Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dekuji moc holky
,
ale jsou to hold nervy, ze
? Zatim, se utesuji, ze uz jeden zazrak a to doslova zazrak, mame ![]()
@allvinové vůbec se není čemu divit, já je tam taky vidím i když tam není, třeba tam je, musíme tomu dát pár dní
@Mildres když na tu fotku dvakrát kliknu, krásně se ukáže
eboj a věř, bude to dobré ![]()
@Alti1 přesně mini, včera byla ještě pěkná po ovitrelku, to je prvně co se mě tak držel.
@Mildres Presne, do 14-nacteho dne, to snad jeste neni ztraceny.
Ale chtela bych ten muj „nezajem“ s testovanim, jako to bylo pred peti lety. Pred peti lety jsem mela jit na 3 IUI, ale byli jsme na dovolene ve FR. Laznich, kde jsme se samozrejme snazili. No a nadalsi kontrole, jsem mela kolabujici folikul, IUI jsme nestihali a aby se nereklo, tak mi pichli Ovitrelle a meli jsme se snazit doma. Moc jsem tomu nedavala, jeden vikend jsem se s kamoskou picla jako ta doga
. No a ten ctrnacty den, kdy jsem mela vysadit gynprodyl aby se mi spustila mrcha, tak jsem si vzpomnela, ze bych si asi mela udelat jeste ten test. Jak ja jsem na nej koukala, kdyz se mi tam po x letech snazeni dali dohromady dve carky
. Tak snad to bude i tento pripad, ze na potreti vseho dobreho ![]()
@allvinové já mám z 1 ivf chlapečka 5 let mu bude v květnu, z toho byly dva mrazacci, oba Zt minulý rok kolem 10 TT, teď celé ivf..jedno jediné k transferu. Takže by to bylo vlastně poprvé kdy se nechytlo.
Jinak dobrej případ, myslím že každej kdo nebyl na ivf se na začátku picnul 😀 😀 😀proto mám piclou dceru (21 let a kluka taky hrablej 16let ![]()
Ahoj holky, jsem tady nová, prvni Et nevysel a tohle je prvni Ket. Pevne doufám, že se už s nami 🫧 zůstane a konecne to vyjde
. První test 5den po ket a poslední dnešní 8den po ket. Co myslíte?
@Anonymní píše: Více
Ahoj a vítej u nás
čárky máš krásný, tak bych řekla, že je to na dobré cestě ![]()
@Anonymní píše: Více
To vypada skvele
Krasne to sili.Ja dneska (4.den po ket) cca carku jako ty ten prvni test, ale bojim se, ze je to Ovitrelle.Tak zitra zkusim znova jestli se ztrati uplne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.