Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak u nás na ultrazvuku vše super, prcek měří 9+1 a 2.55cm a hezky si tam plaval, tak se m i hodně ulevilo. Ještě jsem odevzdávala moč a brali mi krev, tak snad i to bude vpořádku. Už jsem dostala i těhotenskou průkazku a mám se objednat na 1. screening
@mesic09 co ty dnes? ![]()
@Ivet618 Ahoj,pisu opozdene, toho 1.4. jsem byla 9+3 tt a plodik mel 2,71 mm.Ted uz bude vetsi
.Vsechno v poradku a taky jsem videla, jak se hybe
.Taky jsem dala moc a vzali mi krev. Prukazku dostanu az 22.4.,kdy jdu na kontrolu znova. Dostala jsem zadanku na screening, ktery mam 17.4. odber a 28.4. ultrazvuk.
Jak ty? ![]()
Ahoj holky, hlásím se z kontroly ![]()
Dnes 10+5, mrňousek odpovídá, srdíčko tluče a vše je jak má být ![]()
Už to začíná být opravdu reálné, že to vyjde ![]()
@mesic09 Tak to je super
já mám screening 29.4. a další kontrolu u mé doktorky až 13.5., tak mi to teď přijde nekonečné ![]()
@Lee89 Krása
To jo, už tomu konečně i začínám věřit
ještě se bojím toho screeningu, ale doufám, že po něm už mi aspoň z části otrne, že je vše vpořádku. Kdy čeká screening tebe?
A jak se holky cítíte? Máte nějaké nové příznaky?
Já kromě občasné nevolnosti, bolesti hlavy a velké únavy asi nic. Možná že mám někdy pocit, že mi mozek nepřemýšlí, ale nevím, jestli to má souvislost ![]()
@Ivet618 právě jako ty, toho 29 ![]()
Nevolnost, bolavý a těžký prsa, chutě ![]()
Ale jinak je asi vše jak má být. Hodně mě zaměstnávají ty státnice co mě za měsíc čekají ![]()
@Lee89 Jé jsi to stihla napsat, než jsem to odeslala já
to vyšlo hezky ![]()
Chápu, aspoň ti to pak utíká a nemyslíš jen na těhu. Já toho mám fůru v práci, tak mi to taky dost zaměstnává hlavu. Tak to doufám budeš mít krásné zprávy u sebe - státnice a výsledky screeningu ![]()
@Ivet618 děkuju
já jsem doma, tak je to náročný na tu hlavu… ale můžu ti říct, že jsou mi státnice úplně jedno… hlavně ať je mrňous v pořádku
@Lee89 Aha, to chápu ![]()
Tyjo přesně, po té trnité a dlouhé cestě, co jsme si s manželem oba museli projít, mi je teď tak nějak všechno kromě jeho a mimi dost jedno
většina věcí mi už prostě přijde nepodstatná. Mám pocit, že to ze mě udělalo dost jiného člověka s úplně jinýma hodnotama. Ale asi je to tak správně
@Ivet618 přesně tak to mám i já. Ke štěstí nepotřebuju titul Mgr… ale toho prcka jo ![]()
@Lee89 je to tak ![]()
No nic, já jdu zpátky pracovat. Mám radost, že se vám i miminkům daří a držím palce, ať už to tak zůstane ![]()
Ahoj holky, nějak nám tu ta skupinka utichla 😞 jak jste na tom? Máte své vymodlené již na světě?
Naše Rozálka se nám narodila 1.11., porod byl velmi dlouhý a komplikovaný, je to malinká prďolka narozená s váhou 2970g s tím, že poměrně dost v porodnici shodila kvůli zakalené vodě na plicích a následném zvracení. Teď už nám dělá jen radost a krásně prospívá a brzo bude zpět na své porodní váze. Od úterý jsme doma z porodnice a už jsme se krásně sžili a oba s manželem pořád pláčeme dojetím z toho, že se nám to opravdu splnilo a máme ten náš malý velký vysněný a vybojovaný poklad doma ♥️
Napište mi své příběhy, těším se na další šťastné konce těchto náročných příběhů ♥️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.