Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
jj v tom se mi líbila repromeda, měli vlastní lékárnu a veškeré léky co mi předepsali mi i vydali. Teď jsem v jiné a kromě stimulace musím vše shánět v lékárnách a je to zbytečný stres. Naštěstí už mám vytipované kde to mají, ale teda fakt na celé okolí jen jediná lékárna v Brně, směrem na Vyškov a jiná města třeba vůbec nic, jen na objednání a to je naprd když to člověk má začít brát ještě ten den. ![]()
Příspěvek upraven 18.02.25 v 14:56
@mesic09 jsi mě nahlodala ![]()
Tak já mám 4dpt taky ducha a krásně viditelného. Při těch biochemických takto nevypadal ani 5,6.den
tak uvidíme další dny. Jako byl by to zázrak po 5 letech a 3 ivf s posledním embryjkem, tak se budu modlit, aby to nebyl jen ovitrelle 🙏 🙈
Příspěvek upraven 18.02.25 v 15:13
@Ardilera jee to je super to mam radost za Tebe
a mela jsi ovitrelle?
@mesic09 jj píchala právě stejně jako ty 7.2. akorát někdy v 21h večer. Ale když to srovnám s předminulým ketem, který byl taky v nativu (takže s ovitrelle), tak tam jsem to sledovala hned po transferu a viditelný duch z ovitrelle byl do 2dpt, 3-4dpt nevyfotitelný a 5dpt sněhobílo, 6dpt se začal zase slabý duch objevovat jen sílil hodně pomalu a 10dpt začal mizet. Tento je silnější, tak uvidíme další dny, relevantní výsledek budu brát tak 7dpt a radovat se začnu až nejdřív 14dpt ![]()
@Aaa2024
Joo já dneska měla honičku, byla jsem na té kapačce a tak..naposledy jsem pila někdy po 9 a potom až o půl 2 doma, takže jsem zkusila ![]()
Ahoj holky,
zatim jsem byla ticha pozorovatelka, tak snad vam nebude vadit, kdyz se k vam pridam
.
Dnes jsem sesty den po KET-u, zkousela jsem si delat test a zacinam byt vcelku nervozni
. Je to muj 3. KET. Tento cyklus jsme vyzkouseli s Embryoglue, tak jsem tomu davala nadeji, ze to konecne vyjde, ale zatim to vypada, ze nejspis ne. Nebo vydite na testu aspon minimalni naznak? Predem dekuji za odpovedi, ale jsem hold z toho testovani nemocna na hlavu, kdyz pri negativnim testu vydim pidi ducha
![]()
@allvinové nevidím, ale jestli ty něco vykoukáš tak tomu ještě dej naději aspoň do toho 7.dne.
Já jsem 3.transferu věřila taky asi nejvíc a ještě to bylo před vánoci, tak mě to hodně sebralo. Tak snad na tebe ještě vykoukne
máš ještě další mražáčky? A máte embryjka testovaná? Ono je to teď už hlavně o štěstí natrefit na to správné embryjko.
@allvinové bohužel nevidím nic… ale já měla včera (5DPT) úplně neviditelné cosi a dneska na mě vykoukl celkem solidní duch
dej bublince ještě naději ![]()
@allvinové také nevidim. Ale ja třeba u syna dělala test, az 12.den po KET a byla tam slabší čárka, takže určitě je jeste naděje. Držím palce. ![]()
@Ardilera Nejaky stinek vidim, nebo si to spis nalhavam, jak jsem psala, uz mi z toho hrabe
. A to jsem si rikala, ze testovat budu max desaty/jedenacty den
. No hold mi zbyva jenom jen doufat, ze ta druha mrska jeste vyleze.
Mame jeste dva mrazacky po spolu. Ale u me je nechteji zavest. Mela jsem komplikovany cisar a jeste ke vsemu porodila jsem predcasne (bez jednoho dne, ve 27tt). Takze to jedno embrijko, jako kdyby jsme vyhodili do kose
. Vubec jsem nechapala, proc je tim padem davali do jedne slamky.
Geneticky testovane embrijka nemame, pry by to bylo u nas zbytecne. Partner ma 100% spermie a ja krom PCOS jsem uplne zdrava
@allvinové tak máš to co já. Manžel zdravý, problém u mě… ale neboj a věř… ona vyleze ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Ardilera no me ho prave do te jedne objednali a bude zitra dopoledne, jenze je to pry poslední balení, co mohou objednat a oak uz ne a ve druhé lékárně mi řekli, ze to nejde, ze tam maji poznámku, ze se jiz nevyrábí. Tak tomu právě nerozumím.
Tyo, tak to je mazec, meli by tohle mít připravené na klinice, kdyz pak člověk nemůže sehnat léky a brát je musí. Maji to pěkně nedomyšlené.