KET srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5970
19.8.21 09:37

@Innaaemma
To si taky říkám, minulý měsíc jsem tady ve skupince byla snad jediná neúspěšná, a teď nějak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
19.8.21 10:37

@Innaaemma
Tojo, ale mam pocit, ze je vetsina max tyden od transferu a ze se teorve testovat zacne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
19.8.21 10:43

@Anonymka1230 Já jdu zítra na KET..
A testovat chci 7den po KET… To už by mělo být jasno.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 11:01

Holky teď jsem došla domu z KET. 5denni expandovana blastocysta. Testovat chci asi příští týden pátek/ sobota. Pořad se usmívam jak mesicek na hnoji :D

• Citovat
  • Upravit
516
19.8.21 11:21
@Anonymní píše:
Holky teď jsem došla domu z KET. 5denni expandovana blastocysta. Testovat chci asi příští týden pátek/ sobota. Pořad se usmívam jak mesicek na hnoji :D

Moc držím palečky, já jdu zítra pro Bublinku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
19.8.21 14:00
@Millllli píše:
@Lira123 Já pouze jím jako doplněk stravy kyselinu listovou tak je prospěšná po všech stránkách. Jinak nic zvláštního, jsem unavená, po příchodu z práce ležím a nechám se obskakovat. :lol:Samozřejmě taky bojuju s testem. :think: Bych ho už ráda dělala, tak uvidím zda to zkusím v pátek nebo v sobotu. Pátek jdu kamarádce na rozlučku se svobodou a v sobotu druhé na svatbu tak ať trošku vím. V pátek to bude týden od KETu. Byla jsem 13. I když ofiko bych měla dělat test ve středu.

Já se taky přidávám ke kyselině listové. Tím člověk nemůže nikdy nic zkazit 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
19.8.21 14:35

@helenai No minula skupinka byla hodně plodna, tak uvidíme, snad se nám zadari všem ❤️️
@Mim26 @Millllli
Taky beru listovou, teď si zkusit jist i ten ananas, tak jsem zvědavá 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
19.8.21 14:47

@Lira123 jj minula skupina měla samé šťastné těhule co našli // tak snad je doženeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
19.8.21 14:49

@Innaaemma To byl nějaký dobrý měsíc 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
19.8.21 15:50

@Innaaemma ja az v pondeli, doufam, ze do te doby se tu nejaky pozitivni testik jeste ukaze ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
20.8.21 11:17

Tak já myslím že u mě nic :(, ve středu bych měl dostat menstruaci a přesně se cítím jako obvykle pár dní před ní, mastná pleť, samej pupínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.8.21 11:45

@helenai a test si nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.21 11:48
@helenai píše:
Tak já myslím že u mě nic :(, ve středu bych měl dostat menstruaci a přesně se cítím jako obvykle pár dní před ní, mastná pleť, samej pupínek…
:hug:

Myslím, že jsem na tom úplně stejně. Od úterý mě pobolívá břicho, v zádech a občas se přidá špinění. Dnes jsem 9. den od KET a na testu byl ráno jen slaboulinký duch, že už ani snad nemohl být slabší. Nápadně mi to připomíná stav,
před tím, než mi praskl vejcovod při mimoděložní těhu, naštěstí mě v nemocnici zachránili, ale znova bych to zažít nechtěla… Nezbývá než doufat, že to dobře dopadne, ať už objevím čárku jednu nebo dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
20.8.21 12:09

@helenai
Vzdyt jsi teprve ctyri dny po KET, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
20.8.21 14:01

@Anonymka1230
Jj, je to na test ještě brzy, ale cítím se na tu MS… Já vím že panikařím brzy, ale připadá mi to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.