Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alti1 To je super.Taky jsem si koupila tenhle digitalni test, chtela jsem to zkusit.Ale udelam si ho az treba ve ctvrtek, to budu taky 13.den.Dneska jsem teprv 9. Zatim jsem si delala jen papirkove.
@mesic09
Já ho dělala dnes, takže 12 den, další dny už testovat nebudu, to už nemá smysl ![]()
Ahoj jolky, tak já na KET nejdu. Moje poslední embryo a volal mi doktor, že se nepovedlo rozmrazeni a nemá cenu zavádět. Ja jsem tak nasrana, nevim co dal. Do dalšího IVF nechci. ![]()
@Anonymní píše: Více
Do kterého Car chodíš? Nejspíš ještě zamrazuji starším způsobem?? Vitrifikace je metoda u které prý se to už nestává a centra kde tak zamrazuji preferují spíše Ket před Et…Mrzí mě to, drž se ![]()
Chodím do Gennet Letna. Embrya tam mam 3 roky.
Ahoj, to mě moc mrzí!
Chápu, že se ti do další IVF nechce
ale nevzdávej to ![]()
Tak tam zamrazují podle jejich stránek novou metodou. Otázka je jestli to tak bylo před 3 roky, nebo máš prostě smůlu že patříš do nějakého malého procenta kdy se to i tak může stát.
Holky, tak jsem dnes byla na krvi, protože jsem čekala, že podle toho, jak mám nesílící testy půjde zase o biochemko, nebo bude něco blbě. A výsledek 12DPT je 233,1 ![]()
Ve středu jdu zase ![]()
U mě je to doufám taky na dobré cestě. Ten osmý den byl asi vadný test, ale čárka vypadá, že pěkně sílí ![]()
@Lee89 to je super, drzim moc palce.Ja se v tech hodnotach absolutne nevyznam, ale asi je to na dobre ceste ze
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.