Zkušenosti s Keto Diet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
15.6.16 08:56
@laska11 píše:
@martasek2 manžel mi říká a nemělo by to být víc? :-)
ale já fakt nemám moc co dávat dolu, jen maličko:-) tak to nemůže být 10 kg za 14 dní, bo bych asi nebyla vidět :-) takže já jsem opravdu spokojená a jsem ráda, že to funguje…a je teda fakt, že to skáče…včera a předevčírem ještě 58,8 a dnes 58,1…

šikovná, ale pokdu není co, tak to jde těžko, ale já ti pučím, mám na rozdávání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.6.16 09:05

@modrysnecek no, ono je co, ale ne moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.6.16 09:06

Jsem malá, mám jen 158 cm, takže ideální váha dle ketokalkulačky je 51-55 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.6.16 09:55

U mě je ideální váha 67kg s čím bych souhlasila. Tolik jsem vážila ještě před 5lety a bylo to fajn :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.6.16 18:19

Holky koukala jsem, že zakysana smetana má na 100g jen 3,8 g sacharidů. To bychom si mohli dát třeba okurkový salát ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.6.16 18:21

@laska11 určitě, já si někdy místo koktejlu dávám milko řecký jogurt s ochucovací tabletou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M32
9
16.6.16 06:29

Holky tak dneska jsem začala. Koktejl mam vypity :D :D :D! Snad brzy poslu nějake vysledky! Kdy jste začaly se cvičením! Koupila jsem si permanentku na slim belly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
16.6.16 07:36

@M32 co vím tak v první fázi se kdovijaka aktivita nedoporučuje az v te druhé fázi. Takže ja chci začít cvičit cca za dva-tri tydny az najedu na druhou. Chci začít makat na orbitreku a pak tam hodim nějakou lekcí z onlinefitness. Už se na to těšim. Zatím jen kazdej den plavu, ale tak rekreacne je fakt že jsem ted rychleji unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.6.16 09:12

Já začala po 4 týdnech chodit denně 5km. Jsem převážně v první fázi, někdy si dám hemenex nebo vajíčko na měko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.6.16 10:07

Já chci zapojit tu koloběžku, zase do práce a z práce…cca 8 km…ale teď mám v první fázi problém vyjít 4 patra schodů do bytu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.6.16 10:12

A musím udělat foto po 18 dnech…dcera mě náhodou fotila v nových plavkách první den diety :-) tak bude srovnání…já dnes opět o 0,2 kg dole…počítám, že zítra bude zase nahoře..prostě to tak mám..a pak najednou 0,5 kg dole :-) jako na houpačce :nevim:
ale mě to nevadí, jedu dál..musím objednat další koktejl…nevím, na co jsem si kupovala polévky a omelety…nechcete někdo? se slevou :-)

oblíbila jsem si příchuť karamel..jinak mi to přijde všechno stejný…teda kromě banánu..kokos hnus…ale ten karamel musím půlit nožem a drtit vařečkou, je to hrozně tvrdý, vůbec se nechce rozpustit…taky to tak máte?
a chci zkusit vanilka - oříšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.6.16 10:15

Jo a ještě mám čoko kaše…má to aspoň konzistenci jako kaše? možná jednu zkusím, jinak bych tady prodala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.6.16 10:16
@laska11 píše:
Jo a ještě mám čoko kaše…má to aspoň konzistenci jako kaše? možná jednu zkusím, jinak bych tady prodala…

taky prodala - překlep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
16.6.16 10:34

@laska11 ja tu tabletu rozpouštím tak ze si dam nejdřív do šejkru vodu do ni hodim tabletu a nechám cca 10 minut to se krásně rozpustí pak to zamicham a teprve potom davam prášek zatrepu s tim a nechám chvilku odstat a je to. Mam taky karamel a chutna mi. Vůbec mi ale nechutnají omelety a guláš ovál polivka to je pro mě hnus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.6.16 10:51

@martasek2 no ona se nakonec rozpustí, protože si to dělám tři hodiny dopředu do lednice..ale rukou to nerozpůlím..celou nedávám, je to strašně sladký..

já mám právě gulášovou polévku a slaninovou omeletu a čoko kaši..třeba někomu chutná a bude chtít -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková