Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Innaaemma
To si taky říkám, minulý měsíc jsem tady ve skupince byla snad jediná neúspěšná, a teď nějak nic…
@Innaaemma
Tojo, ale mam pocit, ze je vetsina max tyden od transferu a ze se teorve testovat zacne
@Anonymka1230 Já jdu zítra na KET..
A testovat chci 7den po KET… To už by mělo být jasno.. ![]()
Holky teď jsem došla domu z KET. 5denni expandovana blastocysta. Testovat chci asi příští týden pátek/ sobota. Pořad se usmívam jak mesicek na hnoji ![]()
@Anonymní píše:
Holky teď jsem došla domu z KET. 5denni expandovana blastocysta. Testovat chci asi příští týden pátek/ sobota. Pořad se usmívam jak mesicek na hnoji
Moc držím palečky, já jdu zítra pro Bublinku ![]()
@Millllli píše:
@Lira123 Já pouze jím jako doplněk stravy kyselinu listovou tak je prospěšná po všech stránkách. Jinak nic zvláštního, jsem unavená, po příchodu z práce ležím a nechám se obskakovat.Samozřejmě taky bojuju s testem.
Bych ho už ráda dělala, tak uvidím zda to zkusím v pátek nebo v sobotu. Pátek jdu kamarádce na rozlučku se svobodou a v sobotu druhé na svatbu tak ať trošku vím. V pátek to bude týden od KETu. Byla jsem 13. I když ofiko bych měla dělat test ve středu.
Já se taky přidávám ke kyselině listové. Tím člověk nemůže nikdy nic zkazit 🙂
@helenai No minula skupinka byla hodně plodna, tak uvidíme, snad se nám zadari všem ❤️️
@Mim26 @Millllli
Taky beru listovou, teď si zkusit jist i ten ananas, tak jsem zvědavá 🤷♀️
@Lira123 jj minula skupina měla samé šťastné těhule co našli // tak snad je doženeme ![]()
@Innaaemma ja az v pondeli, doufam, ze do te doby se tu nejaky pozitivni testik jeste ukaze ☺️️
Tak já myslím že u mě nic
, ve středu bych měl dostat menstruaci a přesně se cítím jako obvykle pár dní před ní, mastná pleť, samej pupínek…
@helenai píše:
Tak já myslím že u mě nic, ve středu bych měl dostat menstruaci a přesně se cítím jako obvykle pár dní před ní, mastná pleť, samej pupínek…
Myslím, že jsem na tom úplně stejně. Od úterý mě pobolívá břicho, v zádech a občas se přidá špinění. Dnes jsem 9. den od KET a na testu byl ráno jen slaboulinký duch, že už ani snad nemohl být slabší. Nápadně mi to připomíná stav,
před tím, než mi praskl vejcovod při mimoděložní těhu, naštěstí mě v nemocnici zachránili, ale znova bych to zažít nechtěla… Nezbývá než doufat, že to dobře dopadne, ať už objevím čárku jednu nebo dvě…
@Anonymka1230
Jj, je to na test ještě brzy, ale cítím se na tu MS… Já vím že panikařím brzy, ale připadá mi to tak…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.