Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Těžko říct no… ale u IVF s mými vajíčky jsme neměli skoro nic a nikdy nedošly ty embrya ani do 5 dne… a tam nám (jiná) klinika nic nekompenzovala ![]()
Dnes někdo semnou et? Ket? Všimli jste si že slovo ket je téměř nemožný napsat
vždycky let
Holky děkuju za palce..Až teď jsem se začala bát 😌
Za chvíli to bude chtít nějakou tabulku, aby jsme se v těch informacích neztrácely
je nás tu už dost, tak aby jsme měly přehled
@Alti1 na 12
dekujuuuu..já se bojím toho co bude po těch zkušenostech..musím to nějak srovnat v hlavě
@Alti1 ano vše proběhlo ok, děkuju..Cítím se ok 🤣doktor byl hodnej
Ahoj holky
můžu se přidat. Zítra 14.2. mě čeká transfer našeho posledního 3.embryjka z 3.IVF, tak doufám, že konečně po tolika letech a mnoha neúspěchů nám letos konečně bude přát štěstí. Zatím jsme z 1.ivf měli jen 1 embryjko to se vůbec nechytlo, 2.ivf přerušeno ještě před odběrem, nesedla mi podruhé stimulace a v 3. jsme měli 3 blastocysty, z toho 2 biochemické (jedno nativ, jedno řízený ket). Teď mám zase nativ a poprvé byla ovulace včas 15dc (předchozí transfery klidně 23dc
) a poprvé mám i dostatečný progesteron s nízkými dávkami bez injekcí prolutexu. Tak snad je vše na dobré cestě a letos už se dočkáme…pomalu dočítám předchozí stránky, je fajn vždy sdílet to lovení duchů, kdy plánujete testovat? Mě uklidňuje to sledovat, takže obvykle nevydržím dýl jak 4-6dpt a pak každý den
minule v řízeném už 6dpt byl hezky viditelný stínek, něco malinko jsem vykoukala už od toho 4dpt, ale sílil pomalu do 10dpt a pak už slábnul ![]()
Příspěvek upraven 13.02.25 v 20:36
@Ardilera ahoj a vítej u nás ![]()
No holka, máš toho za sebou taky hodně… a v kolik zítra jdeš? Ať můžeme držet palce ![]()
@Květina18 píše: Více
Já chodím na akupunkturu poslední rok a zatím jsem měla 2 transfery s akupukturou před a po a v obou případech biochemický. Předtím 5 let nikdy ani duch. Zítra mám akupukturu naplánovou taky půl hodinky před a půl po
ještě před rokem jsem se hrozně bála jehel i stimulaci mi píchal manžel, ale co chodím na aku, tak jsem si na to zvykla a je to příjemný relax a dokonce už si sem schopná píchat sama i injekce
jinak myslím, že mi to i hezky srovnalo cyklus a pomohlo s akné když jsem chodila fakt pravidelně 1 týdně a měla k tomu i TČM. Takže doporučuji ![]()
@Ardilera Ahoj,moc drzim palce, ja jdu taky dnes na KET, ted cekam na pohovor s embryologama a potom jdeme na to
.
@Ivet618 Drzim dneska moc palce
Ja jdu taky dnes, asi za pul hodiny. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.