Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj zeny, vsechny zdravim a pridavam se s dotazem
Mame jedno jedine embryjko, po genetice, zmrazene, planujeme KET v nativu. Mam dlouhe cykly, 36 kdyz je OVU a ta byva okolo 20DC. Ve ctvrtek prvni UTZ, folik 10.5, dalsi UTZ v sobotu, folik 12,5, sliznice 7mm. Dnes dalsi UTZ a folik 14,5. Pani doktorka byla moc hodna a nechce pry nic podcenit, kdyz mame jeden pokus a jdu jeste ve stredu na dalsi UTZ. Samozrejme jsem se na nic nezeptala, tak jdu za vami pro nazor, vypada to, ze mi folik roste 1mm za den, podle pani doktorky ovulace bude. Nevite jak to pak bude, kdyz ve stredu bude folik 16,5? Kdy si me pozvou na transfer a jak mi daji ovitrele? Ve stresu nejsem, jen mam radsi prehled, myslite, ze me pozvou jeste v patek? Ve ctvrtek budu pryc a pani doktorka rikala, ze to je v pohode 😳 dekuju moc za jakykoliv nazor ❤️️
@marinana ahoj, s tímto to bohužel neporadím, já ovulaci přirozeně nemám, tak úplně nevim, ale já měla ovitrelle ve čtvrtek a na vložení šla ve středu 🤷♀️
Příspěvek upraven 02.08.21 v 21:07
@marinana
Ovitrelle se pri KETu dava vetsinou trochu drive nez pri ivf - okolo tech 18 mm. Takze to vidim na ctvrtek/patek. Ten stejny den za tyden KET
@Lira123
tak tos vkladala nejak divne, ne?
pichnes ovitrelle, za dva dny je ovulace a pak se teprve zacne pocitat stari embrya. takze ty petidenni vychazi tyden po aplikaci ovitrelle ![]()
@Anonymka1230 pichla jsem ve čtvrtek, ne v pátek, špatně jsem koukala a tím, že ovulaci nemám, tak se to asi úplně na dny neřeší ![]()
@Lira123
Tak to jo. Ja prave budu mit nativ, tam je ovulace a stari embrya stezejni
@Anonymka1230 já dnes začala stimulovat a 13.8.kontrola sliznice
a co ty?
@Anonymka1230 píše:
A mimochodem u nekoho nejaky posun? Kontrola, KET?
Ahoj já už jsem dostala ms a 12.8 jdu na ultrazvuk a předpokládám ze cca 18.8 ket.
@Anonymka1230 píše:
@marinana
Ovitrelle se pri KETu dava vetsinou trochu drive nez pri ivf - okolo tech 18 mm. Takze to vidim na ctvrtek/patek. Ten stejny den za tyden KET
Super, moc děkuju, už jsem si to aspoň nějak zasadila do času a nebudu pak překvapená
My máme pětidenní embryjko, takže to znamená, že ten týden je 2 dny čekání na ovu a 5 dní je stáří embryjka? Já jsem z toho všeho trochu vyjukaná, protože jsem nečekala, že se to povede v nativu, mám anovulační cykly, ale teď jsme se zrovna trefili do toho ovulačního asi. Já čekala, že po dovolené na pohodu s indikací a najednou je to tady a my jedeme 14.8. na dovolenou
Samozřejmě, že bychom ji posunuli, pokud by to šlo, ale asi by nej bylo, kdyby to klaplo přesně před ní, aspoň bych neměla čas nad tím moc přemýšlet.
A v jaké fázi jsi ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.