Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mesic09 tak ono taky na každého funguje něco jiného. Nic se neboj, ona doktorka ví co dělá a máš to přímo pro sebe na míru
@Alti1 to je krásný
tak budu držet vše co mám ať vše dobře proběhne
budeš dávat jedno, nebo dvě?
@mesic09
Když máš ovitrell, tak ovuluješ, to máš tu výhodu že nemusíš brát estrogeny jako my s Lee ![]()
@Lee89
Budeme dávat jedno geneticky vyšetřené. Poslední dva transfery jsme dávali po dvou (nevyšetřené) a pokaždé potrat. Ty jdeš ve středu že?
🍀
@Alti1 ano, jdu ve středu. Právě čekám kolik bude vyvíjejících se embryí a potom budu řešit kolik vložit…tak po genetice by to mělo být super
tam už nic lepšího udělat nejde
@mesic09 Ano mne ✊️🍀 ✊️ uz 3. 🙏 🙏 🙏 tak doufám že se zadari. Držím palce
Ahoj Holky, přidám se k vám. Před 3.lety jsme podstoupili et a narodil se nam krásný chlapeček a teď se snažíme o sourozence
. Podstoupili jsme 2 kety v nativu bez ovitrelle a jen s progesteronem. Věc která mě ale trápí že si ovulaci hlídám sama doma. Testama (clearblue) pak volám dr. a ona planuje transfer 🙈 je až tak ta ovulace důležitá při ket? ![]()
@Lee89
Jee tak ať se vesele vyvíjí a je jich co nejvíce
potom dej info.. věřím že to konečně klapne, jsem i po lázních ![]()
@Shelby339 Vítej
Ovulace je v nativním cyklu důležitá hlavně pro to, aby se s transferem trefili přesně časově. Pokud by ti emryjko vložili příliš brzy nebo příliš pozdě, neuchytilo by se.
@Shelby339
Tento postup je teda hodně zvláštní a mám obavy že to byly zbytečné kety…ovulace se vždycky prokazuje ultrazvukem ![]()
@Alti1 já doufám, že jich zůstane těch šest
ale nebudu předbíhat, uvidíme co a jak bude ![]()
Já doufám, že nám to vyjde všem ![]()
@Lee89
Určitě nám to vyjde všem 😊 počet budeš vědět až v tu středu že?
@Alti1 budou volat v úterý…ale definitivně až ve středu…
@Anonymní píše: Více
Já neříkám, že to klinika doporučuje. Spíš jsem napsala můj myšlenkový pochod. A zajímá mě, jestli někdo dává dvě… každopádně nemyslím, že by to vypovídalo o kvalitě kliniky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.