Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lira123 Jojo, tím se taky uklidňuji. I taková embryjka mají šanci. Musíme věřit. A imuno máte vyšetřené?
@Anonymní píše:
@helenai
A budes mit stimulovany nebo nativ?
nativ, zatím mám cykly ovulační
@Mallin nene, nemáme nic právě 🤦♀️ 🤷♀️. Mně říkali že 4bc je jako 2- ve škole ![]()
Tak uvidíme.
@helenai no já doufám, v minulé skupince se skoro všem zadarilo, tak teď jsme na řadě my❤️️
@helenai ahoj Helen, ja mam take normalne ovulaci, jsem dle lekaru naprosto zdrava, i partner zdravy. A kdyz jsem sla na IVF tak jsem nemela nativ, nybrz klasickou stimulaci kraty protokol.
Ja si myslim, ze to neni o tom, ze nativ ma ten, kdo ma normalni ovulaci a stimulaci ten, kdo tu ovulaci nema. To je na dohode s lekarem. A take na dalsich faktorech
Nativ prinese jedno dve vajicka, ja mela po stimulaci 18 a oplodnilo se metodou ISCI a IVF 8 vajicek, jedno se zavedlo hned (cili ET po trech dnech), takze se asi neda rict, ze by byl KET lepsi nez ET jak tady nekdo psal, kvuli prestimulovanemu organismu a mam 7 zmrazenych embryii.
Vse v Apolinari..
Myslim si ze na stimulovanem IVF neni nic spatneho..
@sarah1618
Pletes ted dohromady dve veci.
Je stimulace na ivf (o tom ted pises) a pak priprava na KET. A na tu jsem se @helenai ptala ![]()
@sarah1618
Já jsem měla krátký protokol před odběrem vajíček, to jo. Odběr kvůli jednomu by mi nedával vůbec smysl. Ale teď na KET už nemám řízený cyklus, doktor zmiňoval, že to taky jde ho řídit úplně, ale prý k tomu není důvod, tak jsem se na to ani víc neptala.
@Anonymní píše:
@Mallin @Lira123
Casna blasta je 1. 2 a 3 jsou blasty (rozdil iz nevim), 4 je expandovana, 5 hatchijici, 6 vyhatchovana a to uz je spatne - ty se bud nedaji mrazit nebo ani transferovat.
Takze ideal by byla 5AA.Ty čísla co jsou je jakého jsou dne já mám za sebou 2 Kety a vždy jsem měla 5AA a jednou bylo expandovane a podruhé hatchujici… a mám zamrazene. i sestidenni
@Sissinka27
Dny to teda urcite nejsou, jedna se o vyvojove stadium blasty. A je jedno jestli toho dosahne paty nebo sesty den.
Ale kazde centrum to hodnoceni muze mit trosku jinak.
@Sissinka27 ano, nejsou to dny, ale stadia vývoje. Já mám pětidenní ale jsou expandovane - takže číslo 4.
@Lira123 tak to potom jo… Ono taky záleží jak která klinika asi… protože mě vždy napsali do papírů jen 5AA a jednou bylo expandovane a jednou hatchujici což mi vždy řekla embryolozka před ketem ![]()
@Sissinka27 tak to podle mě byla nějaká chyba, hatchujici by měla být 5,ale je možné, že se to všude dělá jinak
@Anonymka1230 Ahoj, určitě můžeš, kolikátý ket tě čeká? 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.