KET únor 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
12.2.25 20:54
@Anonymní píše: Více

Těžko říct no… ale u IVF s mými vajíčky jsme neměli skoro nic a nikdy nedošly ty embrya ani do 5 dne… a tam nám (jiná) klinika nic nekompenzovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
13.2.25 08:56

Dnes někdo semnou et? Ket? Všimli jste si že slovo ket je téměř nemožný napsat :D :D :D :D vždycky let :srdce: Holky děkuju za palce..Až teď jsem se začala bát 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
13.2.25 08:58

@Mildres Já jdu na ket zítra, taky držím palečky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.2.25 09:15

@Mildres držím vše co mám :hug: nic se neboj, bude to dobrý :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alti1
13.2.25 09:21

@Mildres
Na kolik to máš? Budeme na tebe myslet :hug:

• Citovat
  • Upravit
244
13.2.25 09:24

Za chvíli to bude chtít nějakou tabulku, aby jsme se v těch informacích neztrácely :) je nás tu už dost, tak aby jsme měly přehled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
13.2.25 10:39

@Alti1 na 12 :srdce: dekujuuuu..já se bojím toho co bude po těch zkušenostech..musím to nějak srovnat v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alti1
13.2.25 17:34

@Mildres
Tak coo jak se cítíš? Vše proběhlo v pořádku? :)

• Citovat
  • Upravit
1123
13.2.25 20:09

@Alti1 ano vše proběhlo ok, děkuju..Cítím se ok 🤣doktor byl hodnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
13.2.25 20:29

Ahoj holky :mavam: můžu se přidat. Zítra 14.2. mě čeká transfer našeho posledního 3.embryjka z 3.IVF, tak doufám, že konečně po tolika letech a mnoha neúspěchů nám letos konečně bude přát štěstí. Zatím jsme z 1.ivf měli jen 1 embryjko to se vůbec nechytlo, 2.ivf přerušeno ještě před odběrem, nesedla mi podruhé stimulace a v 3. jsme měli 3 blastocysty, z toho 2 biochemické (jedno nativ, jedno řízený ket). Teď mám zase nativ a poprvé byla ovulace včas 15dc (předchozí transfery klidně 23dc :roll: ) a poprvé mám i dostatečný progesteron s nízkými dávkami bez injekcí prolutexu. Tak snad je vše na dobré cestě a letos už se dočkáme…pomalu dočítám předchozí stránky, je fajn vždy sdílet to lovení duchů, kdy plánujete testovat? Mě uklidňuje to sledovat, takže obvykle nevydržím dýl jak 4-6dpt a pak každý den :lol: minule v řízeném už 6dpt byl hezky viditelný stínek, něco malinko jsem vykoukala už od toho 4dpt, ale sílil pomalu do 10dpt a pak už slábnul :,(

Příspěvek upraven 13.02.25 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
13.2.25 20:33

@Ardilera ahoj a vítej u nás :)
No holka, máš toho za sebou taky hodně… a v kolik zítra jdeš? Ať můžeme držet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
13.2.25 20:34
@Květina18 píše: Více

Já chodím na akupunkturu poslední rok a zatím jsem měla 2 transfery s akupukturou před a po a v obou případech biochemický. Předtím 5 let nikdy ani duch. Zítra mám akupukturu naplánovou taky půl hodinky před a půl po :srdce: ještě před rokem jsem se hrozně bála jehel i stimulaci mi píchal manžel, ale co chodím na aku, tak jsem si na to zvykla a je to příjemný relax a dokonce už si sem schopná píchat sama i injekce :mrgreen: jinak myslím, že mi to i hezky srovnalo cyklus a pomohlo s akné když jsem chodila fakt pravidelně 1 týdně a měla k tomu i TČM. Takže doporučuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.2.25 10:52

@Ardilera Ahoj,moc drzim palce, ja jdu taky dnes na KET, ted cekam na pohovor s embryologama a potom jdeme na to :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.2.25 10:53

@Ivet618 Drzim dneska moc palce :srdce: Ja jdu taky dnes, asi za pul hodiny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
14.2.25 10:53

@mesic09 @Ardilera holky tak dneska držíme všechno co máme ať je transfer úspěšný :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.