Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ardilera tomu uplne rozumim, tak dej pak vedet az budes testovat a drzim hrozne moc palce
.
@Aaa2024 to vypada krasne, drzim moc palce at sili
.Ja na test z krve nejdu, u nas v CAR se nechodi, pak se jde rovnou na ultrazvuk kvuli srdicku.Mela bych testovat az 15.den po ket a to je 1.3.,ale zkusila jsem uz dneska,4.den a davala jsem i fotku pred par komentari.Ale je mozne, ze je to jeste Ovitrelle.Tak uvidim zitra.
A k tomu memu testu, je pravda, ze je asi nesmysl, aby byla slaba carka uz 4.den.
@mesic09 moc děkuju, doufám ![]()
ahaa, tak u nás se jde, ať je test jakýkoliv… jednou bylo hcg na hraně, tak jsem šla po dvou dnech zase…
I kdyby to byl ovitrelle, tak uvidíš, co to zítra udělá a aspoň budeš vědět, že už je pryč… no a nebo bude silnější a je to jasné.. uvidíš zitra ![]()
@mesic09 píše: VíceÚplný nesmysl to není, protože je dost výrazný, ale je možný, že je to ještě kombinace ovi a embryjka, tak nepanikař pokud zítra bude světlejší. Porovnej to až s tím obden to už bude 13.dní po injekci, tak to už ovitrelle nebude a hcg taky sílí ob den.
@Alti1 píše: Více
Na té fotce je krásně vidět jak ob den zesílil ![]()
Ahoj holky! Teda krásný čárky, gratuluju ![]()
Já jsem dneska 6DPT a mám teda skoro neviditelné cosi ![]()
Ale musím říct, že mám nějaké testy z DM… jsem v Německu a zapomněla jsem si svoje oblíbence… tak přemýšlím, jestli nezajdu koupit nějaké jiné, jestli třeba nemá málo barviva ![]()
Hodím fotku, ale proti holkám je to nic
@Lee89 ja nejaky stin vidim, zkus zitra znovu. Mozna je to i testem.Ja sice mam vic videt carku uz 4den po ket, ale asi to bude spis ovitrelle
. Budu testovat taky zas zitra.
@Ardilera Dobre,no ja asi nevydrzim a zkusim i zitra, ale spis stezejni bude asi ten ctvrtecni.
@mesic09 může to být ovitrel, záleží kolik a kdy si píchala. Ale máš moc pěknou čárku. Řekla bych, že na ovitrelle dost silnou ![]()
Zdravím holky, já včera ducha 4den po a dnes něco téměř nevykoukatelneho, myslím že to nedopadlo, bylo jediné z posledního ivf. Holkam co mají jasno gratuluju ♥️♥️♥️♥️já uvidím zítra, je to můj 3 vklad a ještě nikdy jsem neměla 5 den sněhobílo.
@Mildres ty ale tak to zase nemusí nic znamenat… třeba se ukáže dýl ne? Já bych ještě hlavu nevěšela ![]()
@Lee89 Pichala jsem si 7.2. v 16.30 a bylo to 250 mikrogramu a nebo je tam 0,5ml. Tak nevim.
@Lee89 Jasne, no bylo by to uzasny.Ale bojim se mit nadeji a abych nebyla zklamana. Uvidim zitra co to ukaze
A jeste jsem pred tim testovanim vypila skoro pul litr vody a pak me az vlastne napadlo si udelat test ![]()
Příspěvek upraven 18.02.25 v 13:11
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.