Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Ditakl píše:
Tak na školení jsem se vyhodila z ketózy dnes najíždím znova, ale je to hrůza dnes jedeme k našim. První oběd na školení rizototak to se nedalo
Musíš říct vašim jak je to drahý, aby ti nic nenutili, já jsem to udělala a už mi nic kromě vody nenabízí, ale taky mám dva malý tiskový mluvčí, kteří mají dokonalý přehled a hned mě brání, to mamka nesmí a to může a mám vystaráno, dokonce se mě moje mamka ptala kdeže se kupují ty tyčinky, že mi je koupí ke svátku místo čokolády a od manžela zas prý dostanu ten keto sirup. ![]()
@margaritas to je nádhera, moc gratuluji
![]()
je to krásný pocit, když člověk vidí a čte jak to funguje, že? ![]()
Můj muž se mě naštěstí neptá kolik to stojí a kde to beru (poprvé jsem řekla, že mi to sehnala kamarádka za pár stovek)… ![]()
A jak jeto, holky s těmi tyčinkami? Ty se dají místo jedné porce? A kupujete je jen na netu nebo se dají koupit i v kamenných obchodech?
@laska11 to jsi dobrá
si představ, kdyby jen věděl co to stojí ![]()
Ale co někdo si udělá prsa za 60 tis., někdo koupí mobil za 30 tis., ber to že investuješ do sebe, já to doteď každou kačku navíc vrazila do dětí a sobě nic, tak jsem to teď rozjela a otočila ![]()
@Tunrida píše:
A jak jeto, holky s těmi tyčinkami? Ty se dají místo jedné porce? A kupujete je jen na netu nebo se dají koupit i v kamenných obchodech?
Tyčinky kupuji u ketodiet na ketopointu v Brně, nebo se dají koupit i přes eshop, mají jahodové, vanilkové, čokoládové, banán -kokos a teď nově fíkové, dvě tyčky můžou nahradit jedno jídlo, ale já si dám občas jednu navíc jako pamlsek.
@margaritas když já chci i ta prsa ![]()
@Tunrida já kupuji jen na netu, k svačince si dám někdy dvě tyčinky, je to místo jídla…
@laska11 tak půjdeme spolu, já zmenšit, ty zvětšit a třeba se ještě někdo přidá a dostaneme množstevní slevu ![]()
@margaritas píše:
@laska11 tak půjdeme spolu, já zmenšit, ty zvětšit a třeba se ještě někdo přidá a dostaneme množstevní slevu
Já pokryju více osob
![]()
@margaritas @Tunrida super nápad, to bude levnější než implantáty
![]()
Tak jsem právě sežrala celý 150g pytlík slunečnicových semínek - se budu ráno bát vlézt na váhu ![]()
@Fannta ještě 14 kg bych si přála
hubnout budu ještě dlouho
aspoň půl roku a pak jdu do paleodiety, ![]()