Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@laska11 píše:
@martasek2 manžel mi říká a nemělo by to být víc?
ale já fakt nemám moc co dávat dolu, jen maličko:-) tak to nemůže být 10 kg za 14 dní, bo bych asi nebyla viděttakže já jsem opravdu spokojená a jsem ráda, že to funguje…a je teda fakt, že to skáče…včera a předevčírem ještě 58,8 a dnes 58,1…
šikovná, ale pokdu není co, tak to jde těžko, ale já ti pučím, mám na rozdávání ![]()
Jsem malá, mám jen 158 cm, takže ideální váha dle ketokalkulačky je 51-55 kg ![]()
U mě je ideální váha 67kg s čím bych souhlasila. Tolik jsem vážila ještě před 5lety a bylo to fajn
![]()
Holky koukala jsem, že zakysana smetana má na 100g jen 3,8 g sacharidů. To bychom si mohli dát třeba okurkový salát ne?
@laska11 určitě, já si někdy místo koktejlu dávám milko řecký jogurt s ochucovací tabletou ![]()
Holky tak dneska jsem začala. Koktejl mam vypity
! Snad brzy poslu nějake vysledky! Kdy jste začaly se cvičením! Koupila jsem si permanentku na slim belly.
@M32 co vím tak v první fázi se kdovijaka aktivita nedoporučuje az v te druhé fázi. Takže ja chci začít cvičit cca za dva-tri tydny az najedu na druhou. Chci začít makat na orbitreku a pak tam hodim nějakou lekcí z onlinefitness. Už se na to těšim. Zatím jen kazdej den plavu, ale tak rekreacne je fakt že jsem ted rychleji unavena.
Já začala po 4 týdnech chodit denně 5km. Jsem převážně v první fázi, někdy si dám hemenex nebo vajíčko na měko.
Já chci zapojit tu koloběžku, zase do práce a z práce…cca 8 km…ale teď mám v první fázi problém vyjít 4 patra schodů do bytu…:-)
A musím udělat foto po 18 dnech…dcera mě náhodou fotila v nových plavkách první den diety
tak bude srovnání…já dnes opět o 0,2 kg dole…počítám, že zítra bude zase nahoře..prostě to tak mám..a pak najednou 0,5 kg dole
jako na houpačce ![]()
ale mě to nevadí, jedu dál..musím objednat další koktejl…nevím, na co jsem si kupovala polévky a omelety…nechcete někdo? se slevou ![]()
oblíbila jsem si příchuť karamel..jinak mi to přijde všechno stejný…teda kromě banánu..kokos hnus…ale ten karamel musím půlit nožem a drtit vařečkou, je to hrozně tvrdý, vůbec se nechce rozpustit…taky to tak máte?
a chci zkusit vanilka - oříšek…
Jo a ještě mám čoko kaše…má to aspoň konzistenci jako kaše? možná jednu zkusím, jinak bych tady prodala…
@laska11 píše:
Jo a ještě mám čoko kaše…má to aspoň konzistenci jako kaše? možná jednu zkusím, jinak bych tady prodala…
taky prodala - překlep
@laska11 ja tu tabletu rozpouštím tak ze si dam nejdřív do šejkru vodu do ni hodim tabletu a nechám cca 10 minut to se krásně rozpustí pak to zamicham a teprve potom davam prášek zatrepu s tim a nechám chvilku odstat a je to. Mam taky karamel a chutna mi. Vůbec mi ale nechutnají omelety a guláš ovál polivka to je pro mě hnus ![]()
@martasek2 no ona se nakonec rozpustí, protože si to dělám tři hodiny dopředu do lednice..ale rukou to nerozpůlím..celou nedávám, je to strašně sladký..
já mám právě gulášovou polévku a slaninovou omeletu a čoko kaši..třeba někomu chutná a bude chtít -)