Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mesic09 je úplně stejný jako ten včerejší, ale zkusím, neslibuju ![]()
@Mildres však sílí ob den, takže jestli je stejný jako včera to nevadí, hlavně aby zítra zesílil. Ještě je brzy, tak bych mu ještě věřila jestli vykoukáš dušíka ![]()
@Mildres ahoj, pochopila jsem spravne, ze uz mas doma 3 deti? Ja jen, prosim, neber jako rypani, to vubec a nechci ani aby to tak vyznelo, jen by me zajimalo, protoze jsem tvoji cestu docela sledovala i v jinych diskuzich, proc to vsechno podstupujes? Je to silna touha po ctvrtem ditku nebo novy partner, ktery svoje deti nema? Je to ciste jen zvedavost, protoze jsem absolvovala jedno IVF, vim, co vsechno to obnasi, jake mnozstvi hormonu jsem do sebe cpala a jsem neskutecne vdecna, ze tyto moznosti jsou a ze se nam diky tomu podarilo ale moc nechapu, proc to nekdo absolvuje, kdyz uz ma 3 deti. Ja mit doma 3 zdrave deticky, tak uz nic nepokousim a jsem neskutecne vdecna. A to nemluvim o financich, casu a psychice…Jeste jednou prosim o pochopeni, opravdu to neni mysleno jako utok a samozrejme moc preji aby se ti podarilo
pokud samozrejme nechces odpovidat, respektuji to.
@Anonymní píše: VíceÚplně v pořádku vůbec se neomlouvej, a i kdyby sis klepala na čelo tak to pochopím
@Anonymní píše: Více
Ještě bych možná dodala že s psychikou, penezma a hormonama máš pravdu, to je největší důvod proč to byl poslední pokus, už na to nemam ![]()
Holky jeste me napadlo, ze kdyz to tak srovnavam (i kdyz vim, ze jsme kazda jina),tak mi prijde, ze mam ten 5.den dneska celkem tu carku viditelnou. Nemyslite si, ze by tam mohly byt dva plody, ze mam treba nejak silnejso hcg? ![]()
Predpokladam, ze je tam jedno, ale jen tak spis polemizuji ![]()
Tak holky moje. Co mám za starosti s německými testy víte… kdybych nebyla blbka, měla jsem tu českou klasiku a nemusím plašit… ale pro srovnání… vlevo 5DPT a vpravo 7dpt…
Něco se děje, uvidíme jestli to bude dobrý ![]()
A tady ještě porovnání dneska… vlevo ráno po noční, vpravo po spánku
@mesic09 děkuju
kdybych nebyla blbka a nezapomněla si vzít ty testy z Čech, neplašila bych tolik… ale 7DPT se prostě něco děje… jestli to bude dobrý, nebo ne se teprve ukáže ![]()
@mesic09 asi jo. Mám ještě clearblue… nakoupila jsem jich celkem dost, tak ať je vypoužívám ![]()
Ale nějak jsem vnitřně klidná, že to je v pořádku ![]()
@mesic09
Ne, síla testu dokonce ani vysoká hodnota hcg z krve nemusí vůbec značit dvojčata..už nad tím moc přemýšlíš ![]()
@Lee89 ty už vypadají krásně
tak aspoň tě dýl embryjko napínalo
držím palce ať dál sílí, ale rozhodně se snaží hnízdit ![]()
@mesic09 vysoká hodnota hcg může značit dvojčata, ale taky nemusí. Na podzim jsme měli jednu co měla 14dpt skoro dvojnásobek co ostatní a i tak čeká jen jedno. Každá prostě na ty hormony reagujeme úplně jinak. Na mě třeba zase vůbec nefungují ovulační testy, mám je pořád světlejší než kontrolní i když mám ovu potvrzenou utz ![]()
Takže z toho teď nic nevyčteš, ale určitě to značí, že se pořádně u maminky hnízdí
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.