Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mesic09
Zkus si to vygooglit, mělo by to ovlivňovat nějak imunitu, dává se to v kapačce a trvá to hodinu a půl ![]()
@Lee89 Jéé tak alespoň, že tam něco vidíš, to je super
. Zkus zítra zase a informuj
To mě motivuje si tedy udělat taky už 5.den test. To je ve středu. Budu hrozně nervózní ráno
. Tady jsou mám pocit od vás samé pozitivní testy nebo vypadá, že budou, tak doufám, že se k vám taky přidám.
@Alti1 Už to čtu, je to kvůli NK buňkám, aby nenapadal organizmus embryo. J8 beru akorát Prednison, ale to je asi trošku zas na něco jiného.
@mesic09
No asi nee jen kvůli NK buňkám, protože s těmi já problém nemám ![]()
Holky musim s vami sdilet.Jsem 4.den po a vidim slabou. Vidite to tam taky nebo jsem blazen?
@mesic09 vidím
a měla jsi ovitrelle? Mě ještě do toho 4dpt dělá duchy, ale na stínek z ovitrelle se mi zdá celkem silný. Tak ať hezky sílí ![]()
Příspěvek upraven 18.02.25 v 08:51
@Ardilera jojo mela, mozna je to jen ovitrelle. Zkusim zitra a zkusim se na to neupinat zbytecne.Kdyz to bude zitra slabsi, je to ovitrelle, kdyz silnejsi, tak ne ![]()
Já dnes 7 den dá se říct stejný, ale já prostě musela jít v noci čůrat ![]()
@mesic09 přesně, ale vypadá krásně
zítra, nejpozději obden budeš mít jasno. Já se zatím držím 🙈 obvykle jsem sledovala už ovitrelle a pak denně, teď se bojím, protože je to poslední embryjko z 3.ivf. Tak si tu naději chci udržet co nejdýl, ale asi otestuji čtvrtek nebo pátek (6/7dpt)
@Alti1 však sílit má obden, takže nevadí jestli se ti zdá stejný jako včera.
Zítra zase poskočí
já jsem taky každodenní testovač, je fajn je skládat vedle sebe a pak vidět jak postupně sílil.
Ahooj holky, rada se k vam přidám… moc vám to všem preju, kolikrát je to hra na nervy a nedočkavost při testech, mame to myslim skoro všechny stejně 😀… já druhé ivf, jen jedno 3 denní embryo.. ET byl 10.2. ( dnes 8.den, ale kdyby bylo 5denni tak vlastne 6.den) a vypadá to zatim takto… v hloubi duše se radujem, ale stojím ještě nohama na zemi, protože už i to jsem zažila a nakonec to nedopadlo
…
Vidím tady zatím samé úspěchy nazačátku tak jen ať to sílí
![]()
A kdy jdete na kontrolu z krve? Já 24.2. 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.