KET únor 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
8.2.25 10:14

@mesic09 to jo, jsem radši, že to vím rovnou dopředu. Ale i tak si asi stejně vezmu volno celý den. A kolikátý je to tvůj KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 11:13

Ahojte všechny, ráda bych se k vám přidala, jsem tu nová. Můj ket bude v úterý 🙂

• Citovat
  • Upravit
269
8.2.25 12:39

@Ivet618 No je to muj 14. KET. Ale z 13. pokusu mame chlapecka. Takze se snazime o druhe miminko. Ja jsem na rodicovske, takze praci resit nemusim, jen hlidani. Nikomu jsme to ted nerekli, ze do toho jdeme.Ani nasim rodicum, rekli jsme si, ze tem to rekneme, az by se pripadne zadarilo. A proto jsem myslela, ze partner bude s malym, jenze mu prisla takova prace, kterou nemuze zrusit, proste se to neda. Tudiz resim hlidani maleho, jeste nevim u koho a doufam, ze partner bude moct treba na tu dobu transferu s malym byt, ale neda se to prave naplanovat dopredu, kdyz budu az ve ctvrtek vedet kdy to mam. Kdyz bych to vedela jako ty uz ted, tak by to bylo lepsi, protoze bych si mohla zaridit pripadne i hlidani treba s mamkou a holt bych ji to rekla. Stejne to tak asi dopadne.
A Tvuj je to kolikaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.2.25 12:40
@Anonymní píše: Více

Ahoj, jee to je super a v jakem meste? To je 11.2. ze.Tak drzim moc palce. Kolikaty Ket je to Tvuj?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 12:44

@mesic09
Olomouc a ano je to 11.2 🙂 je to šestý ket. Předchozích 5 bylo z prvního ivf, toto bude první ket z druhého ivf a máme geneticky vyšetřené embryo 😊 taky moc držím palce 🍀

• Citovat
  • Upravit
1123
8.2.25 13:38

Ahoj holky, tak odběr mám za sebou, kvůli alergii na ořechy jsem dostala nějakou spací. Do té me brutos rymy mi manžel v 5 ráno dovezl prcka zvraciciho a sraciho fakt pecka.
Jinak mám 10 vajíček,4 nějaký nadprůměrný nepoužitelný a 6 jich jde na oplodnění.
Jinak ivf máme kvůli manželovi, spermiogram úplně nepoužitelnej ještě v květnu, teď úplně normální, od května abstinuje…tak nám držte palce ať to nechytim a ať nějaké dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.2.25 14:52

@mesic09 Aha, to chápu, to je pak složitý :( a kdybys tam zavolala a vysvětlila jim svou situaci, myslíš, že by ti to třeba neřekli, nebo třeba alespoň zhruba plus mínus pár hodin? A s rodinou to chápu, my to řešíme už dva roky a dlouho jsme to nikomu nechtěli říct vůbec a teď to teda všichni ví, ale termíny kontrol ani KET taky raději nikomu neříkám.. i když je hezký, že na mě pak třeba myslí a drží palce a tak, ale mě to pak akorát stresuje a když to nevyjde, tak potřebuju nějaký čas to strávit a až pak to někomu říkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.2.25 14:57

@Mildres držím palce, z 6ti by nějaké kvalitní embryjka určitě měly být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
8.2.25 20:45

Jinak mám ze dneška info, že odebrali 6 vajíček a 6 se jich oplodnilo. U nás jde o 4 IVF, druhé s darovanými vajíčky. Mám za sebou dva potraty… Tak doufám, že už to konečně dopadne. Jinak přemýšlím, že pokud zůstane počet, asi dáme dvě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
8.2.25 21:21

@Lee89 Ja tomu nerozumím, odebrali dárkyní čerstvé? A který den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
9.2.25 01:06

@Mildres odebrali v pátek čerstvé a oplodnili. Dnes volali, že se oplodnilo všech 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
9.2.25 08:17

@Lee89 jo takhle to funguje, tak držím palce, dej vědět jak to pokračuje, jsem zvědavá můj dnešní výsledek 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
9.2.25 09:38

@Mildres taky držím palce :) v úterý budu vědět kolik embryí pokračuje ve vývoji a na středu je naplánován přenos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.25 11:08

Všem vám držím palce, jen pro info naše druhé ivf bylo 25 odebráno, 14 oplodněno, třetí den jich bylo 12 a do konce to dotáhly 3, které šli na genetiku a vrátili se 2 :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1123
9.2.25 12:44

Oplodnily všech 6,ale 2 jsou nějaký opožděný,4 se vyvíjí jak mají..Jinak mi je po opu pořád ouvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.