Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mesic09 uvidíme co krev poví ve středu, ale snad ano ![]()
Já si myslela, že už je to ztracený, protože testy neodpovídaly… ale krev říká něco jiného ![]()
Já jsem dnes nervózní, protože se mi zdá, že mi čárka na testu nezesílila a většina příznaků mi odezněla
snad bude ještě tmavší a není to biochemko
co myslíte holky, blázním?
@Ivet618 mě tedy čárka přijde silnější. Buď v klidu a pokud si ve stresu, skoč si na krev ![]()
@Ivet618
Máš krasnej test
🍀 ale chápu tě, já ikdyž mám dálnici tak jsem šla pro ujištění na krev ![]()
@Lee89 Díky
když já mám oficiálně testovat až 14. den a pak případně na krev. Dnes jsem 11. den, tak se to pokusím vydržet ![]()
@Ivet618 to já taky
proto testuju od pátého dne a 12 jsem byla na krvi ![]()
@mesic09 Děkuju
a jak jsi na tom ty? Pokračuje vše jak má, nebo teď netestuješ? ![]()
Ahoj holky, ja si vcera zkousela delat nakonec ten digi test a dneska jsem zkusila zas mama testa je to uz celkem silny. Jsem 11.den po ket. Na krev nepujdu, pockam do ultrazvuku.
@Alti1 Gratuluju
Jen vubec nevim co to znamena, nevim kolik je ok, ale chapu podle reakci, ze je to super
![]()
@Ivet618 Jojo,viz zprava dneska ze 14:14 😊Jsem to koukam napsala az po Tve zprave, ktere jsem si nevsimla
@mesic09 Vpohodě, myslely jsme na stejnou věc
krásný testík
a ten digitální ti vyšel taky dobře? ![]()
Holkyy, mám dotaz prosím.. 14 dní po transferu 3denniho embrya… hcg bylo 100.. doktor se netvářil, že by bylo něco špatně, prostě je to pozitivní a nic víc. Příští týden ve středu další kontrola i s uz… zítra si zajdu sama na krev, abych si byla jistá, jestli je to ok nebo je to zase ztracené… nemáte zkušenost s takovým nic moc hcg? 🙏…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.