenai píše:
Tak já myslím že u mě nic, ve středu bych měl dostat menstruaci a přesně se cítím jako obvykle pár dní před ní, mastná pleť, samej pupínek…
Myslím, že jsem na tom úplně stejně. Od úterý mě pobolívá břicho, v zádech a občas se přidá špinění. Dnes jsem 9. den od KET a na testu byl ráno jen slaboulinký duch, že už ani snad nemohl být slabší. Nápadně mi to připomíná stav,
před tím, než mi praskl vejcovod při mimoděložní těhu, naštěstí mě v nemocnici zachránili, ale znova bych to zažít nechtěla… Nezbývá než doufat, že to dobře dopadne, ať už objevím čárku jednu nebo dvě…
@Anonymka1230
Jj, je to na test ještě brzy, ale cítím se na tu MS… Já vím že panikařím brzy, ale připadá mi to tak…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
@Innaaemma
To si taky říkám, minulý měsíc jsem tady ve skupince byla snad jediná neúspěšná, a teď nějak nic…