Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivet618 Je tak to jdeme ve stejny den. V jakem meste chodis do CARu?
@mesic09 já jdu zítra ráno na odsátí, jsem na nervy, dostala jsem šílenou rýmu, myslíte že si můžu dát coldrex?
@mesic09 ahoj, mě to čeká ve středu. A v Českých Budějovicích ![]()
@Mildres doktor mi říkal, že v době stimulace max. léky, které se můžou i v těhotenství. Jde o to, aby ti to nějak nezměnilo hladinu hormonů. Ale zase když si vezmeš jeden, nic by se určitě stát nemělo, jen to nepřeháněj. Dej si čajík a odpočívej, brzo to budeš mít za sebou ![]()
@Ivet618 Ja Praha Pronatal.Tak se muzeme podporovat, kdyz mame stejny den.Ty uz i vis kdy ten den jdes? Mne to reknou az ve ctvrtek v kolik mam dorazit. Mas nejaky Ovitrelle nebo neco pichat pred? Ja pichla dnes.
@Mildres Neboj,to na to vliv nema, vajicka budou urcite stejna.Spis je dulezity pak ten transfer, do te doby Ti bude urcite lip. Drzim moc palce zitra. ![]()
@mesic09 To by bylo fajn
taky jsem dnes večer píchala Ovitrelle, od neděle mám Progesteron čípky a termín mám ve 13:15
@mesic09 u mě je situace maličko jiná. Já mám vajíčka od dárkyně… ale co vím, tak dárkyně ho měla… já dostala včera první infuzi intralipidů, kvůli předchozím potratům
@Ivet618 Aha ja Progesteron mam brat pry az od transferu.To je fajn, ze uz vis cas.Ja jsem zvedava jaky cas mi reknou v ten ctvrtek. Akorat je pitomy, ze je to az takhle na posledni chvili, protoze se clovek nemuze nejak dopredu zaridit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.