Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, tak se tu všechny chlubíte, jak vám to hubnutí jde a co komu chutná, tak já se také přidám. S Ketodiet jsem začala asi před 5 týdny, abych zhubla na léto do plavek
a musím říct, že nejdřív to bylo složitý než jsem se naučila jíst pravidelně, ale teď už je to v pohodě. Dole mám už skoro 6 kilo, což je super a nemám chutě, jen maličko a to vždycky zaženu nějakým ovocem nebo zeleninou. Tak jsem na sebe pyšná. Užívejte sluníčka a držim palce dalším ![]()
@toncca to je super výsledek ![]()
je to moc fajn, že u téhle diety nejsou chutě…a když už, tak se dají zahnat tyčinkami ![]()
Hrozně mi ted začala chutnat omeleta a k tomu si dám nastrouhanou okurku, dvě cherry rajčátka se lžící zakysané smetany jako přílohu..
a když mě hodí mlsná, dám si hrst slunečnicových semínek…mňam
Holky krásně hubnete, moc pěkné fotečky, je to vidět u obou, břicho je prevít, taky s břichem bojuju, mě zůstal hlavně podbřišek po dětech, si připadám jak klokan, zadek a nohy ujdou, ale to břicho
… ![]()
Ahoj holky, jdu si pro radu. Mám už doma pixlu od Ketofitu a chtěla jsem dneska začít, ale jen jsem to dala do pusy, tak se mi zvrátil žaludek. To se jako nedá. Naředila jsem si to jenom s vodu, protože pití mléka moc neholduju. Je to s mlékem nějaký lepší? Nemáte nějaký rady, tipy, aby to nebylo tak nechutný? Já ještě teď cítím ten nepříjemný pach a tu chuť a konzistenci ![]()
@Tunrida riznout mlékem a dat vyhladit do ledničky, minimalne na pul hodky. Klidne po dopiti udělej další várku a hned soupni chladit.
@JanduleD No já jsem přemýšlela, jestli by to nešlo zamrazit na zmrzlinu ![]()
@Tunrida to nevím, Já budu experimentovat po porodu, tak dej vědět jestli to zkusis ![]()
Super, holky, díky za tuhle diskusi, potřebovala jsem trochu podpořit
fotky atd. mě přesvědčily - JDU DO TOHO, držte palce
!
Holky, musíte to nechat odstát aspoň 10 minut a fakt je super si to dát ty tři hodiny dopředu do lednice…
já tedy s ketofitem nemám zkušenost, mám ketodiet…natahovalo mě první den, pak jsem zjistila, že musím nechat odstát a pak jsem dávala do lednice a v pohodě…
držím palce všem začínajícím
![]()
@Bora-Bora co mám tady načteno tak koktejly má nejlepší ketodiet