Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, já teď čekám na začátek cyklu a měla bych jít na 2.KET. ET i 1.KET zatím neúspěšný.
@Mildres Ahoj,tak drzim palce, at je vse pri stimulaci jak ma, aby probehl co nejuspesnejsi odber
A jaky mas protokol?
@Cookie33 To je mi lito, drzim palce, at je 2.KET uspesny
.Kam chodis?
Ja taky cekala na zacatek cyklu, dnes jsem 5.den a ve stredu jdu na ultrazvuk pred KETem.Jsem zvedava, na kdy to vyjde.
@mesic09 krátký, šílené mě teda bolí hlava. Já mám chlapečka z 1 ivf před 6 lety, pak dva kety loni,2 krát Zt 9 TT. Teď teda nové Ivf, už jako samoplatce a můj věk na tom hraje svou roli asi..Ale ahm mám v pohodě.
Holky držím palce ![]()
Ahoj holky, ráda se k vám přidám
Já měla odběr v listopadu, bohužel OHSS. Minulý cyklus už mohl proběhnout KET v nativu, ale měla jsem ovulaci dřív a tak jsme KET museli odložit. V pátek 7.2. jdu na kontrolní UT, kde bych se měla dozvědět, jestli mě pak za pár dnů bude konečně čekat tak dlouho očekávaný KET.
Ahoj,
já jsem dnes 6 den cyklu, v pátek ultravzku a pak věřím hned KET.
Držím palce všem ![]()
Ahoj holky, taky se k vám ráda přidám. Dnes proběhl můj první KET. Těším se ale zároveň jsem i hodně nervózní, tak snad nám to všem vyjde!
![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Ve středu 12.2 nás čeká ET… Už procházíme čtvrtým cyklem IVF
Ahoj holky, všem držím palce, už se těším na poz TT.Ja dnes kontrola před sobotním odběrem, dohromady cca 17 vajec, teď ještě aby byly kvalitní. Jsem strašně unavená, přijdu z práce a padám hubou na znak ![]()
@Mildres tak paráda, aspoň na to nebudu sama
můžem potom čekat na test spolu ![]()
Ahoj holky, tak dnes na UT vše vpořádku a hladiny progesteronu taky ![]()
KET mě čeká v pátek 14.2., tak to budu mít chvíli po vás ![]()
@Mildres @Lee89 Ahoj holky, tak ja 14.2. na KET. To je hned nejak po vas ze? Jste psaly streda cca? A v jakem meste?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.