Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
352
1.7.16 10:09
@Ditakl píše:
Tak na školení jsem se vyhodila z ketózy dnes najíždím znova, ale je to hrůza dnes jedeme k našim. První oběd na školení rizoto :roll: tak to se nedalo :think:

Musíš říct vašim jak je to drahý, aby ti nic nenutili, já jsem to udělala a už mi nic kromě vody nenabízí, ale taky mám dva malý tiskový mluvčí, kteří mají dokonalý přehled a hned mě brání, to mamka nesmí a to může a mám vystaráno, dokonce se mě moje mamka ptala kdeže se kupují ty tyčinky, že mi je koupí ke svátku místo čokolády a od manžela zas prý dostanu ten keto sirup. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.7.16 10:12

@margaritas to je nádhera, moc gratuluji :kytka: :kytka:

je to krásný pocit, když člověk vidí a čte jak to funguje, že? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.7.16 10:13

Můj muž se mě naštěstí neptá kolik to stojí a kde to beru (poprvé jsem řekla, že mi to sehnala kamarádka za pár stovek)… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.7.16 10:16

A jak jeto, holky s těmi tyčinkami? Ty se dají místo jedné porce? A kupujete je jen na netu nebo se dají koupit i v kamenných obchodech?

• Citovat
  • Upravit
352
1.7.16 10:22

@laska11 to jsi dobrá :lol: si představ, kdyby jen věděl co to stojí :lol:
Ale co někdo si udělá prsa za 60 tis., někdo koupí mobil za 30 tis., ber to že investuješ do sebe, já to doteď každou kačku navíc vrazila do dětí a sobě nic, tak jsem to teď rozjela a otočila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
1.7.16 10:30
@Tunrida píše:
A jak jeto, holky s těmi tyčinkami? Ty se dají místo jedné porce? A kupujete je jen na netu nebo se dají koupit i v kamenných obchodech?

Tyčinky kupuji u ketodiet na ketopointu v Brně, nebo se dají koupit i přes eshop, mají jahodové, vanilkové, čokoládové, banán -kokos a teď nově fíkové, dvě tyčky můžou nahradit jedno jídlo, ale já si dám občas jednu navíc jako pamlsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.7.16 10:30

@margaritas když já chci i ta prsa :-)
@Tunrida já kupuji jen na netu, k svačince si dám někdy dvě tyčinky, je to místo jídla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
1.7.16 10:32

@laska11 :lol: já ti půjčím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.7.16 10:39

@margaritas já je chci napořád :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
1.7.16 10:44

@laska11 tak půjdeme spolu, já zmenšit, ty zvětšit a třeba se ještě někdo přidá a dostaneme množstevní slevu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.7.16 11:00
@margaritas píše:
@laska11 tak půjdeme spolu, já zmenšit, ty zvětšit a třeba se ještě někdo přidá a dostaneme množstevní slevu :lol:

Já pokryju více osob :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
352
1.7.16 11:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.7.16 11:35

@margaritas @Tunrida super nápad, to bude levnější než implantáty :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.7.16 22:02

Tak jsem právě sežrala celý 150g pytlík slunečnicových semínek - se budu ráno bát vlézt na váhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
2.7.16 08:30

@Fannta ještě 14 kg bych si přála :-) hubnout budu ještě dlouho :-) aspoň půl roku a pak jdu do paleodiety, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková