Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Lenko, myslím žekoktejly jsou v pořádku, ale samozřejmě nevím jaké koktejly používáš. Pokud používáš jinou značku je možné že obsahuje na jednu porci jiné množství saharidů a je to potřeba přepočítat. Pak je samozřejmě otázka z jaké váhy vycházíš, pokud potřebuješ jen pár kil tak to určitě nepůjde tak rychle. Nebo to může být tím, že si tělo zadržuje vodu a taky v jaké fázi ciklu se zrovna nacházíš. Určitě bych vydržela a koupila si papírky na kontrolu přítomnosti ketolátek v moči. Příznaky taky nemusíš mít vůbec žádné, já jsem žádné neměla a ani nemám a v ketózu kontroluji podle papírků.
@Jančakecalka No když se jde s holemi, tak je to něco podobného jako orbitrek ( doufám že mám na mysli ten správný stroj ) Pracuje celé tělo a dochází ke spalování ve všech oblastch. Při chůzi 5 km/h spaluješ 0,291 kj/min/kg. Při chůzi s holemi o stejné rychlosti spaluješ 0,35 kj/min/kg.
Ahoj tak ode dneška opět začímám s keto, tedy myslím strikktně, tzn zkusím týden jen koktejl a povolenou zeleninu, uvidím jestli to zvládnu, ale podle vašich reakcí to snad pujde, zdravím všechny ketařky ![]()
Ahoj holky, děkuji za všechny reakce. Snad se to nějak začne hýbat. Koktejl mám originál od ketodiet. Dávám 5× denně ten koktejl + povolenou zeleninu. Nejraději salátovou okurku, každý den jeden menší kedluben, občas keříčkové rajče, pár listů salátu. Pitný režim dodržuji.
Možná na mě bude mít vliv i psychika, tak se zkusím dát trochu dokupy a snad to půjde
. Lenka
Dobre ráno, tak ja vlezla po týdnu na váhu a jsem nadsena -3kg super ale ještě víc mě potěšili cm ktere mizí fakt rychle v pase -8cm přes boky -4cm a přes stehno -7cm to je teda masakr.
![]()
@martasek2 moc moc gratuluji
skvělý výkon ![]()
já jsem se, husa, nezměřila, ale na váze mám za 17 dní 4,9 kg dole…na cm to taky je, určitě dost stehna a bříško…prsa radši nevím
ale zdá se, že zatím ok..:-)
anonymní - já jsem jen na koktejlech, jen velmi zřídka jeden kedluben za den..večer taky velmi zřídka květákovou polévku..jinak fakt nic…ale já nemám hlad a zeleninu moc nemusím.. mám nakoupeny polévky, kaše a omelety, ale nechce se mi do nich..vyhovuje mi koktejl, jedu třetí týden jen na nich..a asi objednám další..
první dva dny mi natahovalo z koktejlu, ale pak jsem zjistila, že ho musím nechat 10 minut odpočinout
A když vypiju, udělám rovnou další a dám do lednice..pak je to jak shake z mekáče ![]()
Ahoj Lidičky,
všichni tu píšete o Ketodiet, já jsem začala s Prodietixem. Zatím bych to hodnotila jako dobré, ma program na 3 měsíce. Neni to drahé když si to tak vezmu dala jsem za to 10 300kč, prvni mesic mam 4 jidla denně plus povolená zelenina, 2. měsíc mam 3 jídla + 1 normální jídlo dle tabulek + povolená zelenina a 3. měsíc mam 2 jídla + 2 normální jídla a povolená zelenina. Zdá se to logické. 1. fáze hubnutí 2. fáze stabilizace a 3. fáze fixace. ![]()
No po 3 dnech mam 2 kila dole
, ale to bude i tak voda. Do ketozy jsem naběhla. Mam 120kg a potřebuji pred těhotenstvím shodit aspon pod stovku. ![]()
Podle přípěsvků, co jsem tu četla se to nezdá nemožné. Tak uvidíme
)
@ivvet píše:
@Zahradnice Roku cholesterol fakt nevím a myslím že na něj váha nemá podstatný vliv.
Sama jsem celý život obézní a mám stabilně do ted 45 let chol. 3,6. Moje mamka je ještě víc silnější, celý život se cpe řízkama a bůčkema má 4,5. Je jí 70 let.
Naopak znám hodně štíhlých lidí, co se zdravě stravují a sportují s cholesterolem kolem 8-12.
Nejspíš dědičná záležitost…
zmínila jsem to v souvislosti s tím, že tu někteří propagují bílkoviny a klidně vrchovatě tuků a pak se tu přemýšlí, zda jim ublíží jedna kedlubna…
@modrysnecek vítám Tě, není to nemožné, ba naopak, je to velmi pravděpodobné, že to dáš, držím palce ![]()
@laska11 píše:
@modrysnecek vítám Tě, není to nemožné, ba naopak, je to velmi pravděpodobné, že to dáš, držím palce
Moc děkuji za podporu a přivítání ![]()
@modrysnecek s proteinovkou je to velmi jednoduché a účinné…tedy u většiny ![]()
@laska11 píše:
@modrysnecek s proteinovkou je to velmi jednoduché a účinné…tedy u většiny
To se pozná za měsíc
) doufám. Raději mít min kilo s miminkem muzu prece jen pribrat. ![]()
@laska11 škoda že jsi se nezměřila na cm je to fakt mazec, ale krásný úbytek gratuluji ![]()
Příspěvek upraven 15.06.16 v 13:22
@martasek2 manžel mi říká a nemělo by to být víc? ![]()
ale já fakt nemám moc co dávat dolu, jen maličko:-) tak to nemůže být 10 kg za 14 dní, bo bych asi nebyla vidět
takže já jsem opravdu spokojená a jsem ráda, že to funguje…a je teda fakt, že to skáče…včera a předevčírem ještě 58,8 a dnes 58,1…