Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak dnes cely den poboliva bricho jako pred ms, boli me i v krizi nevim, dost me to desi…zitra teprve 3den od ket…
@helenai snad, jako cely ivf je dost narocny, ale musim rict, ze tohle cekani je silenost ![]()
Pripojím sa ak môžem Ket som mala 3.8., zatiaľ bez príznakov pocitov, dnes som nastúpila do práce. Je to môj prvý Ket, ET minulý mesiac nedopadol.
@Epampeliska92 embryjko si měla super kvality, tak myslím, že je velká šance ![]()
Já furt přemýšlím o té PN, asi raději půjdu do práce, stejně bych doma byla nervózní, ale bojím se, abych pak nelitovala, je to na hlavu🤦♀️
@Anonymka1230 ahoj chýba mi trpezlivosť, možno skúsim už v utorok to bude 7 deň po.
@Donda927
To iz by melo byt neco videt? Pichala jsi ovitrelle?
@Anonymka1230 neviem pri ET ktoré nedopadlo som nemala pozitívny test vôbec, skúsim, holky to tu majú rôzne niektorá dřiv iná později..ovitrelle som nepichala mám cyklus s liekmi. Ty ideš kedy?
Ja zkusim vydrzet co nejdele, ale to cekani je sileny, porad se pozoruju ![]()
Nejradsi bych si lupla vinko abych na to nemyslela ![]()
Ale je pravda ze dneska se mi mota hlava jak po kocovine, bricho citim…
No uvidime ![]()
@Epampeliska92 To máš pravdu to čakanie je šialené, ja nevydržím dlho čakať už na mňa zo šuflíka kouká testík..je mi blbě od žalúdka bolesť hlavy únava to mám ale všetko z liekov, jo úprimne pri nepovedenom ET boli všetky tieto príznaky silnejšie ako teď
@Epampeliska92 dobrý pocit je polovina úspěchu, držím pěstičky
daří se ti zaměstnávat? Já jsem nadšená, že těsně po transferu odjíždíme na dovolenou, takže přesně, budu mít hlavu zaměstnanou na 100% a nebude čas na „zlé myšlenky“ ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.