Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@lojzina81 tak to je super, já se děsila ze mi to nefunguje
už zase dlouho hřešit nebudu mela jsem desne cerne svědomí ![]()
@martasek2 no ja taky ale ze zacatku jsem to asi paty den nezvladla a dala si chleba a byl to uzasny pocit ale rekla jsem si ze uz to neudelam a mela jsem taky vycitky, ale kdyz se neco takoveho stane tak hlavne dalsi den se musi pokracovat dal. Podivej se na youtube na ketodietu a tam je par dilu a v jednom o tomto mluvi, ze clovek nesmi si to vycitat a hlavne jet dal. Stalo se a dalsi den jet odznova.
je jasne ze se muze stat ze clovek zhresi ![]()
@martasek2 hlavne bud v pohode, ono je to tezky takze kdyz je to jednou tak se nic nedeje si myslim, hlavne pozitivní mysl je duležita ![]()
Já se prostě níž nedostanu a nedostanu
jestli se to nepohne do neděle, tak nemá cenu, abych jela další 3 týdny v jedničce ![]()
a ještě to šílený vedro
![]()
@Ditakl týden,tedy z váhy, před týdnem to šlo o pul kila nahoru a dnes jsem na váze před týdnem.
@laska11 No zatím bych si z toho nic nedělala mám to teď taky tak před týdnem 0,5 nahoru, teď 0,5 dolu a jsem tam kde jsem byla a nic. Ale je tedy fakt že jsem to dnes dostala takže doufám že se to zase začne hýbat. Holky já jedu takhle zapisuju si váhu po týdnu, ale lezu na ni každý den ![]()
začátek 105 kg
1. týden 101,6
2. 100,9
3. 99,2
4. 97,6
5. 96,7
6.(26.6)??? zatím mám stejně jako před týdnem.
Kdybych se vážila opravdu jen jednou týdně tak je to pořád dolů no, ale kdo to má vydržet ![]()
Holky vy jste dobré obdivuji vás. První 4 dny super, už jsem byla i v ketoze, kg jdou šly dolů i když to byla jen voda, ale včera a dnes jsem to nevydržela a najedla se sladkého
já to asi nezvládnu tohle to. nevím, jestli se raději neobjednat k výživovému poradci, docela vím o super slečně, co to dělál… letos holt na koupelkách šaty nevysleču
![]()
Kdyby náhodou byl by zájem o produkty!! Do rána to musím promyslet a buď ráno začnu znova nebo se toho zbavím ![]()
Taky se vázim každý den. Nevydržím to. Uvidíme jak to půjde dál.
Po MS to půjde dolů, uvidíš.
@M32 kdyby jsi chtěla skončit, tak bych ráda odkoupila koktejl a polévky…ale nevzdávej to tak rychle, mě se úbytek rozjel po delší době…asi po 14 dnech když jsem přidala 1× denně sousto masa nebo 1/2 vajíčka