Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alti1 aha jasne, to jsem nevedela, jak to funguje.ja nikdy nemela estrogeny, vzdy jsem pichala ovitrell (ted jdu na 14. KET).
@Alti1 Drzim moc palce na zitrejsi transfer, dej pak vedet jak se citis❤️
@Alti1 přesně tak já jsem to říkala ale nikdo neposlouchá 🤷🏽♀️ doktorka rekla, ze pokud mám všechny výsledky z krve dobré tak ovulace probíhá a neni potřeba žádný ultr a ani jiné léky 😥
@mesic09 tak progesteron (amelgen) beru už od pátku
dneska jdu na krev aby se zjistila hodnota a podle potřeby se doplní těma injekcema… on to ale asi každý bere jinak. Myslím každý doktor ![]()
Tak volala laborka. Že šesti jsou tři embrya jedničkový a tři dvojkový. Ty dvojkový prý nejsou vhodný ani na mražení a spíš mám počítat, že zbydou tři kousky… jsem z toho celkem smutná…
@Lee89
Nevěš hlavu, stačí jedno dokonalé a to mezi těmi třemi určitě je
![]()
@Lee89 nebojte, bude tam to prave. Ja u prvního IVF nemela ani jedno embryo, žádné nepřežilo do 5.dne a u druhého IVF jsem měla embryi 13 a jelikož jsem musela mit i genetiku kvůli me vadě, tak zůstaly pouze 3 dobre, ktere sli na genetiku. Byla jsem z toho špatná, protoze jsem se bála, co se vrátí z genetiky, kdyz jsou jen 3 a vrátily se vsechny 3 prý zdrave. Prvni ket se tedy nepovedl ale dávala jsem vinu i sobě. Z druhého KET mame syna a pro poslední embryo si půjdu ted v únoru, pokud bude vše v pořádku. A jelikož je to poslední, tak je to bud a nebo. Rada bych pro syna sourozence ale pokud se nepodaří, tak do dalšího IVF nejdu.
Držím moc palce. ![]()
@Lee89 Jojo a asi i nejak podle vysledku z ultrazvuku, krve…ono je pravda, ze u nas byla driv nejspis problem nekvalitni embrya, ale v mem tele by udajne nemelo byt spatne vubec nic.Ale sli jsme do IVf kvuli spermiim. Takze kdyby pry partner mel spermie ok, tak bych mela otehotnet bez problemu.Tech prvnich 12 transferu bylo z 1 ivf cyklu, pak jsme sli do jineho centra a tam mi odebrali nove a embrya mame 3 kvalitni zamrazene a jedno prvni cerstve se nestestovalo (ale z nej mame syna).Takze asi ten druhy cyklus v jinem CARu byl kvalitnejsi.Tak uvidime jestli se chytne znovu.🙏🏽A ten progesteron pry mam ok, podle testu.Tak asi proto mi daji asi az po transferu pro jistotu.
@Lee89
Hlásím že mám bublinku už u sebe, nedočkavec už byl venku z obalu
Doktor byl s ultrazvukem i s transferem velice spokojen 😊 🍀
@Alti1 tak to mám velkou radost
hlavně se šetři a odpočívej ať se zavrtá ![]()
@Alti1 jee super, tak to je moc pekny
. Tak se setri a delej to co mas rada a co Ti dela radost, at jsi v pohode
.Kdy se chystas testovat? Az po dvou tydnech jak to doporucuji?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.